- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се държим на първа среща ? :(
Здравейте!
Това е първият ми пост в този форум и тъй като много приятели са ми казвали че от тук мога да получа добри съвети се надявам отогорът Ви да ме задоволи максимално.
А въпросът ми е: Как да се държа на първа среща - кои мои действия ще играят полужителна роля в общуването, кои - не, предполага ли се определен вид поведение... и най-важното позволена ли е още на първата среща целувката (по-скоро желателна ли е ). Изобщо ако може да ми обясните "нещата", ще Ви бъда благодарен!![]()
просто бъди себе си. Не е нужно да се държиш по точно определен начин. Колкото до целувката, ако и тя го иска - защо не.
Suglasna sum.Budi sebe si no vse pak se druj po prilichno i budi nejen i zabaven kum momicheto.Otidi da q izpratish do tqh i ako vidish che i tq iska-celuni q.![]()
именно..за това някои срещи имат пагубен край..трябва да бъдеш себе си,да не преиграваш и да не се правиш на много повече от другия...
Trqbva da bydesh sebe si na pyrvo mqsto.. nikoi ne obicha pozite.. Trqbva da se dyrjish milo.. nejno.. toplo.. Da q nakarash da te useti blizo.. A otnosno celuvkata - pozvolena e est.. ako stignete do momenta v koito trqbva da q ima (ti sam she vidish koga e tozi moment)![]()
Благодаря за съветите!
Само че аз може би не се притеснявам толкова от това как ще се държа, а повече от това че може би няма да знам точно какво да кажа или... незнам и аз как точно да се изразя... дали пък притеснението не ми идва в повече, или пък проблема е в това че мисля какво да кажа, кое е подходящо и кое не... изобщо доста мисли се въртят в главата ми и се страхувам да не "Забия"... след това най-вероятно ще се наложи да се самоубия![]()
![]()
... или пък преувеличавам... кой знае...
![]()
![]()
![]()
Bydi sebe si!Ne se pravi na kakvato ne si samo za da napravish dobro vpechatlenie.Koito si te haresa shte si te haresa takava kakvato si , s tvoite kachestva i nedostatyci!
Ам вие ще си намерите обща тема и ще се оправите. Пък иначе дръж се естествено и в никакъв случай не се прави на идиотТа дано да потръгнат нещата между вас ..
Хайде късмет
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Бъди себе си. И може от време на време да пуснеш по няколко тънки бъзика. Без да преовеличаваш разбира се. Успех!
Да разбира се- както казаха по-горе, най-важното е ДА БЪДЕШ СЕБЕ СИ!!!- Ни повече, ни по-малкоАко те харесва, важното е да те харесва такъв, какъвто си- иначе през цялото време, през което ще си с нея трябва да играеш една постоянна роля. Потърси обща тема на разговор, за да те хареса не е важен само външния вид, трябва да и е забавно с тебе. Да можете да си говорите по всякакви теми, а не да седите и да се гледате "умно". Общо взето това е. А за целувката- нали знаеш хубавите неща стават бавно, но какво пък ако си и завъртял главата много си е напълно естествено да се целунете
![]()
Kogato moga-pomagam,
kogato iskam-uspqvam,
kogato dokosvam-vyzplamenqvam,
kogato obi4am-naranqvam!
Дръж се естествено , пуска й некфи лафчета , не се лигави . Т`ва е![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
"Бъди сериозен, но не прекалено. Бъди смешен, но не прекалено."
Това бяха думите на брат ми, когато го питах за първата среща![]()
Горе долу нещо такова..
ti myjko li si jensko li si
ти как мислиш - ника ми си говори сам по себе сиПървоначално написано от vvs_go
![]()
Помня първата среща с настоящия ми приятел...бях нервна,накъдрена и валешеНямах си и понятие какво да правя и всъщност не се бях и интересувала.От страх да не закъснея много подраних с 10 минути и докато го чаках си мислех-"Ами,ако не дойде?!","Ако оплескам всичко?"...и прочие и в един момент се появи тогава изпаднах в паника,че има нещо,което не е наред...не знаех какво-просто интуиция
Отидохме в една сладкарница и докато той поръчваше,аз го наблюдавах и в този момент се усмихнах и си казах,че едва ли би ме изял....резултата е почти 10 месечна връзка
Та идеята ми-няма точна формула,в момента,в който я видиш ти ще разбереш как да се държиш
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Най важното е да бъдеш себе си!Дръж се нормално...![]()
Най-важното е да бъдеш себе си... Дръж се ненормално в рамките на параненормалното \/
Дръж се на тази среща приятелски отначало.Ако момичето те харесва ще е най-добре.Не е нужно някакво специално поведение.Просто дръж се внимателно,гледай я с омайващ поглед,прави й комплименти, но не прекалено...Мисля, че това е достатъчно.