.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 89
    Неопитен
    Guest

Как да си хвана гадже(приятелка)?

Хора на 14 съм и няам богат опит като повечето ми връсници
    повечето ми приятели никога не са без гадже пак аз единствен без и се чудя как става номера ква е цаката да зарибя някоя мацка има много забелязвам ги ама те мен маи не може би защото нищо не предприемам незнам дайте савети до ся не сам имал приятелка ?
    Пак Всички ходят по дискота и аз ходих скоро с едни приятели иамше момичета ама аз нищо не напраих голем спек и тей де разцам си CS по цял ден почти не уча не излизам много от вкъщи и все пред компа или пред ТВ-то малко спортувам общо взето тва по цял ден
    не съм някой дебел тей спортна натура сам и немгоа да разбера
    защо всичките ми приятели са с приятелка а аз без как да стане тоя номер много момичета сам харесвал ама много спичам
    Помогнете Моля Ви
    Благодаря Предварително

pomognete de pls
    Guest
    are pls de koleda e pomognete pls
    10x predvaritelno

Фен
    Град
    Варна
    Щот седиш пред компа по цял ден Заради това... Ходи зарибявай .. първата която ти хареса на улицата, спираш я и я заговаряш. Ако не се получи ... следващата Все някога ще се получи
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

ti sam kaza...ne pravi6 ni6ty po v1prosa..kato si haresa6 nqkoq..zagovori q..ili nai malkoto pogledi dr ne6a 6te te zabelejat ima6 vreme..no gledai da ne stane6 4ak dosaden 6ot e ujasno nqkoi postoqnno da ti sa m1kne zad g1rba.. ti sam 6te nameri6 podhodq6tiq na4in

Otivash pred biletniqt na NDK obli4ash se dobre kupesh se parfium zadaljitelno i edna golqma tabelka si ovisvash na vrata kudeto predi tova si napisal--Tursq si gadje-- She si namerish 100% moje da otneme nqkolko dni no povqrvai mi she stane
    In dreams there are no rules...

Guest
    Те и връсниците ти нямат никакъв опит ама карай. Стой и се комплексирай в къщи пред компа.

Пич не ти и трябва за момента, живей си спокойно, излизай с приятели. На 14 и да искаш няма да си намериш момиче, освен "гадженцето" ти да е на 11. На този етап връсничките ти няма да те заглеждат, също няма да те устройва да си с малките ... Изчакай още малко, 2 години и ще видиш колко по лесно ще ти бъде да зарибяваш и пълниш путки.

Guest
    За двете години да чака не съм съгласен- ако ти не направиш нещо по въпроса, и след 20 години ще си сам......
    А иначе споко- наистина си малък за това, много добре знам че си мислиш че си достатъчно голям-и аз си мислех така, а сега (на 17 години съм) като си помисля на 14 къв пишлъо съм бил.....спокич и аз нямах гаджета ама с времето всичко се оправя

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Тоа па ... Жената създава само неприятности.. Аз си перкам сам и всичко ми е наред.. Нали знаеш жената кво прави след секс.. пречи..

HeonuTeH
    Guest
    Zdraveite pak sam az
    Ами да ама всичките ми приятели (повечето)
    са на по 15 16 17 години а другите дето са на по 14 кат мене играят CS пред компа постоянно или ходим да пием у диското и там у диското онес кат се фанат с някоя да денсват пак аз не танцувам много много
    и няма ко да прая и ми става тъпо смисал вярно на 14 сам повечето момчета тръгват от 15 16 щото който е тръгнал от 14 или примерно 13 е фанал някоя какичка хаха
    нз ама наистина мн стоя пред компа хаха по 6 7 часа на ден 4е и повече ама и спортувам и ходя на даскало и спя и тряа спра компа и да си фана някоя мацка ама нз как мн спичам
    тряа кажа : "Здрасти (следва усмивка) "
    после : "Искаш ли да се запознаем?"
    и ако каже : "Не!"
    незнам иам чувството че ще се ебават с мен после нз нз нз
    ако кажат мн си смешен грозен и тапотии сякви и целия квартал да се ебава с мен хаха
    незнам просто как да сабера смелост ако имате някакви савети и напъдствия и за първата среща моля дайте саветчета

