.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: penis

what?
    Guest

penis

kakfo vsu6tnost ozna4ava da se zabeli glavi4kata?za6to se pravi i zadaljitelno li e

WTF !? Ти на колко си 9-10 години ли ?

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Това е, когато дръпнеш кожичката, която покрива върха на пениса ти, така че да се оголи розовата чувствителна част. Когато се къпеш, ти трябва да "оголиш главичката", за да измиеш онова бялото, което се събира в основата й.

Освен това, преди да сложиш презерватива, е препоръчително първо да "заголиш главичката".
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Vandals - Christmas time for my PENIS поздраф \/
    f*ck off!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Това е, когато дръпнеш кожичката, която покрива върха на пениса ти, така че да се оголи розовата чувствителна част. Когато се къпеш, ти трябва да "оголиш главичката", за да измиеш онова бялото, което се събира в основата й.

Освен това, преди да сложиш презерватива, е препоръчително първо да "заголиш главичката".
    Samo preporu4itelno ???

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Samo preporu4itelno ???
    Аз лично никога не съм го забелвал допълнително. Колкото се е дръпнало - толкова. Не мога да измисля нормална причина защо би трябвало да се забелва главичката. И отново - досега не съм късал презерватив!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен
    mi ako e obrqzan kva koja 6te dyrpa be mnoo ste interesni

станс
    Guest
    Забелване представлява точно придърпване на кожичката на пениса и почистването на главичката. Задължително е да се прави,защото иначе пенисът може да се възпали, кожата може да срастне(особено при малки момченца), състоянието се нарича фимоза. Трябва да се внимава с тези неща, защото могат да доведат до сериозни проблеми. Ако пенисът е опериран и съответната кожичка я няма, не се осъществява забелване, и измиването е много по- лесно. Просто членът изглежда по доста по- различен начин в отпуснато състояние. НО и в двата случая личната хигиена е много важна!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си