.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Само като сексуален обект ли ме приема!

Харесвам едно мом4е,но незнем дали 4увствата ни са взаимни!Даржим се като гаджета,но.......!И с други моми4ета се даржи както с мен,но сякаш с мен се даржи по-разли4но,по-мило и ...абе по разли4но!И не мога да разбера дали се даржи така за6тото ме харесва или само иска да ме вкара в леглото?Обаркването ми идва също и от това,4е неговите приятели ми казаха,4е ме харесва!И сам в задънена улица.Моля,изразете си мнението си и ми помогнете!

Фен Аватара на naikki
    Град
    Salzburg

Re: Само като сексуален обект ли ме приема!

Цитирай Първоначално написано от katence_14
    Харесвам едно мом4е,но незнем дали 4увствата ни са взаимни!Даржим се като гаджета,но.......!И с други моми4ета се даржи както с мен,но сякаш с мен се даржи по-разли4но,по-мило и ...абе по разли4но!И не мога да разбера да за6тото ме харесва или само иска да ме вкара в леглото?Обаркването ми идва също и от това,4е неговите приятели ми казаха,4е ме харесва!И сам в задънена улица.Моля,изразете си мнението си и ми помогнете!
    Иди се обеси пред дома му в знак на протест

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Само като сексуален обект ли ме приема!

Цитирай Първоначално написано от katence_14
    Харесвам едно мом4е,но незнем дали 4увствата ни са взаимни!Даржим се като гаджета,но.......!И с други моми4ета се даржи както с мен,но сякаш с мен се даржи по-разли4но,по-мило и ...абе по разли4но!И не мога да разбера дали се даржи така за6тото ме харесва или само иска да ме вкара в леглото?Обаркването ми идва също и от това,4е неговите приятели ми казаха,4е ме харесва!И сам в задънена улица.Моля,изразете си мнението си и ми помогнете!
    Опитай се да го опознаеш по-добре и сама разбери.

Mдам съглесна съм просто го опознай малко пове4е и сама ще разбереш кви са му целите

Мега фен Аватара на koalka
    Ако те приема само като сексуален обект, ще ти говори само за секс, ще ти прави намеци,а ти казваш, че се държите като гаджета, гушкате се.Защо не поговориш с него и да го питаш нещата, които те интересуват.Ама като гледам малко женкар си пада, щом с доста момичета се държи така.

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Ами пусни му един път и ще видиш дали е само, за да те вкара в леглото или наистина иска да е с теб!
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си