- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Evergrey в България!!
айййеее приятно изкарване довечера от мен...![]()
ГХАГФАЙФГЙГДЦХАСТР67ВДГАДХ ЙДГХАСДФЙАС
концертът беше толкова уникален, незабравим, невероятен и изкъртващ!! просто не мога да повярвам!! и всички са толкова добри и земни, и мили. снимахме се с всички възможни... направо страхотни хора!! не знам какво да кажа!!
Стоунгард са ебати великолепната група, с нечувано красив и социален вокалист, който редовно ни се усмихваше и намигаше. не, не... покъртително. иии се снимахме с него (пипнах го!!) и после с Том, който е адски готин и мил също... просто тва са едни от най-страхотните мъже евър! във всяко едно отношение!
врат нямам, сили също, ама всичко си заслужаваше до последната секунда
П.П Стоунгард ме накефиха повече от Евъргрей, защото имаха феноменален контакт с публиката.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Беше мега якооооооооооооооо!!!!
Сичко беше супер..така не бях куфял отдавна..адски много ме боли врата...толкова ме боли че не можех да се наведа надолу да погледна циците на Буут а сега нем ога да си гледам копчетата..утре ше съм с поодка робот
Зех си автограф от вокала и се снимах там с некфи други, май барабаниста и басиста...има яко снимки и много яки буут трябва да ги качи и те се снимаха с вокала...беше адскии доброо, сега отивам да реанимирам!!
HEADBANGING TILL DIE!!!
Туй горе аз..прееба се!![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
BRHHGHAGASDASDJPFASDGFJIFKFASDJO[PDJFGNASDIOFNMASDIOD unikaaaaalnooooo потвърждавам всичко което казаха буут,пора и момченце,уникалноооооо имам автограв от Том и се снимах с барабанистчето на Евъргрей юхууууууууууууууу.![]()
![]()
нямам думи,врата ми е счупен направо,куфееене до умопомрачение.
П.П забравих бирата в храстите мамка му,дееееба как мое съм толко тъп повече от половин пвц,което не съм плащал аз,и да го забравя пу.
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Леле как ви завиждам...
и все си мисля, че ако нямахме такъв кмет във Варна концертът щеше да е там, а не в Пловдив и щях да мога да отида...
Иначе чакам снимки...
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Ненененененне беше НЕРЕАЛНО!!!!!!!!
Първата подгряваща бяха доста приятни между другото, само дето вокалистка им се мотаеше като муха без глава докато не пееше и беше яко смешна. Иначе добре подгряха.
Стоунгард са ВЕЛИКА група, как ебати до сега не съм ги слушала. Супер яки китарист и вокалист(с усмивката на Хетфийлд). И толкова яка музикаааааа и толкова ненормално перфектен контакт с публиката без шибан сценичен хумор. Иииии толкова невероятни и толкова социални и толкова КУЛТОВИ.
Е това е шибания перфектен афтограф от вокалиста на Стоунгард:
Пее:
А Евъргрей... те са просто вълшебни. С невероятните парчета, със злобния хедбенгинг, с кожените гащи, със зверските сола на китарите. Не нНеенененен НЕРЕАЛНО.
Том:
Китариста им:
(сори, че са наопаки, ама нещо осрах раутата!)
Макар че атмосферата на Стоунгард беше 100 пъти по-яка и нямаше някфи миризливи метъли да се блъскат в мен. Само дето получих 5-6 лакътя в главата, ама няяяяма значка.
Вече не намирам суперлативи, за да опиша това преживяване. OBEY!!!!
Saatana vittu perkele hate crew!
Гледам доволно сте се изкъртили обаче
Радвам се че ви е харесало...
добър старт за тази година, а?
Пора тфа разправяше - 2007ма започва на 17 януари.
ШИБАН ФАКТ.
Боли ме вратаааааааааааа![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
даа, наистина - OBEY!!!!!
изпитвам нечовешки респект към тия хора. просто... такова въздействие, нищо не може да го опише.
несравнимооо!!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Като чета почвам да съжелявам, че не отидох. Просто преди три седмици най-непоколебимо дадох част от спестяванията за билет за Napalm Death и за Evergrey ме досвидя. Преди години ги слушах, ама учудващо бързо ми мина увлечението по тях...Ама сега като чета мненията на тези, които са ходили, почва да ме хваща яд![]()
Will the coma of souls outlive eternity?
Ае как може за напалм дет да си давате парите ве...магесника и той се зарибява...баси човееците...![]()
Ох! Едвам се движа..не мога да си мърдам главата..ако искам да видя земята ше трябва да го направа с движение в кръстаИ все пак явно имам някъф тренинг щото след Fear Factory преди много време се счупих на подгряващите и на другия ден беше два пъти по зле..а сега не съм куфял по-малко
![]()
Бешеее мноого добро...не съм очаквал въобще...якото беше че залата имаше яка акустика а не като Христо Ботев дето сичко щеше да кънти...много добро!!
Абе какво ми става всеки път с проклетия лог?!?!
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Oх баси якия концерт...и мен врата ми е на курва, щото на стоунгард и евърите беше нон-стоп бенгене. Муахаххах ебаси якия концерт, честна дума, пичове до пичове![]()
NAPALM DEATH СА ИНСТИТУЦИЯ! КОЙТО ПРОПУСНЕ ВЪЗМОЖНОСТА ДА ГИ ВИДИ Е БА-ЛЪ-ЧЕ!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Koncertut na Napalm Death snoshti beshe VELIK!!! Kojto ne e hodil - ima za kakvo da go e qd...Az, taka, da spodelq, zashtoto v temata stana duma za vuprosnoto subitie
Izvinqvam se za latinicata, kompi izduhva![]()
Will the coma of souls outlive eternity?