.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: 30 godini razlika

Мега фен Аватара на koalka
    Тя е пълнолетна и може да прави и да излиза с който си иска.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    Цитирай Първоначално написано от jeditte
    Аз познавам едно семейство...Тя му беше квартирантка, после се ожениха и си имат детенце даже, а разликата им е 25 години. Обаче си живеят хората, те си знаят колко се обичат, ама са заедно. /тя като роди беше на 30, той на 55/
    аз казвам за възрастовата разлика някои неща:
    ако и двамата са под 18 - ок
    ако жената е под 18 - максимум 4-5 години разлика
    ако е над 18-19 вече 5--10 години е поносимо...
    над 30 - вече възрастовите разлики се 'стопяват' и вече едно 10-15 години ...дори 20 е поносимо.
    не разкриваи таините .... !

ае стига клишета моляви ... ! любовта нямала граници ..да няма граници за +/- 5-6 години ама за повече става смешно ... а за 30 да не говорим ... ако не е за пари незнам за кво друго би ходила с него ! мноо ме нерват тъпите шитави изказвания "за любовта няма граници" ае стига лайна в къф филм живеете ?!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Mi to huu lubov, ama na toz dqdo stava li mu o6te, moje li da vyr6i nqkva rabota?Ae tva sa gluposti e, vse edno da hoi6 s ba6ta si...
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Guest
    Абе кво лошо има като тои има пари? И двамата ще са доволни

ЛЮБОВТА Е ВСИЧКО , ОТ КОЕТО ЧОВЕК ИМА НУЖДА. МОЖЕ ТОВА "ЗА ЛЮБОВТА НЯМА ГРАНИЦИ" ДА Е КЛИШЕ , НО КОГАТО НЯКОЙ ОТ НАС ПОПАДНЕ В ПОДОБНА СИТУАЦИЯ , ТОВА ЩЕ МУ Е ЕДИНСТВЕНОТО ИЗВИНЕНИЕ
    f*ck off!

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    Ок... женят се.Съдейки по днешно време, жената ражда на 28-35 год. възраст.На 30 кажи го, женичката ражда.Човека става баща на 60.След 25 години детето им се жени.Тя е на 55, той е на 85.На 30 детето им има дете.Тъй, майката - баба на 60, той дядо на 90?!Внучето им става на 10 - тя на 70, той на 100.

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Различни хора-различни вкусове....така да се каже....но все пак:
    Цитирай Първоначално написано от Svirka```
    Ок... женят се.Съдейки по днешно време, жената ражда на 28-35 год. възраст.На 30 кажи го, женичката ражда.Човека става баща на 60.След 25 години детето им се жени.Тя е на 55, той е на 85.На 30 детето им има дете.Тъй, майката - баба на 60, той дядо на 90?!Внучето им става на 10 - тя на 70, той на 100.
    .....

Град
    Balgaria
    nteresno do kakva razlika shte se stigne vav foruma?Dali pak da ne slozim krai na tezi razsazdenia.Moze bi triabva da posocha Frapirashtia sluchai na dvama dushi ot moia rod:Edinia se sdobiva sas sin/tochno negovo kopie/kogato e na79/sedemdeset i devet/godini a saprugata mu /peta po red/ e samo 25-oficialno a neoficialno 15 godishna.Zvuchi ne osobeno normalno nali?Sashtia tozi BALGARIN e nadzivial Saprugata si s niakolko meseca i e pochinal prez 1913g. na 115 godishna vazrast.
    Edin negov pra-pra vnuk/razveden i grizesht se za dvamata si sina/sega e ludo vliuben v edna pochti 19 godishna krasavica, s koiato sa zaedno veche godina i polovina.Imat razlika 24 godini.Ami tia kato vazrast e tochno po sredata mezdu sinovete mu.I tuk ne stava duma za pari zashtoto toi ne e bogat s pari.Ha kazete mi sega tozi PICH li e ili Budala!
    Badi DOBAR , no ne ochakvai drugite da sa dobri s teb!

Guest
    Нищо нередно няма бе . За мене това е нормалната възрастова граница . Давай мойто момиче . Изяш дъртия тигър

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Макар за любовта да няма граници, човек трябва да има малко достойство и разум. Нека пита приятелите си как изглежда в очите им!?
    Много добре казано

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Веднъж само по улиците съм виждала подобна гледка и честно доповръща ми се , защото тя беше толкова сладка и нежничка , а той 50 годишен мъж , вярно беше по-запазен ... Като цяло не бих поощрила такава връзка , ама знае ли се как ще реагирам , ако някой ден попадна в подобна ситуация

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си