- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo da napravq?po maluk e no go obi4am!!
zdraveite moje bi tova koeto 6te napi6a 6te vi e tupo na vse pak iskam mnenieto i na drugite.
Haresvam i obi4am edno mom4e koeto e po malko ot men s edna godina toi e mn sladuk i e gotin toi su6to me obi4ka i sus sigornaot edno daskalo sme i vsi4ki vijdat 4e se privli4ame i 4e kat se vidim i dvamata mn se radvame i sega mn 4esto se gu6kame no problema e 4e e po maluk i moite fr se smeqt na tova vupreki 4e imam i dr fr koito hodqt s po malki mn se radvam 4e sme obi4ame no mi e trudno da priema 4e vuzrastta ne e vajna.ima o6te edin problem postoqnno mislq za nego a imam i mn dr misli koito sa vajni i uspeha mi v u-6te otslabva no vse o6te ne se li4i a ako produljavam da sum taka otnesena 6te stane po lo6o
pomognete mi kakvo da napravq?
![]()
podredi mislite i 4uvstvata si..ako naistina go obi4a6 ne bi trqbvalo da obr16ta6vnimanie na frendovete si/moje bi te ti zavijdat ili ima takiva koito iskat da sa s teb/6te prozvu4i banalno no vse pak u4ili6teto s16to e vajnono kakvo da se pravi na vseki se slu4va da se vlubi rano ili k1sno.Radvai se na momentite s lubimiq 4ovek no ne propilqvai vremeto si naprazno za6toto to ne se vr16ta.Ne prenebregvai nito ednoto nito drugoto
postarai se da gi s14etae6
abe momiche ,ti ludo li si bre?Sled kato i dvamata se privlichate ..kakvo chakate oshte ?!?!Ne ostavqite prismeha na drugite da zastava mejdu vas i da pomrachava shtastieto vi ,pyk i zamisli se.. shto za priqteli sa tezi,koito se podigravat na vlubenata si priqtelka ? A pyk da ne govorim che edna godina razlika e nishto!!!Q se vzimaite i da ne vi puka kakvo mislqt ostanalite ..vajnoto e na vas da vi e dobre .
![]()
Nishto ne gubite da probvate... inache sys sigurnost shte syjalqvate ! Prosto ne znam zashto oshte se chudish ...edvali tova che e po malyk shte dade nqkakvo znachenie za vryzkata vi ,edvali shte se dyrji po-razlichno ot momche na tvoqta vyzrast da rechem (mn e otnositelno tova s vyzrastta ..nqkoi po-malki momcheta sa mn po-zreli ot po-golemite ..mn si zavisi ot choveka) Abe nqma kakvo poveche da se komentira -moq syvet e da ne mu mislish poveche ami da si jiveesh jivota taka kakto na teb ti haresva bez da se syobrazqvash s chujdoto mnenie - gepi go "malkoto" sladurche i tova e ,edvali shte te chaka mn vreme da se chudish..
Never judge a book by its cover!
Kfo ti puka kakvo mislqt drugite ???![]()
Tq mogat da kazvam mn ne6ta..
moje da ti zavijdat
![]()
Vaobshte ne obra6tai vnimanie na ostanalite tegli im edna i da se spasqvata pak za tova 4e bil edna godina po malak ne mislq 4e e problem ili pre4ka m/u vas... ai i uspeh
![]()
Това да се притесняваш за възрастта е мн тъпо нещо... Точно преди 1 година се бях запознал с едно момиче (1г по-голямо от мене) и поне по начина по който се държеше определено си личеше, че ме харесва и аз също я харесвах, но на нея й се носеше мн кофти репутация, но аз отказвах да повярвам на приятелите си и държах на нея, дори една нощ се целувахме (тва беше на един лагер), на следващия ден се държа студено, а след лагера я карахме само на разговорчета в чата. Та стигам до главната част на разказа - след няколко месеца тя беше говорила с един приятел и му беше казала, че неможе да има нищо с мен, защото щяло да е кофти като я попитат с кой ходи тя да каже "ми с един заек от МГ..." И това просто мн ме нарани защото физически определено с нищо не изоставам от 1г по-големите от мен, а и психически се чувствах по-голям от повечето ми връстници.... Така, че не слушай приятелите си, а действай само това ще кажа....
Ами щом е споделено чувството не мога да разбера какво чакаш??Ако цял живот слушаш другите и се влияеш от тяхното мнение , до никъде няма да стигнеш!
Най-глупавото е,че е прието 13 годишна да ходи със 17 годишен,но ако момчето е и с 1 година по-малко вечее.....край.Щом се обичате,не обръщайте внимание,колкото и да е трудно!![]()
Да не ти пука какво мислят твоите "приятелки"-като се присмиват тяхна си работа.Недей заради единия предрасъдък да изпуснеш момче, което има чувства към теб, а и ти също.И разликата извинявай не ви е 5 години,та чак тогава да се притесняваш,а ви е само 1 година.Спокойно.Действай, защото само това теб май те спира.Това,че приятелките ти са говорили нещо лошо, че е по-малък от теб и ти сега се притесняваш, ама няма за какво.
Има едно момиче от моя клас, което миналата година си хареса момче с 1 година по-малко (същия случай, като твоя). Та те много се харесаха и тръгнаха. Нз дали някой й се е подигравал, че момчето, с което ходи е по малко от нея, обаче ние от нашия клас им се кефехме, пък и той е стабилно момчеТе даже ходиха повече от половин година, ако не се лъжа
Така че моя съвет е да си се зимате с тоя пич- слушай сърцето си
а тия твоите "приятелки" дето мислиш, че ше ти се подиграват можеш да им кажеш да се изнасат!
![]()
Kogato moga-pomagam,
kogato iskam-uspqvam,
kogato dokosvam-vyzplamenqvam,
kogato obi4am-naranqvam!
Ако наистина го обичаш,държиш на него и той също те обича,си задай въпроса дали трябва да слушаш мнението на останалите! - аз не мисля така; понякога хората са големи завистници...
От личен опит ще ти кажа..
Колкото и да си казвах, че може да съществува такава връзка (тя е с 2 години по-голяма от мен)всичко беше против нас..Всичките мой приятели, всичките нейни..И след няколко мъчителни дни се разделихме..
Но все пак ако си сигурна, че го обичаш..рискувай..