Milichak priznavam che polojenieto v koeto si se ozoval e ujasno...Az lichno sam ispadala v podobna situaciq no bqh ot drugata strana.Toest nai-dobirqt mi priqtel beshe vluben v men.Poznavahme se ot 5 godini nqkade...s drugi dumi ot kakto se pomnq.No v nego ne vijdah nishto poveche ot priqtel(pone do togava).Nai-golqmata mi greshka beshe,tova che (tai kato az mu kazvah vsichko) postoqno mu razkazvah za moqta "golqma i edinstvena" lubov.Mojete da si predstavite kak se e chuvstval toi...E v krai na smetka razbrah za chuvstvata mu,no edva kogato toi veche ne izpitvashe nishto kam men i imashe fr-ka v koqto beshe mn vluben...ili pone taka izglejdashe.V posledstvie az zapochnah da go revnuvam ot neq.Neshto v men se obrushtashe kogato gi videh zaedno.I osuznah che sam privurzana do takava stepen kam tozi chovek,che i az sam zapozhnala da se vlubvam v nego.Zamislih se kolko mnogo neshta shte se promenqt ako go nqma...vsuhtnost te veche se bqha promenili zashtoto toi veche ne beshe samo moi,bqh izturvala shansa si.Razbrah che imam nujda ot tozi chovek...Che imam mnogo po golqma nujda ot nego ot kolkoto ot gorespomenatata "lubov" Za tova nedei da chakash nito sekunda poveche a i kaji za chuvstvata si.Ako tq ne gi spodeli pone znaesh che si opital.I ne misli che si zagubil...Shte zagubish ako produljavash da si mulchish haide uspeh!I da razpravqsh kak e minalo :P