.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен

Molq vi pomognete mi! :(

Iskam da vi popitam ne6to.Zna4i s priqtelq mi predi da pravim sex az mu pravih svirki i toi sv1r6i ot tqh.Spermata est edna 4ast padna po negoviq 4len i po topkite mu.Az prod1ljih da mu duham i spermata vleze v ustata mi pove4eto koqto be6e na nego.Ta moje li posle kato si e slagal prezervativa (sled nqkolko minuti) pri polojenie 4e s1m mu duhala v1rhu spermata da se e pipnal spermata i da e slojil ot neq na prezervativa i da e vlqzla v men?(prezervativa be6e Durex)...Mnogo vi molq otvorete mi v1zmojno nai-b1rzo za6toto mn se pritesnqvame!Blagodarq!

Guest
    Искаш отговор? Тест за бременност!

Guest

Re: Molq vi pomognete mi! :(

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Iskam da vi popitam ne6to.Zna4i s priqtelq mi predi da pravim sex az mu pravih svirki i toi sv1r6i ot tqh.Spermata est edna 4ast padna po negoviq 4len i po topkite mu.Az prod1ljih da mu duham i spermata vleze v ustata mi pove4eto koqto be6e na nego.Ta moje li posle kato si e slagal prezervativa (sled nqkolko minuti) pri polojenie 4e s1m mu duhala v1rhu spermata da se e pipnal spermata i da e slojil ot neq na prezervativa i da e vlqzla v men?(prezervativa be6e Durex)...Mnogo vi molq otvorete mi v1zmojno nai-b1rzo za6toto mn se pritesnqvame!Blagodarq!
    НЕ СИ БРЕМЕННА!!!

Супер фен
    Da az 6te si napravq test dr sedmica nali tr da sa minali 7 dni sled sex oba4e gadjeto mi moje da zamine za kazarmata to4no drygata sedmica i az 6te otka4a sama nzm kakvo 6te pravq!

Голям фен
    po princip ne se zabremenqva tolkova lesno!trqbva spermatozoidite da sa izstrelqni s po-golqma skorost,za da dostignat qicekletkata i da q oplodqt!az mislq 4e nqma da ima problem,no za tvoe uspokoenie si napravi test!
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Guest
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    po princip ne se zabremenqva tolkova lesno!trqbva spermatozoidite da sa izstrelqni s po-golqma skorost,za da dostignat qicekletkata i da q oplodqt!az mislq 4e nqma da ima problem,no za tvoe uspokoenie si napravi test!
    Няма значение, попаднат ли във вагината винаги има шанс

Прави си един тест и се успокой, нищо няма да ти има.
    А, не беше нужно да пускаш една и съща тема два пъти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си