- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 4Udesa... ;(
Zdraveite na vsi4ki,Kato za na4alo iskam da vi pojelaq vesela koleda i 6tastliva nova godina,za6toto vyprosyt mi e svyrzan imenno s tezi praznci.Mislite li 4e ako na koleda i nova godina si pojelaem ne6to silno iskrenno to moje da se sbydne.Mnogo bih iskala da si kajete mnenieto dali naistina sy6testvuva kolednoto i novogodi6noto 4udo.mislite li 4e ako 4ovek si pojelae ne6to to4no v nava4erieto na nova godina to moje da se sbyden ili ako jelanieto mu e ve4erta predi koleda.Molqvi kajete mi kakvo mislite spored vas ima li ne6to vqrno v tova i nedeite da priemate tazi tema na 6ega i da zapo4vate venaga da se zaqjdate s mene pitam vi 4isto priqtelski i vi blagodarq predvaritelno.![]()
![]()
честно ли ?ми всъщност едва ли ше стане само с едното пожелание
![]()
тая тема да не е инспирирана от желание за някой момък ?![]()
Абе аз по принцип не вярвам много, но като се замисля миналата година от баницата ми се падна мързела и тей като гледам си е такаХехе, честно казано всичко си зависи само и единствено от теб
![]()
Ami mila ima veche edna takava tema za chudesata po koleda pusnata lichno ot men,tam ima dosta mneniq po vyprosa i e vse oste na 1-vata stranica
Не на празно хората са казали "На Коледа стават чудеса" !
чудеса не съществуват. живеем в материален свят, разберете го.
=D> =D> =D>Първоначално написано от Lake_bodom
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Jiveem v takyv svqt , zashtoto nie taka si go pravim i nqma da se promeni dokato nie samite ne se promenim i ne se osyznaem =D>Първоначално написано от Lake_bodom
Чудеса се случват всеки ден...зависи какво разбираш под "чудо"Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
...
Първоначално написано от GiRl^of^PriStOn
не те разбирам какво искаш да кажеш. света е материален, защото си е такъв; не зависи от нас.
под чудо разбирам общоприетата дефиниция - нещо което става в разрез със законите на природата. за такива неща няма научно потвърдени данни, следователно не съществуват.Първоначално написано от L31h4z
пхахаххаа, 4удеса - ходете се хвърлете от някъде
ина4е за сбъдването на желанията по принцип не вярвам, нооооооооооо си пожелах нещо около седмица - 2 преди коледа и се сбъдна или поне 4аст от него, а за нова година смятам да ви кажа седмица по-късно![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Няма чудеса, ако не си го направиш сам, никой няма да ти помогне..
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
ima chydesa da !!! to trqbva da vqrvash v tqh ,zashtoto vqrvash li che shte stane,...shte stane![]()
Ми то само с мечтаене и надяване да ти се сбъдне желанието от само себе си...няма да я бъде...постарай се и ти малко....не трябва да разчиташ само на това доколко ги има чудесата![]()
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
Az vqrvam v tova, 4e na koleda stavat 4udesa...vqrvam za6toto s men se e slu4valo.Koito kkvoto iska da govori.
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...