- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Lord of the rings
iskamdavi pitam Kak se kazva artista koito igrae Aragorn?
Viggo Mortensen![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
mersi mnogo![]()
French physicist Ampere (1775-1836) had two cats, one big and a one small, and he loved them very much. But when the door was closed cats couldn't enter or exit the room. So Ampere ordered two holes to be made in his door: one big for the big cat, and one small for the small cat. credit card poor credit
ooo lele aznaposledak se pobarkah po toq film. (nqkoi da znae podobni???)
A toq Viggo Mortensen e golqm sladur![]()
ами в момента се сещам само за "Пръстена на Нибелунгите"(The ring of the Nibelungs).филма лично мен ме изкефи!историята е супер и не е крадена от "Властелина".![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
А да знаете каде мога да намеря саундтраци към филма![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Убий елфите!!!!!!!!
![]()
"Властелинът на пръстените" е супер, историята е хубава, филмът също е много добре направен! Актьорският състав е супер, най-вече Виго Мортенсен![]()
Ами няма начин да е крадено от Толкин, тъй като "Пръстенът на Нибелунгите" е направен по средновековния немски епос "Песен за Нибелунгите".Първоначално написано от rusalkata_
![]()
The weight of this sad time we must obey;
Speak what we feel, not what we ought to say.
The oldest have borne most: we that are young
Shall never see so much, nor live so long...
Не,мен най-много като герой и актьорска игра ме изкефи Халдир - спомнете си - колко красиво се пъчи преди боя (oh,we are elves,we are the best,ye know!),после как демонстрира типичното елфско-гейско поведение с фешън-бронята си и накрая как умира!Винаги съм си представял как Азис умира пред мен с такъв поглед в очите - ама си приличат - пълнички,русички,с големи,завити изкувстени мигли....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аре стига беее!Халдир е мнол готин!Много ме израдва в "Задругата на пръстена" как щеше да цъфне Гимли със стрелите!Иначе от всички елфи в тоя филм, Халдир най-ме радва!Другите са ми некви перфектни, пък той поне е дебеличък!Първоначално написано от quench
Иначе РедЧил има разлика между орк и урук-хай!И все пак и двете рулират!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Еми то ако знаеш къде да гледаш няма как да го пропуснеш!Кое точно си изпуснала?
Убий го бре,убий го!!! Кво го гледате? Най-големите герои в Лорда са Готмог и the Witch King!
![]()
иивъл рулз!
Мдаа,аз първо се кефех на Халдир,ама после разбрах,че е путка.Оня орк как му сцепи русата глава,мухахахПървоначално написано от quench
![]()
Аве Змийския Език и той е образ...Жалко,че накрая хобитите му ебават майката.
Краля на Насгулите също е печен.
Мив първата част Халдир се появява в Лориен, точно преди и останалото от Задругата да влезне там!След като Гандалф пада в Казад-Дум с балрога, Фродо и компания тръгват към Лотлориен при Галадриел и там вгората се появява Халдир с банда елфи!Първоначално написано от Elektra_x
А иначе смъртта му е в "Двете кули" и там се бият на крепостта в Шлемово усое и забиват брадва в главата на Халдир!Той води и армия от елфи, поръчани от Елронд, защото ставало дума за някъф съюз между елфите и хората...отвлякох се!Та просто трябва да знаеш кой е Халдир, няма как да си го изпуснала!
bahti izrudite deto ste
veche i vuv filmi za elfi namirate FASHION broni
vie si jiveete v nekuv izmislen svqt , deto samo chernite strashni vampirski nametala za true ... tztz
Haldir rox
be kude videhte che e pulnichuk ?![]()
Виж,разбирам,пич,че си в цикъла,но не е нужно да си толкова брутален - плашиш ме! И с тоя аватар! Брррр....
Но! Днес съм в добро настроение и съм решил да те просветля!
Магията в Средната земя не е толкова директна като ефект,колкото в други фентъзи-вселени - тя е като поточе,което става на река,а после се излива като отприщен бент. Разбираш ме - не можеш да идеш и да мяткаш еквивалента на атомни бомби,освен ако не си някой баят силен - а сред елфите не са останали такива индивиди. Затова,фешън бронята на Халдир и на Пеещите оръжия няма да могат,с колкото и магическо умение да са изковани,да издържат в боя на атаки с тежко оръжие като секира или урукски ятаган. Те са създадени,за да могат гей-елфите да си въртят задниците по-лесно из горичките и прочее.
Това,че за ролята на Халдир е избран актьор с по-така (да не обидим някого) пълно телосложение е фкат. Само че Толкиновите елфи са слабовати,защото тяхната сила е насочена към гъвкавост на мускулното влакно (ако ще трябва да обясняваме с анатомия фентъзи сюжет),а не към маса. Затова Халдир е дебел елф с изсвелено-руса коса и изкуствени мигли.
![]()
елфите са хубоу нещо,особено женските ех ся да имаше една до мен щяхме да разиграйм битката в Шлемово усие или там както се казваше под чаршафите![]()
По принцип си прав,ама сред елфските оръжия има някои изключения.Ако си чел "Хобит:Билбо Бегинс или до там и обратно" ще знаеш за Гоблиносекача.Този меч е съдирал гъзовете на доста гоблини,а е направен от елфи.Първоначално написано от quench
Лъковете на елфите от Мраколес също не са за подценяване.По принцип елфите от Мраколес са пичове.Лориенските са педали,това не го оспорвам...![]()