- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 30 godini razlika
ima li ne6to nerednomomi4e na 20 da izliza s muj na 50 ?
ами ако момичето харесва увисналия му задник няма проблеми
mmmmmmm mn be,ama ako ima lubov puk 6to da ne?vse pak ne jivee6 za horata,a za sebe si.drugite si e*i v g*za ako ti e kef davai,moga samo da ti kaja evala!!!respectПървоначално написано от Анонимко
![]()
tfa mi haresaПървоначално написано от malka_sladuranka
за любовта граници няма , изтъркано , но вярно![]()
f*ck off!
Макар за любовта да няма граници, човек трябва да има малко достойство и разум. Нека пита приятелите си как изглежда в очите им!?
Bojeeeeeeeeeee4e toi moje da ti e ba6ta
![]()
Още малко ще пуснете тема "Марийка от втори клас харесва най-добрия приятел на прадядо си, нали няма нищо лошо" Ми тва момиче да пита приятелите си как им изглежда в очите, вярно е, че за любовта граници, ама свършиха ли се младите момчета![]()
Темата ще да е ебавка, ама аз все пак да си кажа.
Щом си навършила пълнолетие, няма нищо лошо!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
еми кфо и аз дето съм на 15 се кефа на Андрей Райчев ( не на външен вид де въпреки че не е грозен; това е известен бъгарски социолог) супер мн ме кефи познавам го и ако бях по близка с него що пък да не се влиюбяда разликата ни е към 30-40 години нз мн са
ма кфо нямаше да ми пука за чуждото мнение секи има право на избор
f*ck off!
6to pak ne poznavam 1 deto 3 na 20 i izliza6e s edin deto e na 60 nqkade ama paraliq golqm![]()
В някои "общества" така да ги наречем напрао дядо може да ти еПървоначално написано от Talisman
![]()
е тфа вече за хората ( в повечето случаи момичета) които излизат с некфи старци които за мангизлиии не го броимса говорим за Любов
![]()
f*ck off!
Ми то май няма нищо лошо 30 години разлика...ако тя е на 100, а той на 130.![]()
да, момичето трябва много да я е закъсалоПървоначално написано от Анонимко
освен че бащата на момичето може да е по млад от "момчето" с което ходи ... мисля че няма проблем..
ми да си кажа честно разликата в годините между мен и родителите ми е 21-23 години...прави си сметката :/
30-23=7 ....7 години преди баща ти да се е родил...
...
100% е защото е някой чичко паричко и има мерцедес... Бахти та т'ва е отвратително..младо момиче на 20 с някъв дъртак на 50-60.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
аз казвам за възрастовата разлика някои неща:Първоначално написано от jeditte
ако и двамата са под 18 - ок
ако жената е под 18 - максимум 4-5 години разлика
ако е над 18-19 вече 5--10 години е поносимо...
над 30 - вече възрастовите разлики се 'стопяват' и вече едно 10-15 години ...дори 20 е поносимо.
хахах ама разбира се, че какПървоначално написано от krem4et0
Ама има две основни неща - паричната сметка и с колко крака е в гроба ахахахах Абе любов д а има
![]()
Първоначално написано от krem4et0
хахaха и аз така.първо прочетох за 10 години разлика вчера четох една за 20 години и неска влизам и гледам за 30 години и помислих че съм се объркал и че тая за 20 години я няма ама я намеих и сега и аз чакам тема за 40 години разлика нормално ли е ???
Ако момичето е с него само за парите е много тъпо. Четох обаче преди време разказът за едно момиче, което се е влюбило в бащата на приятеля си. Не го приемам за нормално, но е вярно, че животът те поставя в ситуации, които са ..... И все пак за мен не е нормално.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!