- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Otkazvate li se lesno?
Q kajete,kogato si reshite neshto i roditelite vi sa protiv - nastoqvate li do posledno ili se primirqvate s tova i se otkazvate kolkoto i da vi se iska?
nikoga ne se otkazvam.borq se dokrai i v pove4eto slu4ai tova mi nosi uspeh i pobeda!\
/
![]()
Зависи за какв става въпрос. Ако е някоя прищявка, свързана с много пари и т.н, а родителите ми не могат да ми дадат за момента, защото "има по-важни неща" не упорствам. Но ако е за нещо сериозно, за което знам че съм права си държа на своето.
Трябва да съм побъркана да се отказвам - не , не се отказвам . Винаги се старая да се наложа и за мое щастие , почти винаги успявам , а за "неуспех" считам 50% успех , което ще рече , че така и така не губя.
П.П. Един или два пъти макс досега да са ми отказвали нещо , за което съм се тръшкала много. Но след това осъзнах , че ТЕ са били правите е случая, а не аз.
винаги обеждавам майка ми!
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
боря се до тогава, докато има смисъл...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
почти никога не споря с нашите,защото,няма никакъв смисъл
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Ами за всяка ситуация е различно понякога се боря понякога не-преценявам от това дали са склонни да отстъпят или не.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Повечето разправят "не се отказвам","никога","упорства м винаги"...но така ли е наистина?Я се замислете ако родителите ви твърдо не са съгласни с нещо и според тях не е редно,ще го направите ли?Ако да,значи не са ви дали необходимото възпитание.Говоря обаче за тези случаи,които някой по-горе нарече 'прищявки',например да си пробиеш пъпа,да облечеш нещо супер-разголено през ноември или да се шляеш навън до полунощ с 'компания',нищо че си на 14-15.Когато става въпрос за сериозни(и разумни) неща,разбира се че трябва да си отстоявате мнението.За такива се смятат решението в кое училище да продължиш образованието си,с кой да дружиш и с кой не,кога и как да учиш(стига да не си глезено хлапе,което въобще не учи),а и разни ежедневни неща,които са си твоя работа - в колко да си лягаш,колко телевизия да гледаш,каква музика да слушаш и т.н.А за въпроса - ДА,отстоявам мнението си за важните за мен неща и дори нашите да не са съгласни,ако вярвам че е добре да направя(или да не направя) нещо,аз го правя(или съответно - не го правя).Не настоявам излишно ако става въпрос за някоя прищявка и изобщо за глупостите,които могат да ми хрумнат.
мн стойностно мнение!БравоПървоначално написано от maybelline
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
...и докато мога.Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
винаги ама винаги настоявам
да стане мойто не издържам когато
не е така знам че тва е мноого зле ама
аз правя всичко възможно за да
стане така както аз искам
примерно един ден майка ми обеща че ще
ме води на пловдив обаче нещо се отказа аз и се сърдих
а на другия ден си хванах влака и отидох сама
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
никога не се отказвам, докато не стане на моето и те мн се дразнят от тва
най-често на края винаги се съгласяват с мен, просто защото се уморяват да спорятс мен на една глава да се излезе не може в никакъв случай
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
otnosno u4enieto... mnogo burzo se otkazvamnaprimer nqkakuv urok da u4a i go znam no ne perfektno prosto nqmam nervi da go u4a dokato go znam kato pesni4ka (kogato ne mi se u4i) ina4e za gluposti ..po4ti nikoga ne se otkazvam
![]()
aa nikoga ne se otkazvam
ZAvisi ot slu4aq, no ne se otkazvam lesno![]()
Зависи какво е, но ако е нещо за излизане в повечето пъти се примирявам. Но ако е за някой предмет-доста трудно не получавам каквото искам...
I just wanna live =]
зависи за кво е!
ама по-често не се отказвам лесно-теле съм все пак![]()
ама пък има неща с който се примирявам за да не стане по зле...че и тоя варянт го има![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
zabravih da dobavq ne se otkazvam nigoga zashtoto sum golqm inat i gaden skorpion!Първоначално написано от leko_otkachena
![]()
Не се отказвам ама никак лесно настоявам до последно дори да не са съгласни,просто съм си инат,а понякога като се ядосам правя това което искам и без тяхно разрешение
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
eto na koi sum se metnalaПървоначално написано от stasi_girl
![]()
nikoga ne se otkazvam....dori i ponqkoga da trqbva,no ne...uporita sum![]()
Do posledno si otstoqvam moeto prosto sym si takyv...
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
Мн обичам да споря и да се защитавам в такива моменти.Не се отказвам мн лесно,когато става въпрос за нещо такова.Отстоявам си позицията и правата до крайИии ако нищо не стане почвам да мрънкам като първата лигла
И мн си се кефя като постигна каквото искам
![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...