- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тийнейджъри vs Юноши
и как по-точно ще кажеш на "българси" готин или полицай???Първоначално написано от Communist
милиционер?това не е ли от руски?![]()
а може би за готин ще кажеш хубав или чудесен? е да ама някои неща не са хубави и чудесни те са просто готини![]()
иначе за лайф-а и др. подобни думи съм съгласна
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
Да де ама остай ти... сега ще намери оправданиеПървоначално написано от RedChil
Абе кумунисте на колко си? 15-16-17-67 ???
Комунисте,не си прав! Сегашното младо поколение е тийнейджърско!
А юноша или девойка носи един смисъл на младеж,който има какво да прави с живота си...
Наистина ли смяташ, че като напишеш някаква тъпа тема, тинейджърите ще спрат да използват чуждици (а и не само те), има цял речник на чуждите думи...ако за всички тях започнем да използваме българските, никой няма да ни разбира(а аз всъщност за повечето от тях дори нямам представа, какво е българското звучене)
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Оооо,така ще бъде! Аз като бях в училище,имах предмет,наречен "Български език и литература" - учителят ни пишеше "запетайки" в бележника си,ако използвахме чуждица,която има достатъчно добър еквивалент в българския - при 4 запетайки - двойка.
Сега,при положение,че училищната система ражда 90% идиоти,не значи,че трябва да сте американски,а не български идиоти.
Но то си е ваш избор...
за полицая ставаПървоначално написано от priti_kiti
1.човека със значка
2.чичкото с палката![]()
^хъхъ,да бе..
просто комунистчето не даде умесетен пример с думата 'полицай', ама карай..
Към автора: Следващият път като искаш да ни убедиш в няква твоя идея или просто да 'си изкажеш възмущението' от нещо, поне гледай да си защитаваш тезата.. а ти и тва не можеш..
хааахахах а тва със 'vs' е мнол забавно![]()
ей обаче така и не ми каза българската дума за полицайКато изключим милиционер,защото е латинска.. е?
Полиционер... Ето ти българска дума!
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Първоначално написано от miloto_girl-4e
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
хахахахахахахахахаххахаха тва ме разби простоПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
Милиционер,бе!!!
Аз съм съгласна с Комунист. Аман..., изопачихме си езика. Скоро очаквам и съвсем да го забравим.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
аз си обичам дъската![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Пф,пошегувах се.Съжалявам, мързи ме да слагам емотикони.![]()
И съм прочела темата.![]()
а тази дума "аман" за българска ли я смяташ? На мен "малко" на турски ми биеПървоначално написано от bungle
Добре,де.
Големи говеда сте,не ми се спори.![]()
Аз съм за запазване чистотата на езика. Не искам разни английски думички да ми се мотат нон- стоп.Тъпо е.Вярно,глобалност-млобалност, обаче това е прекалено.Всички тези "ОК,бай,тийнейджъри,лайф.. " ...толкова масово се използват,че ме е страх ,че след няма и 30 години, ще изместят напълно българските.Това е.
Пффф,ето "нон-стоп" -ВИЖТЕ КОЛКО е набито в кухите ни лейки, че несъзнателно съм го използвала. Отказвам се,аз съм провал.Една скапана теза не мога да защитя.![]()
Аз пък съм сигурен,че единствената причина,поради която не са почнали да говорят на чужд език е мързела им - на развален български,за който си получил в училище двойка и прочее - да преминем през локус минорам резистенция...