- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- При вас как беше?
Така да започна от тук.Обичам едно мом4е и бих искала да го направим.Та въпросът ми е дали е добре да му кажа че съм девствена преди това..боли ли мн..и т.н дайте някакъв съвет![]()
estestveno 4e trqbva da mu kaje6 4e si devstvena!taka toi 6te bade po-vnimatelen i 6te napravi vsi4ko vazmojno da ne te boli mn,ako izob6to te boli!no moje i sled poloviq akt da ima krav,taka toi taka ili ina4e 6et razbere 4e si devstvena,ako ima krav.po-dobre e da mu kaje6,za da si po-spokoina i toi po-vnimatelen
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
По-добре да знае. Дали боли...зависи от него и от теб
По-добре му кажи, за да няма изненади.Първоначално написано от Анонимко
Не е болка за умиране първият път. В този момент забрави за всичко и се отдай напълно на желанието![]()
Точно това щях да попитам, а след това видях, че си ме изпреварилаПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
От кога наистина девствеността стана срамна ?!
![]()
Аз дори съм чувала и лично имам приятели от мъжки род, на които винаги много им е харесвало да са с девствени момичета ... незнам защо, но съм чувала че се харесва момичето да е девствено ... не е нещо, от което би трябвало да те е срам ... още повече, че го обичаш ... би следвало да му се разкриеш .. още повече ако чувствата са взаимни ! Трябва да му кажеш, за да може да е мил, предпазлив и т.н. ... тцтцтцтцт
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
кажи му още преди да сте почнали да се събличате защото да не се окаже някакъв кретен който като разбере че си девствена да те остави а и е по-добре да знае защото така ще бъде по-внимателен и нежен а за болката при всеки е различно![]()
Razbira se che trqbva da mu kajesh , che si devstvena..toi taka ili inache ste razbere
Най - добре е да му кажеш преди това.
mersi mn za mneniqtano naistina ne znam..mn ot momi4etata na moqta v1zrast sa go pravili...no kogato gi popita6 ami ni6to osobeno..vkarva ti go i tolkova i s1m malko ob1rkana
![]()
pak i sam na 13 dali e rani4ko
пффф идеална сиПървоначално написано от Анонимко
като недозряла прасковка
![]()
А дали в момента точно не се чуди дали да изчака да доузрее :PПървоначално написано от Seizure of Power
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
opredeleno e mn rano na 13 ne e ni6to osobenno a i ako nqma6 seriozen priqtel vob6te ne probvai za6toto horata sa kazali k....razvalq k.....opravq taka4e nedei da barza6Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
Дори и ти не знаеш колко ще те боли, а камо ли някой от нас да знае!Може и да те боли малко, може и много, а може и въобще да не те боли!
тц тц аз на 13 си мислих за доста по различни не6та маина ! маи маи сам изостанала доста с материала !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
кажи му че ако незнае и кат те ръгне...аууууу...ще те заболи...