Благодаря на всички за съветите и коментарите.Послушах ви и вижте какво се случи

Около Коледа аз му се обадих и го помолих да се видим.Той се съгласи и се видяхме.Говорихме около 5 часа.И уж всичко оточнихме.Решихме,че ще си дадем шанс.Излизахме още няколко пъти.Прекарах Коледа с него.Беше невероятно.След,което посрещнахме и Нова Година заедно.
Мислех си,че всичко е що-годе наред и бях много щастлива.Но моето щастие не продължи дълго.След като мина Нова Година,аз следващия ден /на 1/ го оставих да поспи и цял ден не му се обадих.На 2ри му звъннах и го попитах дали желае да се видим-той ми отказа като изтъкна,че имал ангажименти.Не го питах какви,понеже му имам пълно доверие и мислех,че всичко е наред.На следващия ден отново му звънях,в началото не ми вдигаше,после ми вдигна и ми се сопна 'какво искаш?!'..след няколко часа пак му се обадих и той пак се ядоса,че го търся..А аз просто исках да се видим?!Или поне да го чуя?!Помислих си че нещо става,но не предприех нищо.Изчах следващия ден /03/ да мине с очакването,че той ще се обади.Но не го направи.Вечерта аз го потърсих и се протече следния разговор:
аз: 'искаш ли да бъдем заедно"
той: 'а ти искаш ли го'
аз: 'знаеш,че аз го искам от цялото си сърце,а ти какво желаеш?"
и той: 'еми..незнам..по-добре повече не ме търси,приятна вечер' и затвори...
От тогава не съм го чувала,изключил си е телефона /сигурно е с друга карта/ блокирал ме е в скайп-а си ... направо съм отчаяна..незнам какво да правя...
разбирам,че преди съм го наранила,но той сега осъзнава,че го обичам,защото 1 докато бяхме заедно и аз му казах: 'обичам те безкрайно много' и той 'зная го' и аз 'аз искам да си 100% СИГУРЕН' и той 'аз съм 100% сигурен,не се притеснявай'

просто незнам какво да правя

Още веднъж благодаря на всички!