.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 108

Тема: Смърт

Град
    софия
    az iskam da sko4a ot 14 etaj na moq blok ili nai-dobrata mi fr da me ubie nz 6to ama imam mnoo golqmo jelanie da umra

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от malko inat4e
    az iskam da sko4a ot 14 etaj na moq blok ili nai-dobrata mi fr da me ubie nz 6to ama imam mnoo golqmo jelanie da umra
    Не говори така...Грозно е просто...Толкова хора по света са голи, боли, болни, а ти живееш сравнително добре(имайки предвид,че даже и компютър имаш) и говориш за смърт...Оценявай живота, не е лесен, но има и хубави мигове.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    да се удавя.. чувала съм, че това е най-болезнената смърт.. дробовете ти се пълнят с вода и експлодират от налягането.. искам да боли, когато умирам.. защото, когато нещо толкова прекрасно като живота, свършва - боли..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Повече от фен
    Желанието ми е да умра в съня си...с усмифка на лицето

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Re6ila sum 4e kato mi doide vremeto 6e otida na Asenovata krepost i tam ima edno mqsto ot koeto ima mn gotin izgleda.Ot vurha nadolo e 100 metra gore-dolo.E ot tam 6e se metna.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Искам да умра от старост...
    Ако не от старост.. да се пробвам като супермен да спра някой влак
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Guest
    НЕ искам от старост и така наречената "естествена смърт"... Може би от "Бялата смърт" /един път в едни снегове до кръста ходихме по горите, беше страшен студ, свечеряване, вече нямах сили и легнах на снега, ако нямаше никой с мен, щех да остана да спя там и едва ли щях да оцелея през нощта с тоя кекав и кльощав организъм...ама ме носиха едни приятели до хижата/ Също така може и от някакви хапчета- бързо и безболезнено. Или от инфаркт, боли, но е доста бързо. /ама съм с ниско кръвно, така че едва ли/ Или от кръвозагуба- като си ранен си в шок и не чувстваш болката, а като ти изтича кръвта припадаш и умираш Малко зловещо, но чувството как всичко ти се размазва пред очите, виждаш образи, но не чуваш звуци, изтръпваш отвътре-навън, вътрешностите ти се свиват, завива ти се свят, причернява ти, пропадаш... Усещането че си отиваш би трябвало да е такова. /току що ви описах най-обикновен припадък от ниско кръвно, но е подходящ за край струва ми се/

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    НЕ искам от старост и така наречената "естествена смърт"... Може би от "Бялата смърт" /един път в едни снегове до кръста ходихме по горите, беше страшен студ, свечеряване, вече нямах сили и легнах на снега, ако нямаше никой с мен, щех да остана да спя там и едва ли щях да оцелея през нощта с тоя кекав и кльощав организъм...ама ме носиха едни приятели до хижата/ Също така може и от някакви хапчета- бързо и безболезнено. Или от инфаркт, боли, но е доста бързо. /ама съм с ниско кръвно, така че едва ли/ Или от кръвозагуба- като си ранен си в шок и не чувстваш болката, а като ти изтича кръвта припадаш и умираш Малко зловещо, но чувството как всичко ти се размазва пред очите, виждаш образи, но не чуваш звуци, изтръпваш отвътре-навън, вътрешностите ти се свиват, завива ти се свят, причернява ти, пропадаш... Усещането че си отиваш би трябвало да е такова. /току що ви описах най-обикновен припадък от ниско кръвно, но е подходящ за край струва ми се/
    А не... припадала съм от ниско кръвно, не е баш така при мен... Последният път беше в банята, усещах някакво задушаване и преди да се усетя бях в безсъзнание...
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

imam 2 idei ednata e ot okolo godina nqkade, subral sum edna grupi4ka ot hora i kato ostareeme malko 6te se metneme ot nekoi blok ot zona B5 i koito stigne posleden do zemqta 4erpi po bira (v ada ili v raq zavisi kade 6te se sabereme, po skoro 6te e v ada)

vtorata ideq ni doide na skoro s moito da si rejeme venite 2mata, nqkade v nqkva tiha i mra4na staq, da svetat samo sve6ti, na fona na Join Me, no tova nqma da stane skoro (blizkite 10tina godini nqma da stane)

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    искам само да не боли иии може би после да ме кримират но още не съм намерила човека, на когото да разчитам за това

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Ммм не се бях замисляла...но искам да умра безболезнено,без някво безумно слачаме от самолет без пара6ут..... Или с хапчета или като спя...
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Град
    Pink Paradise
    Както казаха другите, искам да умра в съня си... Но сега нещо не ми се мре, за това... нещо ме плаши мисълта да заспя и да не се събудя повече !
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Град
    Враца city
    идеята на приятеля на АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ е много оригинална тя ми хареса най-много

Голям фен
    искам да умра в прегръдките на някой на когото държа
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    В съня си не искам-страх ме е и без това да заспя. Искам да умра, но да не съм сама, а край мен да са близките и да имб кажа колко ги обичам!

от удавяне
    системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

Talking ...

Nz no az iskam da umra ot bqla smurt dokato drugite me tursat az shte si umiram i shte si slusham muzika ili da skocha ot 13 etaj keff !!! i ideqta da umresh v sunq si e qka chuvala sum che ako zaspish s otvoreni ochi za poveche ot 15 min duhat ti izliza ot tqloto ti i hodish kadeto si iskash noo nqkakuv dr se preselval v tqloto ti WOW
    I da skochish ot samolet bez parashut e qko sig stiga da ne e ot estestvena smurt stava obache az iskam da sum s lubimiq mi da si go pregurna i celuna za posleden put i da se svurshi stradanieto

естествена смърт; без болка ;D

Да се взривя с 1000 тона тротил - ще наоправя хубава дупка пък и ще се разлетя на милиарди прашинки от взривната вълна и температурата.Или пък да се залея с бензин и да си драсна клечката .А бе нещо с пиро ефекти.

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Свръхдоза.

Искам да умра брутално.Не искам да умра скучно както всички други.Пистолети,мутри,кръв. ...нещо за което си заслужава да умреш

Супер фен
    Град
    Пловдив
    В съня си.
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

аз не бих избирал нищо. и слава богу, че не знам кога и как умираме.каквото, такова. продавам си избора и дарявам парите на някое горско стопанство да съди борчета ;D ако има смисъл в тоя живот, то знанието за края му ще убие въпросния смисъл

Мега фен Аватара на draid
    А който не може да умре ?

Голям фен Аватара на JuStElly
    Бързо и безболезнено.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си