.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания

Antivirusnata - Panda

Antivirusnata programa PANDA dobra li e ? Kakvo e mnenieto vi za neq?

Голям фен
    незнам за пандата ама ти препоръчвам сумантек

Guest
    Panda v nikakav sluchai!!!!!!!! Kazvat che e dobra no az lichno si imah problemi s neq zatova go kazvam! Znachi, kato za nachalo pandata mnogo ogranichava dostapa do internet, men lichno ne me pusna v chata na abv....posle ako eventualno reshish sled vreme da q mahnesh nqma da mojesh bez chujda namesa, zashtoto pandata e edna ot programite koito se mahat samo sas druga programa ako opitash ti sam/a da si q mahnesh nqma da uspeesh na palno....
    tova beshe moeto mnenie ne sam sigurna che pri vsichki e taka, prosto pri men taka stana...

панда не е надежна! слагай nod32 ! тя ще ти е напълно достатъчна за домашно ползване

nod 32 пъък е толкова надеждна ... каквото иска влиза ... антивирусна която да не ти пусне нито 1 вирус няма ... сядал съм на комп с kaspersky и 4000 вируса ... - и той не е мн надежден ... а пандата улавяя доста от вирусчетата ии става ... обаче е мн тежка ...

Повече от фен
    Пандата е някаква пародия, имах си вземане-даване с нея преди време. Не знам коя антивирусна е добра, но съм с 2004 на нортън, с редовно ъп ту дейт дефиниции и проблеми нямам. Естествено, човек трябва и да си има представа от какво да се пази.
    Ползва търсачката.

Цитирай Първоначално написано от InHell
    Пандата е някаква пародия, имах си вземане-даване с нея преди време. Не знам коя антивирусна е добра, но съм с 2004 на нортън, с редовно ъп ту дейт дефиниции и проблеми нямам. Естествено, човек трябва и да си има представа от какво да се пази.
    проблеми нямаш ... за сега ...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PhoenixXx
    Хъхъ......... Защо си мислиш, че ще имам в бъдеще? Има една книжка като за начинаещи - "Little black book of computer viruses". Има описани доста неща в подробности. Можеш да я прочетеш ако искаш. След това се запитай дали горното ти изречение има смисъл?

Гледам че си ми градски - може да ти обясня някои неща на кафе някой път
    Ползва търсачката.

Нито Панда,нито Семантик. Или НОД 32 или Касперски.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от InHell
    Цитирай Първоначално написано от PhoenixXx
    Хъхъ......... Защо си мислиш, че ще имам в бъдеще? Има една книжка като за начинаещи - "Little black book of computer viruses". Има описани доста неща в подробности. Можеш да я прочетеш ако искаш. След това се запитай дали горното ти изречение има смисъл?

Гледам че си ми градски - може да ти обясня някои неща на кафе някой път
    авее хубу ще видим ... ай разцъкай се малко в astalavista.com да видим колко от вирусите ще ти хване ... :P hxah

Повече от фен
    Ти от къде мислиш си свалям кракове и SN!? От километри си личи когато нещо не е това, което пише :P
    Ползва търсачката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си