Мерси Предварително

Фен
    Град
    сф
    Цитирай Първоначално написано от HeonuTeH
    Zdraveite pak sam az
    са на по 15 16 17 години а другите дето са на по 14 кат мене играят CS пред компа постоянно или ходим да пием у диското и там у диското онес кат се фанат с някоя да денсват пак аз не танцувам много много
    и няма ко да прая и ми става тъпо смисал вярно на 14 сам повечето момчета тръгват от 15 16 щото който е тръгнал от 14 или примерно 13 е фанал някоя какичка хаха
    нз ама наистина мн стоя пред компа хаха по 6 7 часа на ден 4е и повече ама и спортувам и ходя на даскало и спя и тряа спра компа и да си фана някоя мацка ама нз как мн спичам
    ако кажат мн си смешен грозен и тапотии сякви и целия квартал да се ебава с мен хаха
    незнам просто как да сабера смелост ако имате някакви савети и напъдствия и за първата среща моля дайте саветчета

Мерси Предварително
    emi kat si spek sedi si doma cukai si CS i zombirai!porastni i kato ti pisne CS-a se osvesti malko! ...kfo kato ti kaje ne ?!nema da e ednistvenata ovca na sveta-[sory macki ako vi obijda ama takiva sme si nie sme ovce a mujete kenefi ...]ta vikam ili izlizai i hva6tai purvata macka koqto te nakefi ili priemi fakta 4e 6te si si ergen4e ....malko grubi4ko napisah vsi4ko [ama 6te me izvinqvate malko mi e nervno ]

Chovek namali vremeto, koeto prekarvash pred kompa.Tuka vsi4ki ti go kazaha tva.I si haresai nqkoe momi4e..da e nqkade 13-15 i po4vai da deistvash..da ne se pritesnqvash.Ako te otreje, nqma strashno produljavash napred.Are uspeh
    You are a sell out
    But you couldn't even do that right
    So your price tag has been slashed
    And now you're chillin' on a half priced clearance rack

Цитирай Първоначално написано от HeonuTeH
    Zdraveite pak sam az

Мерси Предварително
    ей тва им е проблема на всички български мъже! повечето мислите така! ами ако не те одреже или ако те одрвже защо после някой трябва да ти се подиграва? действай и да не ти пука! ако имаш повече самочувствие няма да говориш така
    а т'ва с подигравките са си чисто детински истории
    когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Те и връсниците ти нямат никакъв опит ама карай. Стой и се комплексирай в къщи пред компа.

Пич не ти и трябва за момента, живей си спокойно, излизай с приятели. На 14 и да искаш няма да си намериш момиче, освен "гадженцето" ти да е на 11. На този етап връсничките ти няма да те заглеждат, също няма да те устройва да си с малките ... Изчакай още малко, 2 години и ще видиш колко по лесно ще ти бъде да зарибяваш и пълниш путки.
    Ти с такива ли ходеше като беше на 14? Или още не си ги навършил? Що за глупост... Не че нещо ама като бях на 14 ходих с момичета по - големи от мене...
    а по темата - пич не си стой по цял ден вкъщи...

Аве ти като само гледаш как да си хванеш гадже според теб скоро ще стане ли...Живей си живота когато се харесате с някоя ще се забиете ...А да ти кажа не си първия нито последния който не е имал гадже на 14 тъй че изощо не се стъписвай

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NaSkO_
    Otivash pred biletniqt na NDK obli4ash se dobre kupesh se parfium zadaljitelno i edna golqma tabelka si ovisvash na vrata kudeto predi tova si napisal--Tursq si gadje-- She si namerish 100% moje da otneme nqkolko dni no povqrvai mi she stane
    От личен опит ли знаеш?

HeonuTeH
    Guest
    am neznanam kade da izlziam
    vie kade hodite po kafeta po magazini i kat haresate nqkoi kvo i kazvate?

Guest
    Питай още един път кво прайм бате... Ми чекий бе....

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от x pac
    а, а, да си дойдем на думата тука е истината - всяка жена е в моите ръце и прави квото ми е на акъла

Супер фен
    Говори им за най новия лар-крафт и ЦС и са твои.
    2т. системно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Цитирай Първоначално написано от x pac
    а, а, да си дойдем на думата тука е истината - всяка жена е в моите ръце и прави квото ми е на акъла
    евала!

Неопитния, послушай и Amayo! Сигурен съм, че няма да збъркаш.. Може да им кажеш 1-2 цаки и за NFS CARBON

HeonuTeH
    Guest
    A we hora vseki den se obejdavam 4e ima mnogo glupaci v sveta dnes se obedih 4e i vyv foruma ima
    uj da pomognete pak samo se ebavate bah vie sqka6 ne ste bili tka az vi molq za help te me typ4at

Guest
    И аз съм на 14 споко... Карам на чекий ...

Супер фен
    Ми начи в всяка свалка има 5 етапа.
    1- набелязваш пичорана
    2 - заговаряш я нали
    3- после у вас
    4- ребриш я
    5- казваш и да си събира партакешите
    2т. системно

Супер фен
    Град
    Мбабане
    яма, пича ше има проблеми в стъпки 2-5