- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Evergrey в България!!
На тези, които са свободни, им има нещо.Първоначално написано от magesnik
На теб какво ти е? :P
Saatana vittu perkele hate crew!
^болна китка,психически увреди и още знайни и незнайни болести.повлиян съм от простотията и от нейните носители.
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
и изпиваш алкохола...![]()
Еми Буут, ънтрю метълхед съмМагеснико, ти къде се затри тея дни бе, ште бием.
Е недей прави глупости деПървоначално написано от magesnik
Аз съм свободен и съм си добре? Не съм ли "готен".Първоначално написано от Boot
Е как къде беееее... в най-великия град на земята. И няма да го пипаш, че трушим кости, ейПървоначално написано от scion_of_Storm
![]()
^ти не си свободен,е лъжи.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Ти май не си запознат с нещата които стават около мен тия дниПървоначално написано от magesnik
![]()
аз отсъствах от цивилизацията за няколко дена,забавил съм развитието си.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Аз съм българче, недей така бе, мама ми каза само с теб да си играя, а ти ще ми трошиш костите![]()
![]()
абе че ще си играем, ще си играем, ама поне да беше от противоположния пол...пък ся...малко уважение към Казанлък все пакПървоначално написано от scion_of_Storm
о, колко мило![]()
няям ММ :/
саможертва от твоя страна, която е достойна за уважение!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
вече не те мразя.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Маафака софиянски, нямате си представа каква буря ви чака.
Размазващо беше...
Not a fuckin music, but a finnish fuckin music!
Разкажи разкажи ощеееее))
omfg... 17.01 е утре![]()
![]()
Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!
гйкфйасфкасфйхаскфгяв7гфд асг!!!111!!1!1!!
нямам търпение!! ама никакво!
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
qvno si golqma fenka..Първоначално написано от пор
bi li mi kazala lubimite ti pesni na tazi grupa , za da ne teglq chak vsichko ?
az haresvam baladite poveche ..
Бавни песни и балади....
For Every Tear That Falls, State Of Paralysis, Different Worlds, I'm Sorry, Trilogy Of The Damned, Waking Up Blind, Faith Restored, When The Walls Go Down, Madness Caught Another Victim, Im sorry (live and acoustic), Recreation day (live and acoustic), Madness caught another victim (live and acoustic), Till Dagmar, Closure
Ето и един наистина уникален клип - http://youtube.com/watch?v=8bGp7LCRTlM
Евъргрей са една от любимите ми групи, но за съжаление не мога да отида на концертът им...
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
mersi Mo6no ;]
Вечерта на 15 януари бе очаквана с интерес от доста хора: любопитни - да разберат как ще се справи с първата си изява новата агенция "4Live Promotions", скептични - да видят могат ли подобни събития да се провеждат в Пловдив (и при положение, че е насрочена втора дата за София след два дни), както и истински копнеещите за предстоящия концерт на EVERGREY - не чак толкова многобройните фенове на шведските дарк/прогресив метъли у нас.
Няколко часа след края на концерта можем да кажем, че разочаровани са останали единствено зложелателите, ако е имало такива. Защото присъствалите на шоуто в Града на тепетата станаха свидетели на едно много добре организирано събитие, подходящо избрана зала, перфектен звук и отлично представяне на трите участващи групи - българите THE A.X.E. PROJECT (чийто клавирист е и ръководителят на "4Live Promotions" Марин Иванов), норвежците STONEGARD и великолепните хедлайнъри EVERGREY.
Вратите на зала "Гео Милев" в Пловдив отвориха с известно закъснение спрямо обявеното начало на събитието, но това остана единствен проблем на организацията, при това не особено съществен предвид топлото за сезона време и неголемия брой публика (към края броят й достигна над 150, до 200 души). Около 20:45 ч. на сцената излязоха THE A.X.E. PROJECT и оставиха приятно впечатление с няколко авторски композиции и завършващия кавър на "Nemo" на NIGHTWISH, на който очарователната вокалистка на групата се справи добре с амбициозната задача да изпълнява партиите на Tarja Turunen, при това - без видимо усилие.
