- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си хвана гадже(приятелка)?
Бе чакай малко, бе!? Ти казваш, че по цял ден цъкаш cs.. ми момичета там няа намериш, пич! Пробвай да зарежеш шибаната игра и излез се раздвижи малкоМомичетата няма да дойдат сами, не разбираш ли
Харесай си момиче, отделяй и повечко време, сближете се, излизай те, накрая я целуни, ако няма шамар ~ ето ти, на! Имаш си приятелка вече, но това няма да стане в играта :}
Успех ти пожелавам за напред :}
И пак ти казвам: фейс~фейс![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
+1Първоначално написано от Hilary_
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
И аз нямам ама знам , че трябва да си анаболна машина
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Abe ti tapanar li si ili prosto se pravi6 na umen .Ti si hodil s maceta 6ot si mi pufpafkal i bil inekciiki tapanarПървоначално написано от naikki
Излез от вас бе дебилАааа не тва е 10тата тема, която чета и се чудя как сами не можете да се оправите.. Край отивам да свивам
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
като виден фотошоп-ист ти казвам с ласо туул. ако има още малко за хващане с полигонал туул-а![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
ако искате гадже земете малко се потрудете първо свалете критериите за момичето след това се мяркайте пред поглеите им заговаряйте ги но по малко иначе ставаъе нахални и всяка която се хване кукичката дори да е някоя идиотка ще ви доведе до по яко гадже вярвайте ми действа и аз се хванах тъйче само тряя да изиграете картите правилно не е лесно ни си струва чесно
Виж сега, проблема идва от това, че седиш само вкъщи. И другите хора ти казаха - свали някое момиче. Знам, че момчетата са по-срамежливи. И аз имах гадже, с което скъсахме точно заради това. Той беше манияк на тема "Компютри". Моят съвет е да престанеш с игрите, да се стегнеш. Към това спортувай често, храни се здравословно, учи повече. Знаеш, че всяко момиче иска хубав мъж пък и да е умен!Ако трябва си смени прическта, обличай се разнообразно и... Просто не приличай на момченце от детската градина, а на тинейджър! Най-важното е флирта. Набележи си някоя мадама, например в даскалото и се опитай да я свалиш. Първо: спираш я и я заговаряш. Каниш я на среща, за да се опознаете. Второ: Покани я на някое по-спокойно и романтично местенце. Докато говорите не прибързвай с разговора. По някое време, подхвърли, че искаш пак да се видите! Трето: На втората среща я питай за по-лични неща - има ли си гадже, какви са й интересите, поискай й скайпа и телефона и т.н. Много от момчетата (да не кажа ВСИЧКИ) са срамежливи, постоянно седящи пред компютъра.
![]()
Лошо време се оправя, но лош човек - НИКОГА!!!
само така пич цъкай Контрата по цел ден то момичето ще излезе през монитора![]()
![]()
![]()
ами да ти кажа тук приятелка няма да си намериш!! излез навън .. зариби някоя твоя съученичка .. незнам ..
FUCK-тически не ме интересувате..
Pi4 kogato az bqh na 13 i az bqh taka - suvetvam te da napravi6 kato men - Az se nau4ih da svirq na kitara(otne mi okolo 2 godini) dotogava nikakuv progres ! nakraq edin den si vzeh kitarata v u4ili6te i napravih malko 6ou!.I ot togava brat jivota mi se promeni na pulno - edno ot nai gotinite momi4eta v daskalo mi stana priqtelka i si namerih grupa na oqto vmomenta sam kitarist.Sega san na 17 i imam super qka priqtelka i jivota mi e prekrasen.Probvai i ti ne e trudno samo me4etai i 6te spee6. USPEHПървоначално написано от Неопитен
Темата е от 2006.