- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Antivirusnata - Panda
Antivirusnata programa PANDA dobra li e ? Kakvo e mnenieto vi za neq?
незнам за пандата ама ти препоръчвам сумантек![]()
Panda v nikakav sluchai!!!!!!!! Kazvat che e dobra no az lichno si imah problemi s neq zatova go kazvam! Znachi, kato za nachalo pandata mnogo ogranichava dostapa do internet, men lichno ne me pusna v chata na abv....posle ako eventualno reshish sled vreme da q mahnesh nqma da mojesh bez chujda namesa, zashtoto pandata e edna ot programite koito se mahat samo sas druga programa ako opitash ti sam/a da si q mahnesh nqma da uspeesh na palno....
tova beshe moeto mnenie ne sam sigurna che pri vsichki e taka, prosto pri men taka stana...![]()
![]()
![]()
![]()
Пандата е някаква пародия, имах си вземане-даване с нея преди време. Не знам коя антивирусна е добра, но съм с 2004 на нортън, с редовно ъп ту дейт дефиниции и проблеми нямам. Естествено, човек трябва и да си има представа от какво да се пази.
Ползва търсачката.
Хъхъ.........Първоначално написано от PhoenixXx
Защо си мислиш, че ще имам в бъдеще? Има една книжка като за начинаещи - "Little black book of computer viruses". Има описани доста неща в подробности. Можеш да я прочетеш ако искаш. След това се запитай дали горното ти изречение има смисъл?
Гледам че си ми градски - може да ти обясня някои неща на кафе някой път![]()
Ползва търсачката.
Нито Панда,нито Семантик. Или НОД 32 или Касперски.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ти от къде мислиш си свалям кракове и SN!? От километри си личи когато нещо не е това, което пише :P
Ползва търсачката.