.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

ло6о ли е да..?

на 16 години сам..не с1м го правила о6те..но за сметка на това мастурбирам..запо4нах о6те когато бях на 13..но не спръсти..много искам да си ги вкарам там долу но винаги когато стигна до на4алото и ме обхваща страх какво ще бъде вътре..дали няма да ме заболи..дали няма да си загубя девствеността и дали не е по добре да по4на да си бъркам там след като ве4е съм го правила..?и ло6о ли е да мастурбира6?на мом4етата би ли им харесало моми4е да мастърбира пред тях..?

Guest

Re: ло6о ли е да..?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    на 16 години сам..не с1м го правила о6те..но за сметка на това мастурбирам..запо4нах о6те когато бях на 13..но не спръсти..много искам да си ги вкарам там долу но винаги когато стигна до на4алото и ме обхваща страх какво ще бъде вътре..дали няма да ме заболи..дали няма да си загубя девствеността и дали не е по добре да по4на да си бъркам там след като ве4е съм го правила..?и ло6о ли е да мастурбира6?на мом4етата би ли им харесало моми4е да мастърбира пред тях..?
    Маструбирай колкото искаш ,но не прекалявай.В това няма нищо лошо.Бих се изкефил ,ако някоя маструбира пред мен ,но предпочитам да няма нужда да мастробира \/

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    epa..glei sa..ne sum mnnavutre v tiq ne6ta..dokolkoto znam nemoje da se otvori6 s prust..ma ne bih probvala da ti kajaa 4estno vupreki 4e mi se e iskalo..strah me e a ina4e ne lo6o da mustrubira6..vseki go pravi..bez izkliu4eniq za kolkoto dali tva im haresva na mom4etata si4kite im e razli4no az...opznavam takiva deto mnogo obi4at i takiva deto gi otvra6tava takova ne6to..taka4e zavisi ot 4oveka. uspeh \/
    no exit

Guest
    ami 6to da ne masturbira6 ...... mn si e qko ako nqma6 kude da go puhne6 ili koi da ti go puhne

Ами мисля, че да - има опасност да разкъсаш химена, но това не те прави "не"-детствена.Детствеността се губи когато правиш секс, не ако бъде разкъсан химена.Има случаи, при които това се случва в следствие на спортуване.
    Ти си решаваш, риска го има, но химена е доста еластичен и може и нищо да не стане.

Не е лошо да мастурбираш.

на мом4етата би ли им харесало моми4е да мастърбира пред тях..?
    Ъхъ...
    ...

Guest
    Emi lo6o nqma mastorbiraneto, men o6te ne mi se e nalagalo da probvam, ama sigurno i toz den 6te doide...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    няма нищо лошо в това според мен и са сложиш 1 пръстче вътре няма да се разкъса ципата, иначе според мен на доста момчета би им харесало да видят момиче как мастубира

gorillaz
    Guest
    spored men moje da se razkysa
    ana priqtelka bez d aiska taka s ebe6e otvorila

Guest

Re: ло6о ли е да..?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    възможно е, не е, да със сигурност!

Guest
    Бъркай смело с метлата и тва е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си