.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Голям фен

Re: Не съм ли сперминатор ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Охааа, днеска бих 4 чикии и до вечерта сигурно още толкова ще има. Само почнах да се притеснявам дали леееко не попрекалявам - вие как мислите ?
    Че имаш нужда от гадже ...... сорка че спама закъсня но ме нямаше няколко дни , сигурен съм че ви е било добре без мен ...... но всяко чудо за 3 дни

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Цитирай Първоначално написано от Mastodont
    Цитирай Първоначално написано от Pingwin_rlz
    абсолютния арнолд шварценегар.
    Що негър бе той е австриец ?
    Хахахахахаххаха омг
    ...

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания

Re: Не съм ли сперминатор ?

Цитирай Първоначално написано от GiRl^of^PriStOn
    Охааа, днеска бих 4 чикии и до вечерта сигурно още толкова ще има. Само почнах да се притеснявам дали леееко не попрекалявам - вие как мислите ?
    I nas kvo ni byrka???????
    От чие име отговаряш, скъпа? Може би аудиторията проявява някакъв нездрав интерес, точно затова съм тук да споделя. Ако теб не те бърка у шундрата или където и да е, не пиши.
    Ste pisha kolkoto si iskam i kakvoto si poiskam..foruma e za tova - za da si izkazvat mnenieto vsichki...ako ne ti iznasq tvoq si rabota...

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    ти си чикиджийска машина, изпратена от бъдещето назад във времето да покаже на мъжете как се бият чикии, щото в бъдещето е настъпил Апокалипсис поради факта, че никой не вече не си посяга, агресията избива и някой е пуснал атомните бомби
    само се пази от другия сперминатор 1000, че той пък е пратен да ти скъса пишока... че и наште барабар с твоя
    FraKE 420Crew!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си