Наскоро се замислих...ако имах възможност да избирам по какъв начин да умра, какъв би бил той?Така и не мога да реша...
По какъв начин бихте искали да умрете, ако имахте право на избор?
![]()
Като се хвърля от самолет, само че без парашут.
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
От естествена смърт.
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
ммм.....от естествена смърт,може би..![]()
Аз съм си мислил за циганската махала...влизм...и каквото остане (и от мен и от тях разбира се).
Не искам да ме пречука някоя кола...мнмого е глупаво някка си.
Един познат ми сподели че иска на мотор...казва се на магистралата..газ до гупка..отдошу шашки тротил.."и когато свърши фитила"...и това ми се стпри интересно но няма да го пробвам.
От есетесвена смърт, най-добре на възраст в съня си. Не искам да боли...
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
Искам д аме бутне дирижабъл (хаха или това казвам, когато ми е кофти)
Сега сериозно - и аз неща д аболи->в съня си
![]()
Искам да умра в бой с брадва/меч в ръка и да се кача горе при Один![]()
Хахахах
![]()
Влизаш и даваш всичко от себе си...дрехи, крака, ръце, живот...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Хахаха..мисля че има хора които ще се съгласят. Ако искат група ще се спретне, само не знам оборудване дали имашПървоначално написано от scion_of_Storm
Ако имаш желание мога да ти разкажа една случка![]()
az p1k ne mislq da mra ako iskate moi da vi pomogna oba4e![]()
![]()
Еми честно казано не съм мислила как точно искам да умра, не искам да се сещам, когато ще дойде и моят край.Но сигурно от естествена смърт, въпреки че от друга страна не е много добре, защото всички болести и проблеми на старите хора...
и аз искам да се хвърля някъде МНОГО отвисоко...да видя кфо е да летиш![]()
Аз съм българче, метай случката че ми стана интересно, пък следобеда като се прибера ще я прочета![]()
Мда и на мен тфа с летенето ми се струва яко..и най-смислено...ама шанса сърцето ми да се пръсне още при скока е огромен...Не искам да живея твърде много...ама сега точно адски ми се живее.
Аз искам некоя нощ да седна със яко алкохол![]()
Почвам да пия.. и това е последното което правя![]()
Искам да умра като ми забият грифа на "Showmaster" в главата....![]()
Иначе не бих отказала и един куршум...сигурно ще се самоубия!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Абе всъщност тя случката не може да се пресъздаде, друго си е да си го видял с очите си.Първоначално написано от scion_of_Storm
Представи си...млад мъж...на 26-7 години...обувки не помна, ама няма да се учудя ако са джапанки за 2,50лв. Къси гащи, анцинг, шушляков, на адидас...пак за около 2,50лв, тениска с някъф урунгел (може и на Мейдън да беше) и елек отгоре. На кръста (понеже анцунга няма халки) сложен мощен як колат. От десната страна газов пистолет и меч до под коляното, а от лявата викингска брадва с два полукчига, с шип отгоре и долу на дръжката. И тоз уруждегел влиза и почва да реве, да се дере и т.н. в високо вдигнато оръжие. Пък ние...витре от всякъде. Имаше една финладка с 2 финладци, няколко англичанина, ние малките (17-19 годишни) и някои от емблематичните личности с нашите среди
И една такава личност се задава и как се посреща..с един газов от 2-рия етаж...ама се измъкна
След напиването...единия защитава бога, другия сатаната..и оръжията влизат е употреба...![]()
Искате вие от летене (падане) ама едвали някой е изпитвал нещо подобно. Така като всеки си седи пред компютъра е лесно да се говори. Спичането е много ужасно. Като бях долу вече бях като лист хартия, бял и треперещ. За щастие още съм си цял...
Идеята ми е същата като на българчето...
v sunq si iskam da umra![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Има някои неща които са ми любими, но от които имам страх. Обичам пещерите! Един път се уплаших много, защото отвеса беше 45 метра и аз изобщи не знаех къде отивам, пък и то тъмница и ме е страх. Обичам и змии! Ако видя змия и не успея да я хвана или ме страшне после съм настръхна целия поне поне поливин час. Обичам да гледам от високо, но като погледна на долу и ми се изпотяват ръцетеПървоначално написано от DetE-Idi0t
Точно както сега като си спомня. Обичам да плувам! Мечтата ми е да преполувам Бургаския залив, но ме е страх от дълбоко. По-скоро ме е страх когто не виждам дъното. Бъл съм на дълбочина (на повърхността де) и под мен 12-15 метра вода, но виждам дъното и не ми е гадно.
Най-високото място от което съм скачал е 12 метра във вода и е бая страшничко.
Умирал съм два пъти на сън, но май по-скоро се събъждам последната секунда. Пак беше падане от високо. От един влек беше. Може би защото имаш екстремни изживявания точно на това място.
Мен мяй ме естрах точно от нещата които ме влекат![]()
В съня си...Не искам да страдам.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Аз бих се прострелял в главата с пистолет, но преди това бих изпострелял моя "прекрасен" клас - така ще съм сторил едно добро на света...
Друг вариант за самоубийство е да се нагълтам с присипивателни - лесно, безболезнено и ефикасно.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
не знам как искам да умра, но знам едно - искам да бъда красив труп! това означава никакви размазвания от 4784987 метра, куршуми, побоища и подобни... все пак е желателно да съм цяла в ковчега![]()
и, да, искам да ме погребат в ковчег/гроб с прозорци. като Славейков (??). влече ме идеята с прерязаните вени във ваната, но първо нямам намерение да си режа вените и второ, ако не ме намерят скоро, в тая вода ще заприличам на г*ъ*з (кви задни части, бе??!). другото, за което си мисля, е да се хвърля от някоя скала право в морето и после да ме заровят в някоя древна гора или на някое зелено хълмче в Ирландия, но да е в Ирландия.
най-много ме е страх да не ме блъсне трамвай.. всичко ще приема, но не и това.
идеята на един приятел също е доста интересна - чисто бяла стена, той застава до нея и си пръсва черепа.
винаги съм му се възхищавала.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Искам да се натъпча с лекарства, да имам време да кажа чао на всички и да умирам.Хем няма и да ме боли![]()