- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Evergrey в България!!
шшшшт тихичко тамПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Ако не си заслужат няма да ги ритам.
Saatana vittu perkele hate crew!
нима няма да бъдеш лоша?!? накажи ни, о да, накажи ниПървоначално написано от Boot
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Само за заслужилите ли има?Първоначално написано от Boot
Ахахах аз ще съм извън рейнджа на Буут тогава :> Стил ин дъ уотър също е ебаси яката песен муахахах. А стоунгард и проектът брадвичка(уотевър) не съм ги чувал нещо :S
Ама клавириста на брадвичката е як.
Иначе са ми някфи малко странни, ама не са лоши.
Колкото пъти я погледна тая тема и пускам някое парче на Евъргрей. Гадни зарибители
ИИиии осфен това изобщо не ритам аз хора. Аз си стоя мирно и кротичко и си припявам, което само по себе си е опасно за тъпънчетата ви, но все пак... не ритам![]()
Аз като не съм бил дося на концерт метАлически, какво да ти кажа? Ама и аз ще пея деКоето само по себе си е голямо изтезание, повярвай ми
![]()
аз ще съм като оня метъл на Юнайтед Ъндъграунд Фестивал.. квот беше там, който си бе пуснал два тънки 5 сантиметрови кичура над челото и ги мандахерцаше насам-натамистинска забава.
ще пеем, много ясно!! ако после не сме останали без глас - къв е бил смисъла да ходим на концерт?
"земи, земи, земи дървото..." ля ля ля
Абе,хора от къде си взехте билетите?
От "На тъмно"!![]()
И едно там друго
На 2 минути (няма и толкова) от тангре посока НДК, някво подземно
Баси аз к'во ли обяснявам...вие дето водихте не знаехте къде отиваме, пък каму ли аз.
Е миришещото създание си мисли че познава района, нека ти обясни (ако може)
^мисли си то...
мии, от Trip House. отиваш до Патриарха и Витошка, дет сега има някъв магазин на мтел или глобъл... квото е там и тръгваш в посока 5те кьошета (по десния тротоар), минаваш един скейтърски магазин (Саботаж), вървиш още малко и в първата пряка свиваш - има един голям магазин за бебешки глупости. и малко след магазина е едно такова мазе, в което се слиза по едни стълбички. май имаше табелa, на която пишеше Trip House. Естествено, може да си купиш и от Ориндж и от На Тъмно, ама в ТН е най-яко![]()
Ае "яко"...нищо няма в тоя магазин, дет' къща му викат
Ако го пропуснеш, няма страшно, ще си праснеш главата в една сива ламарина - навеса под който трябва да минеш за да слезеш в Ада![]()
ако беше жена или поне гей... щеше да разбереш защо отидохме точно там![]()
Ем тя Пантофката щеше са разтопи още малко...Първоначално написано от пор
Тебе не съм те забелязал какви реакции и пристъпи получаваш
Пък аз бих казал че ми беше гаден...няква п*тка...ама не му обърнах особено голямо внимание...чаках да се изнасяме по-бързо
Руди > all
Не се приемат възражения.
От Ориндж също може да се купят билети.
Дали са смръдливи не мога да ти кажа. Отиди на концерта им. Помириши ги и тогава коментирай.Първоначално написано от exploitedteen
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
аз си мириша по дифолт![]()
^Лъжеш!!11! Аз мириша повече от теб![]()
Упс, намерихме мъж за поринаааа....![]()
![]()
Абе аз не съм метъл, ама и аз понамирисвам ако не се къпя няколко дена...можеше да ти покажа, но за твое съжаление преди малко излизам от банята, затова...ще почакаш няколко дена докато се вкисна, специално за теб (надявам се няма да се сърдиш че съм бръснат "метъл")
как смееш?Първоначално написано от scion_of_Storm
предизвиквам те на холи, стинки мортал комбат!
Българче, приемам всички, които миришат!! с единственото условие зловонието им да не е по-силно от мойто![]()
Тихо, че жена ми ще чуе и ще ме попукаПървоначално написано от Boot
![]()
Ае ти си ужас...мечките в гората веднага ще те набарат.Първоначално написано от пор
Така ми каза един изруд като влезе в офиса и усети парфюма ми (заклевам се че само тогава съм го пползвам, затова моля, простете ми, а не ме линчувайте).
Пък, Миришещо, ти смърдиш на парфюми...не ставаш...ставаш, ама за други нещане за състезания
![]()
![]()
Аре, бе!! Един свободен мъж не остана...Първоначално написано от scion_of_Storm
![]()
^Aз!![]()
айдее концерта наближава.аз както се очетава ше имам кинти и за Napalm Death!
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh