- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не съм ли сперминатор ?
4 ако ти се струват много смятай мойте 21Първоначално написано от Анонимко
Ооо, май имаме маратонец, а!Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Какви постижения имат хората...
Какво става?
Докъде стигна?[/quote]
Aз съм стигал до 6 за 1 ден!![]()
Браво =D> Аз мога само 2 пъти дневно и после съм скапан![]()
Ми пробвайте колко повече пъти за един ден можете да мастурбирате![]()
The sand is singing deathless words to me...
Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
Too many doses and I'm starting to get an attraction
My confidence is leaving me on my own
da polyskame zaedno
Аз пък знаех за един дето рекорда му за един ден бил 18 пъти и веднъж като опитал да го подобри в даскало в кенефите ...припаднал от изтощение!!!ХахахаХАХАхахА АХаХАХахХахАХАХАхаХахах![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
хм... на мене рекорда ми беше 14-15 нягаде ..
вече към последните пъти при оргзъма нямше никаква течност .. хххъххъъх и после патката ме болеше
и след като отидох до тоалетна да пикам изпитвах щипеща болка.......доста неприятноп
и после на местото, където си държа палеца когато лъскам кожата малко се беше протъркала и имаше малка раничка ххъхъхъх
Това смях тип "Beavis and Butt-Head" ли беше?![]()
![]()
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
нямаш ли мазоли по ръцете и рани по чепа?
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Добре бе МАШИНО с малко м ;]
Don't hate the player , hate the GAME!
мене ко ме е*е колко си биеш?
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
хахахахахахПървоначално написано от scion_of_Storm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Хахахаха, не се бях смял така от много време (може би от онази, дето щеше да забременява от свирка - някоя от всичките).![]()
Давай, давай, ще видиш след Х-тата на брой как ще почнеш на сухи спазми да го караш![]()
![]()
![]()
...
госте кажи като стигнеш 20 да те запишеме в рекордите![]()
брао пич абсолутен сперминатор само 1 нещо те дели от върха провай да си набиеш на гладно 4. ма мн е яко брат каам ти ше си абсолютния арнолд шварценегар.
П.С. и после ше се видм в спешното.
ми не си нищо повече от залупен чикиджия![]()
![]()
![]()
а и световния рекорд в 23 пъти за 24 часа така че си далечко..![]()
Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!
Що негър бе той е австриец ?Първоначално написано от Pingwin_rlz
ем ко да се прай искал да е негар човека![]()