.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete

Problem s antivirusna

Abe hora predi vreme biah s edna antivirusna Avg free edition, ama mi izliza6e saob6tenie, 4e 6te q preustanoviavat i az re6ih da ia iztria, OBA4E kato ia iztrih i vseki pat pri startirane na kompa mi izliza niakvo saob6tenie i triabva da natisna niakoi klavi6 3 pati, za da prodalji da mi startira kompa.I uj iztrih vsi4ki failove na avg ama mai ima o6te ne6to ili problema e ot drugade znam li...Niakoi da mi pomogne ili naso4i

I o6te eidn vapros-predi vreme si biah lepnala password na kompa ta kato startiram da ne vlizam napravo,a parvo da si pi6a parolkata,ama se probvah da ia mahna sled tova,da ama ne stava!Maham parolata,oba4e kato kompa mi zarejda i tozi prozorec pak mi izliza i natiskam Cancel i se zatvaria bez da pi6a parola,no dokato ne natisna Cancel ne prodaljava zarejdaneto!S edna duma ne moga da 6trakna kompa ot kop4eto i da mi zaredi napravo.Triabva da stoia do nego i da natiskam 3 pati niakoi klavi6 zaradi AVG i da zatvariam prozorec za password Abe ujas! HELP! [-o<

Голям фен
    Старт => настройки => контролен панел => адд ремове програмс -> и махни тая програма щото до колкот разбрах си истрила само файловете

Голям фен
    бтв за вторият вапрос мисля че някой знае тук 100% но до утре сутрин ако не са ти казали ще прочета как става и ще ти обесня

Фен Аватара на naikki
    Град
    Salzburg
    Цитирай Първоначално написано от DevilMayСry
    бтв за вторият вапрос мисля че някой знае тук 100% но до утре сутрин ако не са ти казали ще прочета как става и ще ти обесня
    Само да ти кажа че тая пичка е със Win98
    Ако знаеш как - помогни и, аз такова нещо съм виждал и чувал само в приказките за щастие никога не съм се cблъсквал с него

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Старт => настройки => контролен панел => адд ремове програмс -> и махни тая програма щото до колкот разбрах си истрила само файловете
    Ami taka sam go kazala,ama az i ot add/remove sam ia mahnala,no vse taq!Pak e sa6tata rabota!Ne znam ot kvo moje da e I mai naistina sam propusnala da kaja,4e sam s Windows 98.Ako moje6 da pomogne6 pone za edinia problem

специално за антивирусната с която си била съм чувала че има бъъгг и остават някой файлове или нещо такова.
    Една приятелка беше с тая антивирусна и си преинсталира ПС то и нещата се оправиха

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Цитирай Първоначално написано от iskamTe_vednaga
    специално за антивирусната с която си била съм чувала че има бъъгг и остават някой файлове или нещо такова.
    Една приятелка беше с тая антивирусна и си преинсталира ПС то и нещата се оправиха
    Ei nedei taka Niamam namerenie da go preinstaliram!Ako ima nqkav variant ok,ako ne trqa taka da stoi!Ko da go pravq!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Sladkata_Nansi
    Ei nedei taka Niamam namerenie da go preinstaliram!Ako ima nqkav variant ok,ako ne trqa taka da stoi!Ko da go pravq!
    излагаш се това 98 е антика сложи си нещо хп ала бала

start->run
    пишеш msconfig
    отиваш на startup
    намираш AVG free илии нещо подобно което е останало махаш му отметката -> ок -> рестарт

пп не бутай нищо от другите настройкии и не махай нищо което не знаеш !

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    излагаш се това 98 е антика сложи си нещо хп ала бала
    Ami kato si smenia kompa i windowsa 6te si smenia Sega sam s 98 za6toto kompa mi iziskva tova

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Цитирай Първоначално написано от PhoenixXx
    start->run
    пишеш msconfig
    отиваш на startup
    намираш AVG free илии нещо подобно което е останало махаш му отметката -> ок -> рестарт

пп не бутай нищо от другите настройкии и не махай нищо което не знаеш !
    E dobre de-tam kato otida na startup i mi dava failove i otmetki Namerih 3 faila na tva tapo avg,ama kak da gi iztria-mahnah samo otmetkite i tva e!tai li?

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    да
    To da ,ama ne stava!Uj gi iztrih,ama kato restnah pak sa6toto Eto vij sega ko mi dava kato go restna i dokato ne natisna niakoi klavi6 3 pati ne prodaljava startiraneto:

Cannot find a device file that may be needed to run Windows or a Windows registry or system.ini file refers to this device file,but the device file no longer exists.

If you deleted this file on purpose,try uninstalling the associated application using its uninstall or setup program.

If you still want to use the application associated with this device file,try reinstalling that application to replace the missing file

Press a key to continue.

Sled koeto trqa da natisna klavi64e 3 pati

ти програмата uninstallna ли я или я del-на ?

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Mi del-nah q Az posle se usetih,ama tva e!4udih se dali da ne ia instaliram nanovo i posle da q uninstall-na

ми така пише ... пробвай

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    ми така пише ... пробвай
    Kvo da probvam?

4udih se dali da ne ia instaliram nanovo i posle da q uninstall-na

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Mersi mnogo-6te vidia sega kakvo moga da napravia!
    A otnosno parolkata ima6 li ideika ot kvo moje da e
    Stavam nahalna,ama vijdam,4e mu 4atka6

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Takmo gledam tuka ot saita da si ia drapna,ama ima nqkva nova vesria i uj pi6e,4e e mnogo dobra!Pak starata ia niama-iavno sa ia obnovili!4udia se dali da ne drapna taia versia i da si mi stoi ili da ia drapna i da probvam da ia deinstallna

Mersi mnogo-6te vidia sega kakvo moga da napravia!
    A otnosno parolkata ima6 li ideika ot kvo moje da e
    Stavam nahalna,ama vijdam,4e mu 4atka6
    ми за паролката незнам и аз ... не съм ползвал 98 от доста одавна ии нямам наблизо никъде да разцъкам sry

Takmo gledam tuka ot saita da si ia drapna,ama ima nqkva nova vesria i uj pi6e,4e e mnogo dobra!Pak starata ia niama-iavno sa ia obnovili!4udia se dali da ne drapna taia versia i da si mi stoi ili da ia drapna i da probvam da ia deinstallna
    по добре пробвай със старата ... потърси нея някъде из нета ... ако не я намериш пробвай новата ...
    и ако слагаш нова антивирусна не слагай AVG ... нищо не лови ... а компа ти е слабичак така че най добре си сложи nod32 - той е лек и горе-долу добър .

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    по добре пробвай със старата ... потърси нея някъде из нета ... ако не я намериш пробвай новата ...
    и ако слагаш нова антивирусна не слагай AVG ... нищо не лови ... а компа ти е слабичак така че най добре си сложи nod32 - той е лек и горе-долу добър .
    tctc instalirah novata versia,4e stara niama6e i sega iskam da ia deinstallna ama niama deinstall nikade basiiiiiiiiiiiiiiiii niama opravia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си