.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 108

Тема: Смърт

Hybrid View

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    В съня си...безболезнено,неочакван о
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Заспивам и не се събуждам.По-добре отколкото да те шибне влак...Или да се разболееш от няква болест,дето никой не я е чувал
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Фантазиите ми за готина смърт... ммммммм
    Топ три
    1Като Феанорчо...

2Като Бог- от състрадание (Ебавка с Ницше)...

3Да бъда садистично, бавно и с въображение убита от някой с визията на хубав млад вампир...

Но шегата настрана, не бих искала да умра, преди да постигна целите си. Тоест преди да оставя на този свят следа от съществуването си, която да е известна не само на роднините и познатите ми. Колкото и безболезнена да е смъртта, за мен тя ще бъде агонизираща, поради мисълта, че съм живяла напразно...
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Бяла смърт,не знам защо...но не пречи и от естествена,абе каквато дойде.

Град
    sofia
    kato se metna sus sk8-ta ili kolelceto ot nqkoi pokriv(mn puti s1m si go mislila), pone trupkata 6te e jestokaaa

Повече от фен
    ami kakto si sedq i izvednaj da padna .. bez bolki,bez maki

Even heaven is hell without you

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от emociika:)
    От есетесвена смърт, най-добре на възраст в съня си. Не искам да боли...
    да!
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    софия
    az iskam da sko4a ot 14 etaj na moq blok ili nai-dobrata mi fr da me ubie nz 6to ama imam mnoo golqmo jelanie da umra

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от malko inat4e
    az iskam da sko4a ot 14 etaj na moq blok ili nai-dobrata mi fr da me ubie nz 6to ama imam mnoo golqmo jelanie da umra
    Не говори така...Грозно е просто...Толкова хора по света са голи, боли, болни, а ти живееш сравнително добре(имайки предвид,че даже и компютър имаш) и говориш за смърт...Оценявай живота, не е лесен, но има и хубави мигове.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    да се удавя.. чувала съм, че това е най-болезнената смърт.. дробовете ти се пълнят с вода и експлодират от налягането.. искам да боли, когато умирам.. защото, когато нещо толкова прекрасно като живота, свършва - боли..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Повече от фен
    Желанието ми е да умра в съня си...с усмифка на лицето

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Re6ila sum 4e kato mi doide vremeto 6e otida na Asenovata krepost i tam ima edno mqsto ot koeto ima mn gotin izgleda.Ot vurha nadolo e 100 metra gore-dolo.E ot tam 6e se metna.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Искам да умра от старост...
    Ако не от старост.. да се пробвам като супермен да спра някой влак
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Guest
    НЕ искам от старост и така наречената "естествена смърт"... Може би от "Бялата смърт" /един път в едни снегове до кръста ходихме по горите, беше страшен студ, свечеряване, вече нямах сили и легнах на снега, ако нямаше никой с мен, щех да остана да спя там и едва ли щях да оцелея през нощта с тоя кекав и кльощав организъм...ама ме носиха едни приятели до хижата/ Също така може и от някакви хапчета- бързо и безболезнено. Или от инфаркт, боли, но е доста бързо. /ама съм с ниско кръвно, така че едва ли/ Или от кръвозагуба- като си ранен си в шок и не чувстваш болката, а като ти изтича кръвта припадаш и умираш Малко зловещо, но чувството как всичко ти се размазва пред очите, виждаш образи, но не чуваш звуци, изтръпваш отвътре-навън, вътрешностите ти се свиват, завива ти се свят, причернява ти, пропадаш... Усещането че си отиваш би трябвало да е такова. /току що ви описах най-обикновен припадък от ниско кръвно, но е подходящ за край струва ми се/

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    НЕ искам от старост и така наречената "естествена смърт"... Може би от "Бялата смърт" /един път в едни снегове до кръста ходихме по горите, беше страшен студ, свечеряване, вече нямах сили и легнах на снега, ако нямаше никой с мен, щех да остана да спя там и едва ли щях да оцелея през нощта с тоя кекав и кльощав организъм...ама ме носиха едни приятели до хижата/ Също така може и от някакви хапчета- бързо и безболезнено. Или от инфаркт, боли, но е доста бързо. /ама съм с ниско кръвно, така че едва ли/ Или от кръвозагуба- като си ранен си в шок и не чувстваш болката, а като ти изтича кръвта припадаш и умираш Малко зловещо, но чувството как всичко ти се размазва пред очите, виждаш образи, но не чуваш звуци, изтръпваш отвътре-навън, вътрешностите ти се свиват, завива ти се свят, причернява ти, пропадаш... Усещането че си отиваш би трябвало да е такова. /току що ви описах най-обикновен припадък от ниско кръвно, но е подходящ за край струва ми се/
    А не... припадала съм от ниско кръвно, не е баш така при мен... Последният път беше в банята, усещах някакво задушаване и преди да се усетя бях в безсъзнание...
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

imam 2 idei ednata e ot okolo godina nqkade, subral sum edna grupi4ka ot hora i kato ostareeme malko 6te se metneme ot nekoi blok ot zona B5 i koito stigne posleden do zemqta 4erpi po bira (v ada ili v raq zavisi kade 6te se sabereme, po skoro 6te e v ada)

vtorata ideq ni doide na skoro s moito da si rejeme venite 2mata, nqkade v nqkva tiha i mra4na staq, da svetat samo sve6ti, na fona na Join Me, no tova nqma da stane skoro (blizkite 10tina godini nqma da stane)

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    искам само да не боли иии може би после да ме кримират но още не съм намерила човека, на когото да разчитам за това

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Ммм не се бях замисляла...но искам да умра безболезнено,без някво безумно слачаме от самолет без пара6ут..... Или с хапчета или като спя...
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Град
    Pink Paradise
    Както казаха другите, искам да умра в съня си... Но сега нещо не ми се мре, за това... нещо ме плаши мисълта да заспя и да не се събудя повече !
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Град
    Враца city
    идеята на приятеля на АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ е много оригинална тя ми хареса най-много

Голям фен
    искам да умра в прегръдките на някой на когото държа
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    В съня си не искам-страх ме е и без това да заспя. Искам да умра, но да не съм сама, а край мен да са близките и да имб кажа колко ги обичам!

от удавяне
    системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

естествена смърт; без болка ;D

Да се взривя с 1000 тона тротил - ще наоправя хубава дупка пък и ще се разлетя на милиарди прашинки от взривната вълна и температурата.Или пък да се залея с бензин и да си драсна клечката .А бе нещо с пиро ефекти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си