.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Объркано..

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Ще помоля модераторите да заключат или изтрият темата.Най-добре,ако я изтрият. Не мисля, че нещо повече може да се каже по "проблема" ми.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Голям фен
    няма смисъл да си с такъв човек,разбери..Явно той не изпитва достатъчно чувства към теб.Това е много лошо да се хванеш с човек,който е напълно противоположен но теб-от личен опит знам.Колкото и да го обичаш ще ти е по-добре сама,та ти се самоизмъчваш до една степен ...не виждам смисъл да ходите и да правиш толкова много лишения,заради някой който не отценява и изисква още и още и още...Така само си проваляш живота,най-хубавите години,в които не би трябвало да страдаш много .Зарежи това момче,ще е по-добре,но не се връщай при него да 3-ти път,ако го направиш
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен
    Защо търпиш още? ..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Re: Объркано..

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Откакто тръгнах с него съм ебаси човека. От силната и веселата взех все повече и повече да се превръщам в слаба,хленчеща,плачеща...
    Мразя се. Баси, на никого не се раздавам така, на никого не се разкривам така...Никой не ме вижда такава. От мен се очаква много,а аз съм изморена от своите си проблеми, та да мога да поемам и чуждите.Но не-аз съм длъжна. Не мен ми се УГАЖДА..Всеки път щом се скараме ми се казва това-повтаря се,потретва се,става на n-та степен. Аз не мога да плача, не мога да изпадам в депресии, не може понякога просто да не съм на кеф-угажда ми се... Все аз съм кривата, все аз съм виновната. И винаги когато се нуждая от приятелско изслушване става скандал. Ура, аз съм с човек, който не ме уважава като личност. Не разбира от изкуство, не разбира от музика, не разбира от нещата, от които се нуждая. Ние сме двете противоположности. Объркана съм, на ръба на някаква велика истерия съм...Яд ме е на себе си. Яд ме е и на него. Колкото и да се опитвам да си стъпя на скапаните крака, да стана онази, която бях, не мога. Дърпа ме надолу. Правя всичко, за да е щастлив, всичко... и пак не е.Пак ще има за какво да се заяде, да ми напомни колко съм зле и колко много ТОЙ прави за мен. Омръзна ми да му говоря, да го моля..,а той да не чува.Да не вниква в думите ми.Изписала съм стотици мейли,изговорила съм милиони думи,а сълзи безброй съм изплакала...В името на някаква си любов...Аре бе, да ти сера и на любовта.Това ли е онази ВСЕОТДАЙНА любов??Да зарежа дори най-добрия си приятел....да изгубя достойнството си..?Не знам,сега ми се плаче. От много време ми се плаче.И плача,не ми пука. Просто съм тъжна и не знам какво да правя. И като знам, че след малко ще трябва да седна на една маса с него и приятелите му...още повече ми се реве. Да,аз трябва да бъда силна. Очаква се от мен.Изисква се.
    е** ли му майката...
    На ви,bungle плаче също.
    това малко ми напоня на мойто положение самоче мога да добавя една неверояна ревност ! която нз на какво се дължи аз ли съм виновна..друг на поглеждам ама няма кой да ми повярва...даже сега сме скарани за глупост едва ли не....

Цитирай Първоначално написано от Crafter
    "Жените се отнасят с пренебрежение към онези, които ги обичат и обичат тези, които ги пренебрегват"

М. Сервантес
    Много вярно..

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    оф извинявай ама за мен тва не е никаква любов...
    ти самата го каза "това ли е тази всеотдайна любов?" еми не, не е.. всичко си има граници, аз лично никога не бих стигнала до тук това е прекалено...
    в имeто на някаква си "любов" ти затриваш всичко важно за теб, пренебрегваш и себе си, убиваш собственото си "аз", за да може спасиш тази измама м/у вас

сорка, ама незнам как по друг начин мога да нарека отношения, които вместо да те извисяват емоционално и да ти дават сила, бавно изсмукват вичко ценно у теб и променят истинската ти същност

честно казано моята представа за любов е коренно различна от това и те съжалявам, защото се примиряваш с подобно съществуване... да позволяваш на някакви си преходни чувства, които в никакъв случаи няма да са вечни, да провалят настоящето ти и това, което си

WAKE UP!
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest
    terminator: the judgment day \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си