Цитирай Първоначално написано от sex sre6tu zapla6tane
zdraveite, iskam da vi spodelia moiata istoria!molia bez upreci i obidi niama nujda ot tiah niama da me zasegnete!!!
biah barmanka v edno kafe-klub i rabotehme do kusno!vsiaka ve4er idva6e pri men edin muj - spira6e djipa do kafeto siada6e i poru4va6e 1 butilka joni.i postoianno me gleda6e kakvo pravia vsiaka ve4er mi ostavia6e bak6i6 zadaljitelno nad 50 lv.-li4e6e 4e e mn bogat.
edna ve4er me popita dali iska sled kato priklu4im da izlezem na diskoteka.az se saglasih za6toto mi haresva6e. otidohme piinahme si i toi me razhodi s djipa si ...u tiah . be6e strahoten v legloto nejen i strasten. sytrinta se sabudih i si zaminah i kato bruknah da si platia taksito vidiah 4e v djova mi ima 500 leva ot nego , na sledva6tia den se pointeresyvah ot nego i razbrah 4e e jenen .
na porednata ve4er doide i sedna na bara bez ni6to da mi kaje samo me gleda6e i pie6e joni. ot togava 3 ve4eri taka . kakvo mislite za vsi4ko tova??kakvo iska ot men ??dali da spia pak s men ako pojelae vupreki 4e e jenen.?blagodaria za vnimanieto
Ами по принцип е препоръчително да спиш със себе си, не че има нещо нормално. Ами като ти прави оборот, закво се занимаваш с него? Радвай се на бакшишите и тва е. Навъртяла си 500 за една вечер, нещо което е като сбъдната мечта за крайпътните нимфи ти си го изкарала дори и без да знаеш. Мълчи си и така. Всичко е било за едното чукане нищо друго. Може пък когато жена му пак я няма у тях пак да те покане, тогава като ти напълни джоба с 500 идваш при мене и ще отидем да се напием