.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 108

Тема: Смърт

Знам само, че не искам да умра от нещо, от което се страхувам - прекалено брутално ще да е. Не искам да умра от удавяне. Някак си не мога да си представя момента, в който ще се опитам да вдишам въздух, а около мен ще има само вода. Не искам да умра и в пожар. Аеее .. не искам да умирам изобщо.
    А ако трябва да си избирам от какво искам да умра - може би някакво натравяне - ама да става бързо.

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Еебаси тука се хвърлих в размисъл.. Първото нещо което ми идва на ум е да умра от тичане О.о (хаха сега съм повлиян от шината.. за тва ми идват такива идеи :>)..
    Абе ебал съм го.. Как щe да умра само да нямам шина, да мога да си се вътря у леглото колкото си искам докат умирам :>
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от sexy_devil4e
    ммм.....от естествена смърт,може би..
    да искам да съм столетница

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    и аз искам да умра от алкохол с моя приятел Джак

безболезнено
    когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Мм..може би от естествена смърт, но не в някоя болница и то от 1000 болести...а просто от старост.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    От естествена смърт...бързо и безболезнено
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Ot estestvena smyrt.Vypreki,4e starite hora gi hvane nqkakva bolest i umirat
    taka 4e estestvena smyrt ne e mn to4no kazano.V synq si da umre6 zvu4i malko gadno, no po-dobre ot nqkoi drugi
    "Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Ми зависи според настроението ми във въпросния ден...Ако съм весела,искам да умра,като ме стъпче слон в зоопарка.Тъжна ли съм обаче,искам да умра насред полето от мълния.Но истинската ми мечта е да ме бутне линейка пред болницата!Разбира се,говорим за тези неща примерно след 60-ина годинки,понеже не съм правила планове скоро за смъртта си!Графика ми е мн натоварен!

Повече от фен
    много интересен и същевременно сложен въпрос, по който съм мислила доста и все пак не знам как точно бих искала да умра. Обаче един струва ми се приемлив начин е от измръзване( някъде си в планината, около мен само сняг, всичко е бяло, тихо, спокойно... аве идилия тва с хвърлянето от високо също е доста приемливо, щото и аз искам да видя какво е да летиш... жалко, че можем да умрем само веднъж

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз не искам от старост...баси..аз до вчера не съм си сядал на задника, обикалял съм постоянно, правил съм такива щуротии, а и поне още толкова мечакат..и после да не мърдам от леглото.
    Измръзването също е интересно, но е и много...депресиращо. Сам насред нищото измръзващ е гадно (повярвайте ми).

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    Цитирай Първоначално написано от fake
    и аз искам да се хвърля някъде МНОГО отвисоко...да видя кфо е да летиш

или може би от естествена смърт
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

mene puk mn me e strah da ymra! NekfO poe4e nema da te ima, nz ko 6e e posle. KAt se zamislq po4va da mi se reve!
    A po temata - n iskam da ymiram ;(

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    първо няма да умра никак скоро! ако стане
    искам да умра на гроба на боб марли! \\// и ще се кача при джа и след време когат ми е отредено ше се преродя и пак ше живея без спомен за предишният си живот \\//
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee
    ima li za kvo da se jivee !?

Guest

Re: Смърт

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Наскоро се замислих...ако имах възможност да избирам по какъв начин да умра, какъв би бил той? Така и не мога да реша...

По какъв начин бихте искали да умрете, ако имахте право на избор?
    Абе, папур, не знаеш ли колко адски тъпа е темата ти ?
    Хубавото на живота е точно в това, че никога незнаеш как и къде ще свърши.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Всичките с алкохола - да очредиме неква петиция След години ше се намериме да се довършиме

Повече от фен
    aaa az nqa umiram ot alkohol...az 6te umra kato sum na 70 godini dokato me 4uka nqkoi mlad stegnat pi4...da umra s kef naistina...ne da se napiq na kopele, da se nadraifam i v kraina smetka da zema da ne umra

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
    aaa az nqa umiram ot alkohol...az 6te umra kato sum na 70 godini dokato me 4uka nqkoi mlad stegnat pi4...da umra s kef naistina...ne da se napiq na kopele, da se nadraifam i v kraina smetka da zema da ne umra
    Аз мисля първо да падна в яка кома
    След тва да се събудя след около 4-5 години
    И да продължа да живея хубавия си живот
    Пхах.. и аз съм един лемур..

Повече от фен
    xaxax plana ti e dobur posle ako vse o6te ne sum se ebala s toq deto 6te me dovur6i kogato ti se subudi6 6te mi razpravq6 kfo e da si v koma

Фен
    Град
    Shitland
    наскоро правих един такъв тест...И ето го резултата (който ми харесва)

You scored as Disappear. Your death will be by disappearing, probably a camping trip gone wrong or an evening hike you never returned from. Always remeber that one guy who was hiking alone and got in a rock slide. He could have died, but he cut his own hand off to save himself. Don't end up like him (or worse, dead).

