.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Momi4eta kajete?

Momi4eta kajete?
    Guest

Momi4eta kajete?

Iskam da pitam momi4etata na 13 14 15 16 17 18 19......... za vsi4ki vazrasti
    molq kajete godinite si pri otgovora blagodarq za koeto
    ta vaprosa mi e
    Momi4eta po kakvi mom4eta si padate:
    * takiva kakvito samo si ra6evat problemite .Primer nqkaf go blyska i boi do kat go na4upi ili obratnoto
    *takiva kakvito ostavat da gi ma4kat.Primer nqkaf go blyska toi si mal4i ne pravi konflikti
    *Takiva kakvito vikat frends toes tka nare4enite " vryzkari "
    *Nqkvi sredni det ako gi blysnat i te 6a blysnat i si tragant.
    nz az se 4udq ot koi da sym Dobrite sre6to lo6ite
    estestveno BadBoyZ RuLeZ
    Ako iska6 boi ela i si go polu4i ili spored vas tova e za malki deca i gluposti?
    nz az si mislq 4e endo momi4e mn bi se tragnalo primerno ako nqkoe mom4e i dosajda i da mu lepne edin
    smisal takyv kajete vie?

Град
    Бургас!
    Пфууу...има такава тема!!!
    Take a good look in your heart:tell me what do you see?It's black and it's dark now is that how you want it to be?It's up to you,what you do will decide your own fate.Make your choise now,for tomorrow may be far too late..

Mi mene li4no me kefqt mom4etata , koito znaqt kak da postapqt nai - pravilno v edna situaciq.. Kogato mu posegnat i toi da posegne.. Kogato go ubidqt i toi da ubidi.. No ne i da se stiga da prebivane , 4upene na kosti i takiva ujasii... Ne bi mi haresalo tova , ako po4ne da se pravi na interesen i da vika svoite frend4eta da mu pomagat... Btw na 16 godini s1m

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Talisman
    Mi mene li4no me kefqt mom4etata , koito znaqt kak da postapqt nai - pravilno v edna situaciq.. Kogato mu posegnat i toi da posegne.. Kogato go ubidqt i toi da ubidi.. No ne i da se stiga da prebivane , 4upene na kosti i takiva ujasii... Ne bi mi haresalo tova , ako po4ne da se pravi na interesen i da vika svoite frend4eta da mu pomagat... Btw na 16 godini s1m
    именно! подкрепям мнението ти аз съм на 14

Супер фен
    kat ima takava tema dai link ma kolko si prosta da ne kaja ne6to drugo 4e nali sym dobro mom4e
    po temata; 1vo ne moje6 da se promeni6 i da iska6
    az sym ot posledniq ti p ili po skoro ot tip ne si syzdavam izli6ni problemi

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от angel with broken wings
    и аз мисля така и аз съм на 14
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не обичам момчета, които оставят да ги тъпчат, но не обичам и тези, които налитат на бой за щяло и нещяло. Наистина много зависи от ситуацията - понякога е по-добре да си замълчиш, а друг път е нужна и физическа сила. На 18 съм

Guest
    10x za otgovorite ot vsi4ko razbrah
    GanGz BanGzZz nali tei
    daite o6te mneniq 4e e interesno

Nqkvi sredni det ako gi blysnat i te 6a blysnat i si tragant
    определнено ne obi4am agresiqta y horata no kogato se nalaga na 11 sym
    AKo DRuGa Te PoGLeDNe, KaJi i Che ShTe RevNuVaM..... AkO Ti KaJe Che Te XaReSVa, I KaJi Che SuShTeSTvuVaM..... AkO PoISka Da BuDe S TeB.. KaJi i Che ShTe q NaMeRQ!!!

ObIcHaM IcO {P}

Супер фен Аватара на Barbie
    Зависи от ситуацията. Не обичам момчета, които се "правят на мъже". За мен е важно да видя, че мъжът може да разсъждава в коя ситуация си струва да каже нещо, де предприеме някакво по-решително действие и в коя е по-добре да се опита да внесе спокойствие и да остане хладнокръвен. Искам да видя, че мъжът размишлява и постъпва трезво, а не избива комплекси, било то чрез бой или чрез пълно смирение.
    На 19 съм.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Не обичам момчета, които оставят да ги тъпчат, но не обичам и тези, които налитат на бой за щяло и нещяло. Наистина много зависи от ситуацията - понякога е по-добре да си замълчиш, а друг път е нужна и физическа сила. На 18 съм
    съгласна! и аз съм на 18

Мега фен Аватара на koalka
    Първият вариант според мен е най-приемлив.

