хмм ше се нагълтам с хапчета или ...
абе не знам точно,ама искам да усетя агонията.. ииии за нищо на света не искам да умра от естествена смърт иии да стана няква сбръчканаа ии едва крачеща ,мизерстваща бабка..
get off.
и аз така, защото има неща които можеш да направиш, но без да можеш да отцелееш след това. Искам да видя какво е да "летиш" макар и като ютия. Когато умра искам да направя нещо ново, за което да си заслужава...Първоначално написано от Мo6no
Сякаш си промених мнението..я да си умирам от естествена смърт, не мисля че има нещо, за което да си заслужава смъртта ми
![]()
честно казано нз,никога не съм се замисляла,може би от естествена смърт,но тогава пък ще ще има мн болка ще съм стара,ще ме боли всичко,ще се оплаквам постоянно,а това определено не е живот.Не искам и да е от някакво смъртоносна болест,която да е пълна само с мъки и супер мн да ме боли.Нз може би наистина както каза Мo6no да скочиш от самолет само че без парашут,или може би от някои висок мост да почустваш как летиш,да почустваш в последните си секунди че си напълно свободен.Абе нз като му даиде времето ще се види
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ми да съм стара и да запъ и тей .......
Оф тва ми е любимата тема![]()
На мен змиите винаги са ми били страстта на живота(надявам се това и да ми е работата след време)!Може би бих бил щастлив,ако умра от ухапване на змия,само,че да не е някоя отровница,щото мнооого боли.Бил съм хапан от пепелянка и определено не е приятно!Бих предпочел примерно някоя аспида(кобра,крайт,мамба,та йпан),преди няколко седмици ме ухапа черна вдовица(да,знам че това е паяк),която е горе-долу със същата отрова и общо взето имам някаква представа.
Също хубава смърт е и бялата смъртВинаги съм мразил студа,но пък зимата винаги ме е привличала по някакъв начин.
Напълно ще ми подхожда една бавна смърт от студ,забит на майка си у задника(условно казано) някъде високо в някоя планина,покрита със сняг...
ПП:В момента уча биология,но за естесвена смърт не съм чувал...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
ако трябва да си развинтя фантазията: като по филмите: да се хвърля от някоя ужасно видока скала, или когато карам кола като във "фатално привличане" втора част -зверскооооооооо![]()
"Целувка за лека нощ"
като прочетох до половината изречение се надявах на щастлив край за мен..жалко обаче, ти обърна темата в съвсем друга насокаПървоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
![]()
Колата и газ насекъде изпреварвам ако не умра браво ако умра ще съм щастлив от постигнатото![]()
![]()
![]()
eeeh ni6to ako smqta6 sled 50 godini da si na 20 max 25 ii ima6 afinitet kum babi4ki moje i da ti pozvolq da me ubie6 ti :PПървоначално написано от niGGa
Не горя от желание да гушкам китките, ама ако опре ножа до гърлото бих избрал да е колкото се може по-безболезнено и кратко...
Например куршум в главата, ама точно в десетката... Бързо, ефикасно и безболезнено...
Само миг и толкова
![]()
Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?
az iskam da se hvurlq ot nqkoq sgrada... s glavata na dolu che da e po-sigurno.. inache nqma smisul samo da se izpotrosha![]()
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Бих искала в съня си или без да изпитвам болка...но най-важното - искам да е преди тези, които обичам. А на надгробната ми плоча искам да пише :
Плакала е горчиво нощта,
плакала е мълком сирота,
че за нея белий ден нехае,
че не иска той дори да знае
туй що мъчи нейното сърце
и каква й скръб тъми лице!...
И когато сипна пак зората -
от сълзите на нощта земята
бе покрита с бисерна роса;
и во всяка капчица-сълза
се огледва белий ден сияен -
и усмихнат мина пак нехаен.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Искам да е нещо безболезнено. Това, което наистина не искам е да съм на 9769097945 години и да не мога да мръдна от леглото, предпочитам да съм що- годе добре изглеждащ труп. Другото, което изобщо не искам е да се давя, това е най- големия ми страх и мисля че ако попадна в такава ситуация ще ми се пръсне сърцето преди да ми е спрял въздуха. Иначе бялата смърт наистина е много привлекателен вариант.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ако ще е някоя от рода Aspis, моля те да е Vipera aspis, не че нещо, ама и ако може да е в България...все пак ще знаем че не е изчезнала напълноПървоначално написано от Ziezi
![]()
Бялата смърт ми звучи най-добре![]()
ОДИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИН!!! Кой иска да създадем коалиция синовете на Один![]()
Аахахах...бая желаещи ще имаПървоначално написано от scion_of_Storm
![]()
BrokenInnocence съглсна съм с тебе моме!!!!!много си права =D>![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!
В съня си...безболезнено,неочакван о![]()
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Заспивам и не се събуждам.По-добре отколкото да те шибне влак...Или да се разболееш от няква болест,дето никой не я е чувал![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Фантазиите ми за готина смърт... ммммммм
Топ три
1Като Феанорчо...
2Като Бог- от състрадание![]()
![]()
![]()
![]()
(Ебавка с Ницше)...
3Да бъда садистично, бавно и с въображение убита от някой с визията на хубав млад вампир...![]()
Но шегата настрана, не бих искала да умра, преди да постигна целите си. Тоест преди да оставя на този свят следа от съществуването си, която да е известна не само на роднините и познатите ми. Колкото и безболезнена да е смъртта, за мен тя ще бъде агонизираща, поради мисълта, че съм живяла напразно...
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Бяла смърт,не знам защо...но не пречи и от естествена,абе каквато дойде.![]()
![]()
![]()
kato se metna sus sk8-ta ili kolelceto ot nqkoi pokriv(mn puti s1m si go mislila), pone trupkata 6te e jestokaaa
да!Първоначално написано от emociika:)
![]()
Let The BEAT Control Your Body