Иначе или да се взривя с бомба,след което да съм разпръсната на хиляди малки парченца,лежаща в собствената си кръв ; да изпия някаква отрова или да се задуша от нещо ....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от antichalga

You scored as Disappear. Your death will be by disappearing, probably a camping trip gone wrong or an evening hike you never returned from. Always remeber that one guy who was hiking alone and got in a rock slide. He could have died, but he cut his own hand off to save himself. Don't end up like him (or worse, dead).

Иначе или да се взривя с бомба,след което да съм разпръсната на хиляди малки парченца,лежаща в собствената си кръв ; да изпия някаква отрова или да се задуша от нещо ....
    tiiiii...kak da se izrazq...Vqrva6 li si?! 394532897% davam 4e te e strah ot bolkata a si4ko tfa e hiper bolezneno...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    От естествена смърт
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Любимата ми тема..Смъртта..
    Да съм,честна не ми пука какво точно ще е,но само да е по-скоро..
    Не държа да е особено безболезнено.. Каквото такова..
    Пък дали ше е касиво после за околните,също не ме интересува-нали няма да го видя..

Та както и да е..
    Има много варианти за бъдещата ми смърт и се надявам поне един от тях да се сбъдне..
    мм.. Сега от къде да започна..

Първо ако е самоубийство съм се спряла на отравяне..
    Успокоителни смесени с "малко" алкохол,подходяща музика(може би Mechanical Animals на риплей).. Няколко от моите рисунки и писмо с последни думи..

Вторият ми начин е скачане с парашут,ама "случайно" ще забравя да си отворя парашута..
    Тамън после може и да има обещатение за нашите.. lol..
    Няма да коментирам..Най-верноятно от вълнение ще ми се пръсне сърцето(на което и се надявам)..
    ^^тва е почти невъзможно де..

Трето.. Да се удавя..
    Толкова красиво..
    Мога да си го представя.. Нощ е..вали дъжд.. дълбоките, черни води ме дърпат надолу.. лека по лека започвам да се задушавам,губя и последната надежда..
    Бавно потъвам..

Четвърто..То е доста мечтателско..
    Да отида на някое много студено място..
    Да се разхождам из гора.. После да легна на земята и да гледам небето,а снега да ме вали леко и нежно..
    След време кожата и устните ми ще започнат да стават бледи.. кръвта ми ще се "вледени"..

Пето.. /офф,зе да ми омръзва/..
    Да плувам в океан и от някъде да се появи акула и да ме разкъса.. huh..
    Доста странно..

Шесто..(то е повлиано от скорошен нещастен случай,в който убиха няколко човека в един колеж тук)..
    Та.. Искам ми се да съм в училище..
    Да имам някой заспиващ час (био например) и както смотаната учителка разказва урока, да нахлуе некъф негър психопат с пистолет в ръката.. Да почне да крещи нещо(на английски за предпоитане-не се кефя на френския)..да е толкова ядосан,че да почне да стреля на посоки и да ме уцели(не знам с О или У се пише) в корема..
    Тази смърт ми допада страшно много..
    На всякъде те изкарват едва ли не най-милото ангелче в света убито от некфа шибана чернилка..
    Но не това ме влече.. Обичам кръв..
    Искам да видя собствената си кръв.. да тече.. много силно,но не сама да съм си го причинила.. да съм неспособна да я спра..

Седмо..Да се отровя от гъби.. =))

Осмо..Подобно на шесто,но да ме прострелят в гърба..

Девето..
    Една вечер,както имам навик,да се разхождам навън по празните улици..
    Да ходя по средата,сякаш съм единствена в целия свят..
    И изведнъж.. От някъде с оромна скорост да се появи кола със запалени фарове.. Искам да виждам само светлината..

Десето..
    Да съм на някакво парти..
    Да се напия здравата и да се отровя..
    Много простичко,но както повечето преди мен казаха,да сме заедно с алкохола..

Такам..
    Мисля до тук да спра,че достатъчно си показах депресията..
    Имам още много идеи,но едва ли някой го вълнуват особено..

P.S.: Някой преди мен си беше правил тест как ще умре..
    Същия и аз съм си го правила преди време(е,тогава полужението беше значително по-зле)..
    Излезе ми,че най-вероятно ще се самоубия и няма да доживея 20..
    Нещо подобно..

А относно годините..
    В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ИСКАМ ДА УМРА ОТ СТАРОСТ..
    (няма сега да изреждам причините,и без тва стана безкрайно дълго и пълно с глупости това мнение..)

Фен
    Град
    Shitland
    Цитирай Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
    Цитирай Първоначално написано от antichalga

tiiiii...kak da se izrazq...Vqrva6 li si?! 394532897% davam 4e te e strah ot bolkata a si4ko tfa e hiper bolezneno...
    Всъщност,ако ще умирам насила,ще е някой от тези варианти .. Стига да имам наблизо и необходимите предмети И не,не ме е страх..Може да си помилиш,че се правя,но просто не ми пука за болката....както казах,не ме е страх

Фен
    Град
    Shitland
    Цитирай Първоначално написано от Iowa
    Любимата ми тема..Смъртта..
    Да съм,честна не ми пука какво точно ще е,но само да е по-скоро..
    Пък дали ше е касиво после за околните,също не ме интересува-нали няма да го видя..
    и на мен ми е една от любимите теми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си