- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срамно ли е да..?
страшно много оби4ам едно мом4е..постоянно мисля за него..мастурбирам мислейки за него..само като го видя и си представям 4лена му в устата си..така де..6те ми бъде първи път и много се притеснявам 4е ще бъда гола..4е ще ме боли..4е да му направя свирка 6те е гадно..така де вси4ко което написах по горе е на приказка..но ж деиствителност..просто искам но не мога..мом4ета знам 4е оби4ате свирките...даите някак1в съвет како то4но трябва да правя с пениса в уста..за да е пълно удоволствиетоа вие моми4ета как се 4увствахте докато му лапахте
яла ше те учим, мръсницо![]()
Играй си с езика,облизвай го,лапай го до края![]()
eh mojete i tehnite svirki...pisnalo mi e ot takivaama naposleduk razbiram 4e svirkite gi kefqt pove4e ot sex-a koeto e mnogo jalko
a ina4e lapa6..i to ti idva otvrutre..po nqkoe vremei na tebe mmoje da ti stane qko kato go slu6a6 kak vika..moq naprimer vinagi po4va da pu6ka i da iska o6te..za tva mi e kef kato mu pravq
![]()
no exit
Ufff, kuha leika si, tva 6ti kaja!
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
ебати перверзницата и мръсницата яла яла насам![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
шок и ужас!
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
ne mislq 4e kato pravq sex za 1 pat 6te napravq svirka..LI4NO MNENIE
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ох, стига с тия теми,в които питате дали има техника и какво трябва да се прави.Аз не съм питала, защото просто знаех, че всяко момиче си изгражда само техниката.
с времето ще се научиш, не става от 1вия път перфектна свиркаиначе има си техники потърси из нета има хиляди такива статий
Обичаме да влизате в гугъл и да пишете орална любов или орален секс и да се зачетете как е най-добрия вариянтПървоначално написано от Анонимко
Прос народ - слаба държава...![]()
умни родотели глупави деца, това го казваше един мой треньор по фудбол, когато тренирах това макар да неисках, това бе някаква болна амбиция на баща ми но това е др темаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Че обикновено френската любов идва ПРЕДИ самия акт. По-лесно е и за двамата, ако преди това свикнат един с друг чрез петинг, лизинг и духинг.Първоначално написано от marina star
А по темата - обичаме да сте нежни. И послушни. Всяко момче харесва различни неща различно силно. Акоа си достатъчно внимателна, ще усетиш знаците, които той сам ти дава. Още един важен съвет - покажи, че ти харесва да му духаш.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
qwe devoiko 6to naprao kato ti e za 1vi pyt neka pone bude veseLo de.
po4vate sado mazo.
ti ziMa6 edin 3metr0v kaM6ik i kat po4ne6 da g0 bie6 d0 kryv po gurdite i vika6 s cqLo gyrLo :
'' 6e Me Lije6 Li we,a taka,aide Liji Me we, po - burz0 we, awe ne po pupa be po uhoto Me Liji we, aide sega Mi izLiji kosMite ot gyza Mi. A taka.
DoBRe g0 PRavi6.are po - burz0 we koPiLe takova"
e tva e edin mnogo Lud sex.
az ot sado mazoto obi4aM da 6ibaM.
priqtno 4ustv0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a friend with weed is a friend indeed!!!
GAAANJAAA
abe ko se pritesnqa6 azna lqgane i na stavane praq i ne me ebe![]()
Kato ste lesni ne ste interesni:PP
абстрахираи се от тва че съм момче не ма глеи аз и аз съм лапал милиони ланги
1 лапаш кура
2лапаш и мадурите
3лапаш му и левия крак
4лапаш и десния
5поглеждаш го с мръснишки поглед и му казваш"Густо уи ти е уе кеуеме?"
резултат размазващ оргазъм![]()
sa6toto mnenie!!!Първоначално написано от marina star
![]()
Очите ти са нежен свят,
устните ти - топъл шоколад,
просто казано накратко,
ти си нещо много сладко!
Ok, значи свирката е срамна работа, така ли? Еeeeби го в меча!Първоначално написано от desi45
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
of prestani da se ebava6 s vsi4ki i vsi4ko ! ponqkoga si mn brutalen i e mn nepriqtno! a avatara ti e itvratitelenneПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
не обръщай внимание на лошия човекПървоначално написано от biboto
![]()