.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    оги
    Guest

Приятели,купон ....

Ми не че сам депресиран или нещо подобно ,но искам да попитам вече станах на 16 а нямам приятели така даго кажа хората с които ходя някаде на купон са главно от класа ми с тях излизам забавлявам се ,но мн рядко другите които познавам за "приятели" са просто е така за едното здрасти нз не излизам често както казах само с френдовете от класа ми ся примерно ако искам да отида да пия едно кафе нема с кой.Искам да попитам как да се самоусъзная ся ако тръгна с тия от квартала немаме общи случки нищо ако имате желание помогнете само аз ли сам в това положение или ....

П.С моля без спам в темата ако няма какво да добавите по добре непишете цинизми

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!

какво можеш да направим ние ...
    Казвам се Иванка приятно ае утре на кафе

просто тряя си по общителен....

ми и аз с тея от кв ми вече съм на здравей здрасти щото те почнаха да движат с едни чалгари ( нищо лично) ма просто не ме кефат тея хора и така вече не излизам с тях а повече с тея от даскалотот ма напоследък се запознах с адски мн хора и не ми дреме че в кв понякога няма кфо да правя общувай с максимално мн хора и не се стеснявай мн важно чее тея от околните блокчета не са ти некфи фр за по кафе живее се
    f*ck off!

Guest
    ...не че искам де те засегна или обидя или нещо,ама...ти какво точно разбираш под *приятел*
    ми човек който познаваш с коjто имате общи преживявания да ходиде как то казвам за по едно кафе

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Бъди по общителен..Дори със бармана на кафето моиш да станеш приятел ...

Голям фен
    Сигурен ли си, че толкова са ти притрябвали приятели?
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    аз съм адски притеснителен и оставям мен да ме заговорят освен ако човека не ми е симпатичен че аз да почна
    между другото се сабирай с такива които на теб ти допадат и имате общ интерес!
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee
    ima li za kvo da se jivee !?

Guest
    да разбирасе човек без приятели е половин човек

Ами и аз съм така...всичкит е ми познати (не казвам приятели, защото не са такива) са от даскалото. А аз живея дооста далече от него, така, че ако ми се прииска да отида на кефенце или да маам гащи из квартала няма с кой. Много съм далече, за да ходя до даскалото а пък и те не могат да дойдат при мен. Във квартала също няма много на мойта възраст...

Но ти ако живееш близо до у-щето си няма никакъв проблем да ги викаш да си излизате. Ако обаче си като мен...запознай се с тези от твоя блок...от квартала, взез в някаква компания... и т.н :=)

Guest
    Ми от моя блок деца няма от квартала са някви неме кефят абе дано нещата се нагласят някак

Значи си горе-долу като моя случай.. Излизай с онези от училище...хем ги познаваш по-добре хем с тях си ходил на купони. Ако пък не можеш...примирявай се да си киснеш в къщи което е гадно. Но да, дано по някакъв начин се оправи положението. :P :P

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    да разбирасе човек без приятели е половин човек
    m ne sum suglasna, moje6 prespokoino da si jivee6 samo s poznati, az pone taka pravq, nikoi ne znae vsi4ko za men, a i ne trqbva da znae, tva si e li4en jivot, izlizam si na kafenca, ligavq se s tqh, ama kvo nqma da pukna bez tqh

a po temata : ako si tolkova izpadnal vliza vuv forumi, 4atove ( mn glupavi raboti za men ) i se zapoznavai s novi hora izlizai s tqh na kafe
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

стаматов
    Guest

приятели

Училище,квартал,чат ... Не това са възможностите.Събирай се с хора,с които имаш нещо общо,общност на интересите.Един мой човек си намери чудесни приятели,когато се записа в БЧК.Хем благородна кауза,хем свестни връстници,хем забавно.Давам го просто за пример.Има и други възможности,зависи от наклонностите ти

Guest
    taka e 6te se opravq nqkak ama az ne tolkova 4e mi e pritrqbvalo ama se 4udeh dali e pravilno 6te se naglasi vs nqkak prosto mojebi i do nqkade iskah da spodelq s nqkogo

Аз също нямам приятели, чак до толкова близки, че да съм постоянно с тях- например. С всичките ми познати сме на Здравей- Здрасти и толкова, не ми трябват отрепките от квартала или боклуците от класа ми...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Kakvo o4akva6 da postigne6 s temata?Trqbva sam da napravi6 ne6to!Nqma
    da doide gospodin "Priqtelski" na vratata i da ti kaje are da stanem priqteli!
    "Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"

Мега фен Аватара на koalka
    Еми щом смяташ, че нямаш допирни точки с тези от квартала, не излизай с тях, въпреки че не ги познаваш толкова добре...незнам, ти си решаваш.Ами, ако искаш да отидеш на кафе се обади на някой от класа, нали с тях излизаш?

Guest
    ако некои от класа веднага ще доиде ама нз неми се иска някои от квартала нещо нз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си