- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Захапаха ме за бузата
Вчера докато правих секс с приятелката ми по едно време тя почна да ме целува по тялото и адски гадно ми захапа задните частине исках да обсъждам с нея че това не ми достави удоволствие а ме нари жестоко защото все пак тя ми праву ебаси готините свирки за 14 годишна . не искам да скъсам с нея като и кажа че това дето направи беше гадно. Та да ви питам какво да правя, как деликатно да я подсетя да не прави друг път така - без тя да ми се обиди или нещо от сорта. не искам да късаме заради това ако случайно се повтори. и при двата случая е кофти дайте идея кво да и кажа.
на 14 е и правите сексиначе просто и кажи че това не те възбужда и да не го правите
Sledva6iq put i ti q zahapii vse pak na 14....
![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
tolkova li e trudno da i namekne6 po nqkav na4in 4e ne ti e haresalo!...ina4e mi se vijda super tapo da q zareje6 zaradi tva.na4i da si predtstavqm kva vi e vrazkata i tq se e pusnala na 14
super ste
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
male..na 14az na 14 neznaeh kvo e ui we...lele maiko
kaji i 4e e gadno..she te razbere..vupreki 4e nznam na kolko si godini mislq 4e she te sydqt za iznasilvane v skoro vreme
![]()
no exit
Ти се благодари, че не те е захапала за х*я, докато ти е правила свирки![]()
Oooo, boje, tolkova zleta ve4e ima...6i kysa zaradi tva 4e go uhapala...q se opravi be...Da ne govorq , 4e ne odobrqvam ideqta "14 godini-sex"
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
брато кажи и да внимава щот може да те захапе за хуя![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
изтупуркай й един в зъбаците да видим дали ше хапе пак![]()
просто и кажи че не ти е приятно, че те боли и да не го прави повече
Прекалено малоумен си за да ти дойде въобще на главата за късане че ти е захапала задника! Пълен олигофрен! Женската се е възбудила много, ти какво искаш? Пълен смотаняк си!Първоначално написано от Тошко бошко
Не искал да обсъжда с нея.. ми иди на комшията кажи.а ти на колко си
Казваш и го директно , след като не ти доставя удоволствие !
Тошко бошко na kolko si ? da ne si poredniqt shiban pedofil! 6te vi izbiq si4kite ei![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
![]()
![]()
И двамата сте тъпи парчета...![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
Ми захапи я и ти за гъза и сте квит..![]()
И моята ме хапе по гъза! И с камшик ме бие и ме тъпче със строгите си господарски ботуши! Връзва ме и ме дере, капе ме с восък и ми навира котенцето си в лицето ми.. Какво да направя?
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
mi ако питаш мен.. ВЪЗХИЩАВАЙ и сеПървоначално написано от shizzle
.. грижи се за нея и си я оби4ай
много малко жени са толкова резкрепостени а в секса това е нужно!
![]()
айде и със здраве![]()
![]()
ПРЪДНИ Й!
бъди благодарен ,че не ти е отнесла члена
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
бутни я на земята и я ритай
Аз нищо не съм, тук quench е капацитетПървоначално написано от Verminaard
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
бахти тъпанара дето си..за дето те е захапала веднъж 6тял да къса..олее...а бе 4овек ти със вси4кия ли си как може да се ебе6 с 14 годи6но лапе?![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx