.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: gadni priqteli

Guest

gadni priqteli

vie imate litakiva? Az poznavam edno momi4e s koeto sme edin klas i bqhme mn dobri fr. Seki den izlizahme , govorehmesi za si4ko,no ot na4aloto na aq godina v daskalo tq se darji mn stranno.
    1. Kazva mi 4e nqma da izliza i poslesled 2 min e navun s nqkakva neina fr(tfa se slu4va ujasno 4esto)
    neprekusnato me luje, ne mi kazva ni6to!
    Vijda me 4e sam qdosana i zapo4va da mi razkazva za roditelite si!
    Vijda 4e sme se skarali s edno mom4e oeto haresvam i po4va dami razkazva za neinite gj.
    ujasno e!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Гаден и приятел нещо не ми се връзват Не, нямам такива "приятели"!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi...imala sam takiva "priqteli",no barzo sam gi zarqzvala,za6toto tova ne sa priqteli!taka4e nai dobre i razkarai taq ot patq i gledai napred-sveta e palen s priqteli

"гадни приятели"? то това не са приятели!
    когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!

за да са ти гадни приятелите трябва да са те наранили, да са ти причинили болка и наистина да са се подиграли с теб.да са те използвали и после....КРАЙ!
    а това момиче просто маи не иска да е с теб, май те отбягва или поне неиска да се доближаваш до нея.потърси вина и в себе си...може би да си я обидила без да искаш (например).

Да свържеш " гаден " с " приятел"... не е възможно, или ще е гаден или ще е приятел, но двете не става... щом се държи така, значи вече не те зачита за нейна приятелкща...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Syglasen sym s drugite mneniq 6tom e gadna ne moje da ti e priqtelka.Takiva priqteli nqmam a i da imah ne bih gi nari4al priqteli
    "Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Таква гадинка я трепеш с кубинка!!
    Поклон, бате.

Тва му е кирията да си социопат - някои мои познати, които уважавах, може да са станали адските злета, но хич не ми е трудно да ги заеба
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ми да има една с която преди бяхме най-добри приятелки но се държи супер лицемерно и лигаво което не мога да търпя
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Еми теглиш й една майна и се омиташ. Ебати, кфо се пънеш за някфа, на която не й дреме, очевидно.
    Има хиляди други хора...

Аз такива приятели нямам...

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен

Re: gadni priqteli

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    vie imate litakiva? Az poznavam edno momi4e s koeto sme edin klas i bqhme mn dobri fr. Seki den izlizahme , govorehmesi za si4ko,no ot na4aloto na aq godina v daskalo tq se darji mn stranno.
    1. Kazva mi 4e nqma da izliza i poslesled 2 min e navun s nqkakva neina fr(tfa se slu4va ujasno 4esto)
    neprekusnato me luje, ne mi kazva ni6to!
    Vijda me 4e sam qdosana i zapo4va da mi razkazva za roditelite si!
    Vijda 4e sme se skarali s edno mom4e oeto haresvam i po4va dami razkazva za neinite gj.
    ujasno e!
    имам..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Теглиш и една майна и това е. Личи си, че ти не си нищо за нея.
    Не, нямам такива "приятели".

ти
    Guest
    мисля, че винаги е добре да се опиташ да си изясниш положението- все пак сте били приятелки,
    и ако нещата не се оправят- продължаваш нататък с един приятел по-малко, щото то това не си е вече приател

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    ne se zanimavai s takiva "priqteli"

Голям фен
    mda tq opredeleno ne moej da se nare4e priqtelka!ako be6e takava pone 6et6e da se saobrazqva i da ne te drazni kato govori pred teb za gadjetata si,6tom znae 4e ti se se skarala s mom4e koeto haresva6!moje naistan da si q obidila ne6to ili ne6to da i pre6trakalo i da ste si omraznali ako prekarvate prekaleno mn vreme zaedno,zatova sega da strani ot teb!no ako prodaljava taka izob6to spri da druji6 s neq!tva nadmenno povedenie opredelno ne svidetelstva za priqtelstvo spored men!
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Guest
    ХОРАТА се Променят непрекъснато сменят и приятелите си... може би тя се е променила и просто се отдръпва оттеб. Може и да го иска нарочно. Хората искат да се променят това е нормално, нищо неможеш да направиш , освен ти да се промениш на нейното или просто да я оставиш намира... не и звънни и т.н.

Такъв е животът, някой приятели са за цял живот , други за известно време... (година , две, три ) различно
    на мене лично ми се е случвало милиони пъти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си