.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: PlS daite suvet

Guest

PlS daite suvet

Predi nqkolko meseca razbrah 4e edno momi4e me haresva i nis6to ne napraih samo si govorehme i vednuj se skarahme. sled 1 mesec si4ko sa oprai i ve4e ne bqhme skaranii. Sq izlizame po 4esto i az se vlubih v neq nqkuksi i az nZ kak. nZ dali sq tq me haresva i ne znam ko da praq

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания
    Pogovori s neq i i kaji kakvo chustvash

Guest
    Поговерете.

i az mislq,4e trqbva da si pogovori6 s nequspeh

Абе задай и директно въпроса дали още те харесва,признай чувствата си пред нея.Колкото до това дали още те харесва...Едва ли за един месец чувстава й са отминали.Но може след скарването ви тя да си е променила мнението за теб.
    ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
    ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
    Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
    Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    пич ти да си чувал за разговора......просто поговори с нея.....кажи си и всичко...щото от едното гледане нищо няма да стане....без да се притесняваш...отиваш при нея и и казваш че трябва да и кажеш нещо....внимаваш някой да не ви пречи и си и казваш всичко...има няколко варианта.....happy end....получаваш си шамара...или оставате просто приятели(ако е възможно последното де)...няма какво толко да му мислиш!!! ....ае успех!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    чакай да хвърля боб да видя ко мисли. Абе човече думата се нарича РАЗГОЕОР

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    kakto kazaha drygite...izlezte,zavedi q na nqkakvo romantichno mqsto...v smi ne nekfo opysheno kafe...moje kafe da,no taka po zatymneno,da ne zqpat vsichki,podari i lubimoto cvete...i i razkrii chyvstvata si ...ako ne drygo to pone shte i stane milo ot tova koeto si napravil Uspeh

Голям фен
    Разговор-това е!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Разговор-това е!
    \/
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

I'm the new cancer
    Guest
    Съветът ми е както казаха по-горе - разговор.Но ако смяташ,че за момента този вариант не те устройва пробвай да наблюдаваш как се държи въпросното момиче,когато е около теб.Ако тя все още те харесва няма начин да не забележиш,най-вече по погледа й.

Мега фен Аватара на koalka
    Най-добре е да я поканиш да излезете и там да говорите!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Най-добре е да я поканиш да излезете и там да говорите!
    ...и в подходящия момент, сам ще разбереш кога е, я целуваш и готово. От реакцията й ще разбереш, каквото искаш да знаеш.

Guest

Re: PlS daite suvet

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Predi nqkolko meseca razbrah 4e edno momi4e me haresva i nis6to ne napraih samo si govorehme i vednuj se skarahme. sled 1 mesec si4ko sa oprai i ve4e ne bqhme skaranii. Sq izlizame po 4esto i az se vlubih v neq nqkuksi i az nZ kak. nZ dali sq tq me haresva i ne znam ko da praq
    Как да не знаеш кво да прайш... Купи си ДУФАЛАК!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си