.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Тошко бошко
    Guest

Захапаха ме за бузата

Вчера докато правих секс с приятелката ми по едно време тя почна да ме целува по тялото и адски гадно ми захапа задните части не исках да обсъждам с нея че това не ми достави удоволствие а ме нари жестоко защото все пак тя ми праву ебаси готините свирки за 14 годишна . не искам да скъсам с нея като и кажа че това дето направи беше гадно. Та да ви питам какво да правя, как деликатно да я подсетя да не прави друг път така - без тя да ми се обиди или нещо от сорта. не искам да късаме заради това ако случайно се повтори. и при двата случая е кофти дайте идея кво да и кажа.

Голям фен
    Град
    trqvna

Re: Захапаха ме за бузата

на 14 е и правите секс иначе просто и кажи че това не те възбужда и да не го правите

Sledva6iq put i ti q zahapi i vse pak na 14....

In Search Of Sunrise 7 Asia

Голям фен
    tolkova li e trudno da i namekne6 po nqkav na4in 4e ne ti e haresalo!...ina4e mi se vijda super tapo da q zareje6 zaradi tva. na4i da si predtstavqm kva vi e vrazkata i tq se e pusnala na 14 super ste
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    male..na 14 az na 14 neznaeh kvo e ui we...lele maiko kaji i 4e e gadno..she te razbere..vupreki 4e nznam na kolko si godini mislq 4e she te sydqt za iznasilvane v skoro vreme
    no exit

Ти се благодари, че не те е захапала за х*я, докато ти е правила свирки

Повече от фен
    Oooo, boje, tolkova zleta ve4e ima...6i kysa zaradi tva 4e go uhapala...q se opravi be...Da ne govorq , 4e ne odobrqvam ideqta "14 godini-sex"
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    брато кажи и да внимава щот може да те захапе за хуя
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee
    ima li za kvo da se jivee !?

Супер фен
    Град
    Мбабане
    изтупуркай й един в зъбаците да видим дали ше хапе пак

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    просто и кажи че не ти е приятно, че те боли и да не го прави повече

Guest

Цитирай Първоначално написано от Тошко бошко
    Вчера докато правих секс с приятелката ми по едно време тя почна да ме целува по тялото и адски гадно ми захапа задните части не исках да обсъждам с нея че това не ми достави удоволствие а ме нари жестоко защото все пак тя ми праву ебаси готините свирки за 14 годишна . не искам да скъсам с нея като и кажа че това дето направи беше гадно. Та да ви питам какво да правя, как деликатно да я подсетя да не прави друг път така - без тя да ми се обиди или нещо от сорта. не искам да късаме заради това ако случайно се повтори. и при двата случая е кофти дайте идея кво да и кажа.
    Прекалено малоумен си за да ти дойде въобще на главата за късане че ти е захапала задника! Пълен олигофрен! Женската се е възбудила много, ти какво искаш? Пълен смотаняк си!

Фен Аватара на Siseetoo
    Град
    Айтос
    Не искал да обсъжда с нея.. ми иди на комшията кажи. а ти на колко си Казваш и го директно , след като не ти доставя удоволствие !

Тошко бошко na kolko si ? da ne si poredniqt shiban pedofil! 6te vi izbiq si4kite ei :

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Прекалено малоумен си за да ти дойде въобще на главата за късане че ти е захапала задника! Пълен олигофрен! Женската се е възбудила много, ти какво искаш? Пълен смотаняк си!
    Е за тва ме радваш.
    И аз щех да му кажа нещо подобно.

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....

Цитирай Първоначално написано от hforce
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Е за тва ме радваш.
    И аз щех да му кажа нещо подобно.
    И с мен като станем трима...(толковап преброих май хаха...) ....
    ....да видим какво ще каже момчето ^^..... (wasntme) ...

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    И двамата сте тъпи парчета...

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Ми захапи я и ти за гъза и сте квит..

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    И моята ме хапе по гъза! И с камшик ме бие и ме тъпче със строгите си господарски ботуши! Връзва ме и ме дере, капе ме с восък и ми навира котенцето си в лицето ми.. Какво да направя?
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    И моята ме хапе по гъза! И с камшик ме бие и ме тъпче със строгите си господарски ботуши! Връзва ме и ме дере, капе ме с восък и ми навира котенцето си в лицето ми.. Какво да направя?
    mi ако питаш мен.. ВЪЗХИЩАВАЙ и се .. грижи се за нея и си я оби4ай много малко жени са толкова резкрепостени а в секса това е нужно!
    айде и със здраве

lllll
    Guest
    ПРЪДНИ Й!

Фен
    Град
    Свищов
    бъди благодарен ,че не ти е отнесла члена
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Guest
    бутни я на земята и я ритай

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    яяяя,фен на С&М
    Аз нищо не съм, тук quench е капацитет
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    бахти тъпанара дето си..за дето те е захапала веднъж 6тял да къса..олее...а бе 4овек ти със вси4кия ли си как може да се ебе6 с 14 годи6но лапе?
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си