- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си хвана гадже(приятелка)?
няма нищо лошо,че на 14год. си нямал гадже. не бързай,по-добре е. твойте приятели,ако искат и от 10-годишни да почват и секс да правят,кво ти пука? Ако все пак наистина искаш да имаш гадже,гледай да е заради теб,а не заради твоите приятели.
Kогато искаш да се запознаеш с момиче , не я питай дали иска да се запознаете ,ами - "Хайде да се запознаем!" щото така няма да може да ти каже НЕПървоначално написано от HeonuTeH
и се усмихвай повече... (всеки човек спича когато има за цел някое момиче ...или поне първите 2 -3 минути ,затова не се бой
)
Edit: На тая възраст работи повечку върху себе си , тренирай наистина яко ,че след 1 - 2 години да мязаш на модел на Келвин Клайн , ще ти е по-лесно и ще имаш повече самочувствие , сега не се притеснявай.
Леле, леле...![]()
И отговарят ли отговарят на тая тема...ПРОСТ НАРОД!!!
Абе, моята тема за Пена беше по истинска от тая...как си представяте че некъв пишлигар ще седне да пита как да си хване приятелкаоще повече на 14...
Но отговаряйте, нема лошо.
Шарани беПървоначално написано от naikki
![]()
Temata ne e ebavka naistina sym na 14 i mn sp4iam kat svalqm nqkoq
i teide blagodarq za savetite mislq 4e ftw e prav
Kогато искаш да се запознаеш с момиче , не я питай дали иска да се запознаете ,ами - "Хайде да се запознаем!" щото така няма да може да ти каже НЕ и се усмихвай повече... (всеки човек спича когато има за цел някое момиче ...или поне първите 2 -3 минути ,затова не се бой)
Edit: На тая възраст работи повечку върху себе си , тренирай наистина яко ,че след 1 - 2 години да мязаш на модел на Келвин Клайн , ще ти е по-лесно и ще имаш повече самочувствие , сега не се притеснявай.
BLagodarq a na onezi prostaci koito se ebavat sam sigoren 4e nqma da si hvanat gadje 6toto koe momi4e bi tragnalo s takviz prostaci aide 10x
ako imate o6te saveti kazvaite![]()
млъквай... guzПървоначално написано от HeonuTeH
Kat se zasegnete se po4vate da psuvate ili ne6to drugo ama tva si e istinata pi4 bahti darjanieto nqma momi4e koeto da haresva takiva ne6ta
добреПървоначално написано от HEonuTeH
накараме да се здухам
![]()
x pac
tei kat gledam gleda6 ke4a tei4e ne ti davam pove4e ot 13 godini
malko lape det nqma rabota samo se ebava vyv foruma tei kat gledam samo gubi6 vremeto na horata po dobre si mal4i dete typo![]()
suck itПървоначално написано от Анонимко
Kato sedi6 cql den pred kompa i tv-to nishto nqma da postigne6Izlizai pove4e govori s momi4etata pravi im nameci...
![]()
Mi s eopitam da izlziam pove4e :P![]()
daite o6te saveti molq
10x predvaritelno
С извинение, обаче 5 страници съвети не ти ли стигат?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
глеи са тоя комп го включваи за по 1час на ден погледни в него кво е на мода тури малко гел на косата,облечи се некво супер газарско излиаш на диско първата дето те изкефи я караш да танцуате(по жузможност покани некоа каде седи и скучае а приятелките и са с гаджета 100% ще мине номера и ше ти връже)спри да игааш тва цеес и сичко ше си доа на местото!според мене си фани некое нормално момиче не некоя дето да е супер готоно облечена и сички да копират от нея!просто с нормално изглеждащо момиче нема да имаш ядове некои да я забива нито пак тя нема само да се върти покраи тоя и оня шото нема да има чувството че е ебати красавицата!дано да сам ти полезна!след тва я черпи и после си я изпращаш до тех и ето станала работата!не забравяи да и земеш номера на gsma!Успех!!!
ok 10x![]()
priqtel edinstwenoto koeto mojesh da naprawish e da si udarish edna dqsna i towa e![]()
sh ma dusha kfi sa tiq vicoe.. da kani da tancuwat.. naprawo si turi na cheloto edna tabela "chukam kravi" ... ot 1j nishto nema stane brat.. oti parvo poogledaj neshtata kak stoqt.. kfo trea praish.. otish pri nqkoq i hich nema da i vikash "aj da tancuwame" tfa sa nekfi iztarkani lafowe na semkadjiite ot 60te.. taj se izdavash che si smotanqk.. i igraj samo rakata.. otish vikash neshto a U da ta pocherpq neshto.. te mladite putenca mnoo naduti v dneshno vreme.. po tiq diskota.. nishto svestno nema.. osobeno po deckite.. zatwa naduwaj sa tam pred tqh.. igraj im nekfi rolki trovi gi s gluposti.. pusni im semeto i twa eПървоначално написано от hot`baby
i chakash da izkochni neshto,...,.,. po - taka
\/
Първоначално написано от Неопитен
аз съм на 11 и имам приятелка още от детската градина![]()
мнооо лесно можеш да си хванеш
1 избираш цел
2 жените обичат цветя бонбони и такива грлезотиии
2,5 за да си хванеш приятелка тряяяяя здрао да се изръсиш
3 бъди![]()
4 ако някои я закача-побоник бребииии гооо ако знаеш да се биеш![]()
иначи си
![]()
разбираш ли
5 ако те питат кои ти е казал не съм аз
6 ако те зарежи![]()
![]()
7 има и други момичета![]()
![]()
![]()
![]()
аз съм як и съм на 11
Първоначално написано от pomognete de pls
![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Първоначално написано от HeonuTeH
ейй тама найй отгореее има една тема КАК ДА СЕ ХАРЕСАМЕ НА МОМИЧЕ май ше ти свърши работа.. тцц аман
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Абе вие тъпи ли сте или да ... Сря Дек 27, 2006 12:33 am![]()
Момчето със сигурност вече си е намерило ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За всичко си има времеспокойно !Гаджетата ще идват ... ще си отиват и пак ще идват
моят съвет е да излизаш по често не можеш да си хванеш гадже,ако не излизаш често навън
![]()
Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)