Малко по-късно - около 20:15 ч. изпълнението си започнаха STONEGARD, които са съпорт за почти цяло източноевропейско турне на EVERGREY и показаха, че изборът им не е случаен. Стилът им, който може да бъде определен като типичен стоунър, се понрави на публиката и на моменти я взривяваше и през цялото изпълнение на норвежците се забелязваше оживление пред сцената. Във фоайето на залата имаше добре зареден щанд с мърчандайз, където освен дискове и тениски, суичъри и ризи на EVERGREY, можеха да се вземат и двата албума на STONEGARD, както и техни тениски. Оказа се, че има фенове, откликнали на призива на фронтмена на бандата да си купят поне един от дисковете им. Самите STONEGARD свириха 30-40 мин. преди да отстъпят място на хедлайнърите на вечерта.
Естествено, преди да се появят EVERGREY паузата бе по-дълга, както и донагласянето на техниката. Сцената в "Гео Милев" се оказа не просто достатъчно, а като че ли дори по-голяма от нужното, но декорацията от платна на гостуващите групи я правеше да изглежда добре устроена. Празното място между първите редове седалки (залата е бивше кино) и сцената побра всички желаещи да стоят на крака и да куфеят, без да се претъпква. И така - към 21:20 ч. под звуците на интрото, познато от DVD-то "A Night to Remember" за първи път на българска земя излязоха пред публика шведите от EVERGREY. За радост на зрителите те започнаха сета си с парчета от по-старите и по-добре познати албуми - "Blinded", "End of Your Days", "More than Ever", "As I Lie Here Bleeding" и др. Атмосферата бе чудесна, не един и двама от залата припяваха почти непрестанно с фронтмена Tom Englund, чието внушително сценично присъствие и характерни вокали се открояваха над всичко останало, но без това да е натрапчиво. Логично, последваха няколко песни от актуалната творба на групата - "Monday Morning Apocalypse", след което и до края звучаха само песни от по-предни албуми. След неминуемото първо оттегляне, предвещаващо сигурен бис, той не закъсня с умопомрачаващото "When the Walls Go Down" от "The Inner Circle" и не даде на публиката да си поеме дъх, преди музикантите да се скрият отново зад кулисите. Личеше, че те са доволни и искрено се забавляват и дойде втори бис, по време на който Tom Englund направи и кратка заигравка с публиката. През втората част на шоуто звучаха "Mark of the Triangle", "Solitude Within", "Recreation Day", "A Touch of Blessing", "The Masterplan" и др. Но всичко хубаво има край и около 22:55 шведите се сбогуваха топло с българската публика.
Малко преди края EVERGREY обявиха, че след концерта ще раздават автографи във фоайето, където не след дълго се появиха и даваха подписи на желаещите с искрено удоволствие. Там се оказа, че въпреки традиционната неохота на българския зрител да пазарува оригинални стоки, всички останали след предишните концерти от турнето бройки на DVD-то "A Night to Remember" са изкупени именно в България. След приключване на автографната сесия EVERGREY направиха и импровизирана фотосесия с феновете, за които това ще остане една истинска нощ, която дълго ще се помни.
Про Рок.
асрасфадгасдгасгаерврс айдеееее остават малко повече от 24 часа юхууууууууу ляляляля.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Айде и тука така муахахахха
Ибахтиииии било е КУЛТ!!!!!!!!!!11!!1!!
Искам ризка на Евъргей.
Me ke ke и аз съм там, тряя си лъсна цървулите![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ае маймуни стягайте се че не остана...хахаха
искаме и снимки ей!
Пантофката поема отговорноста са изсипе 1 тон снимки после
ОАО, много ясно, че снимки ще има в промишлени количества. Заредила съм бактериите, сичко е на 6+.
След 30 минути илизам ииии .фйгл;йг;рйре !ч!!!
Бате Слаш не се обади, сигурно е решил да гледа само в Пловдив концерта![]()