Град
    VaRnA
    Цитирай Първоначално написано от angel with broken wings
    И аз също подкрепям мнението(и аз съм на 14)
    Далече си,не мога да издържам,побърквам се от тая самота!Обичам те и искам да те имам и днес и утре и до края на света!Далече си,а толкова ми липсваш,желая да си винаги до мен,да ме прегръщаш и да ме целуваш!

Повече от фен

Re: Momi4eta kajete?

Цитирай Първоначално написано от Momi4eta kajete?
    Iskam da pitam momi4etata na 13 14 15 16 17 18 19......... za vsi4ki vazrasti
    molq kajete godinite si pri otgovora blagodarq za koeto
    ta vaprosa mi e
    Momi4eta po kakvi mom4eta si padate:
    * takiva kakvito samo si ra6evat problemite .Primer nqkaf go blyska i boi do kat go na4upi ili obratnoto
    *takiva kakvito ostavat da gi ma4kat.Primer nqkaf go blyska toi si mal4i ne pravi konflikti
    *Takiva kakvito vikat frends toes tka nare4enite " vryzkari "
    *Nqkvi sredni det ako gi blysnat i te 6a blysnat i si tragant.
    nz az se 4udq ot koi da sym Dobrite sre6to lo6ite
    estestveno BadBoyZ RuLeZ
    Ako iska6 boi ela i si go polu4i ili spored vas tova e za malki deca i gluposti?
    nz az si mislq 4e endo momi4e mn bi se tragnalo primerno ako nqkoe mom4e i dosajda i da mu lepne edin
    smisal takyv kajete vie?
    az bih predpo4ela -> *Nqkvi sredni det ako gi blysnat i te 6a blysnat i si tragant.
    i sym na 18

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    аз пък харесвам момчетата които знаят как да оправят нещата без да се стига до пребиване(въпреки че понякога се налага и до бой да се стигне)...тези които знаят как да отговорят на обидата...без да се правят на каквито не са..."връзкарчета" колкото щеш ама без така наречените им приятели са просто една кръгла нула...нищо немогат да направят...накратко казано(въздух под налягане-такива не ги "обичам" ама никак даже)...
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    аааа че забравих да напиша... аз съм на 16
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Голям фен
    Мии ,тези който си решават проблемите по нормален начин,а не някакви ,които само се бият..пффф
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Аз съм "ЗА" така нареченето "блъскане".Много ясно!Какъв е смисъла някой да те блъска а ти да стоиш и да не правиш нищо...това не значи нищо друго освен че те е страх да се изправиш срещу него...аз не говоря при най-малкия повод или заяждане да налиташ на бой ...BaD bOyS RuLzZzZ

Голям фен
    Град
    София
    Точно!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Imam predlojenie ... shto ne wzemesh si blusnesh glawata 2-3 pbti u stenata ta da ti doide akula ...

Ами...Според мен всеки трябва да се оправя според случая!Ако ще се биеш за щяло и нещяло,за да те забележи някоя мацка,просто се откажи Според ситуацията сам трябва да преценяваш дали на нещо трябва да отвръщаш с бой или просто да не му обръщаш внимание!Все пак(поне за мен де) е супер отвратително непрекъснато да стават сбивания за дребни неща!Що се отнася до примера с блъскането - зависи кой и защо те блъска и дали е нарочно - ако е нарочно може и ти да го блъснеш и ако не спре вече да отвърнеш с предупреждение,а ако трябва и със сила.НО в никакъв случай не викай френдове-момичетата не обичат връзкари и бъзльовци!
    Аз съм на 14.

4esno kazano hi4 ne mi haresvat mom4eta, koito re6avat problemite si s boi! Nito pak i takiva, koito se ostavqt da gi tap4at. Nai - uda4en pone za men e 4 variant.. Az sam na 15 i sam na mnenie 4e boevete sa glupost i ako naistina mom4eto iska da se pravi na majkar ima i drug na4in.. A dokolkoto do vrazkarite - tqh nai gi mrazq . Ne stiga, 4e 6a mi se pravi na gazar da se bii, ama si e vzel priqtel4etata za po-sigurno, 6toto go e baz..
    Вярвам в нещо
    Сляпо се надявам
    Чувствам сякаш падам, полудявам
    от сенки и от светлина
    изплува този образ непознат
    Сякаш някой движи моята ръкa
    ..

Супер фен
    Град
    Bourgas
    напълно съм съгласна с теб на 14 съм
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    средния вариант,в който..когато те блъснат,блъскаш и ти...ама то много си зависи от ситуацията...на 14 съм

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Даа и аз харесвам такива...На 16 съм
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си