- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ne se li zamislqte?
abe hora sa gledam tuka temite v toq razdel i se 4udq kak e vazmojno deca na po 12-13-14 godini da se ebat?4e i teq na 15-16 se mislqt za golqmata rabota 4e imat mnogo opit i se gordeqt s tova!ne 4e imam ne6to protiv oba4e kato gledam na pove4eto im e samo za ednoto ebane bez nikvi 4uvstva........samo tova li vi dostavq udovolstvie da pravite s gadjetata si?????a i se obzalagam 4e istinskata lubov sa q izpitvali samo okolo 5% pi6e6tite tuk!!!a i ne e li tapo da se 4uka6 s nqkoi s koito edva si se zapoznal i prosto te kefi i aide v legloto......?za jalost ima takiva koito pravqt i tova!evali 6te im vazdeistvam s taq tema no prosto bih iskala da izkaja vazmo6tenieto si kam tqh!i izvinete za temata
чудесно, че се възмУщаваш, ама не виждам кво те бъркада се ебат когато, с когото искат
Temata koqto si pusnal e mnogo tochna ... napylno te podkrepqm i spodelqm vyzmushtenieto ti![]()
![]()
![]()
emi i az to4no tova se 4udq kogato 4eta vsi4ki temi!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
abe mnoo typo tva ama vseki si otgovarq za sebe si....nadqvam se da ne doide den kogato i az 6te pravq sex bez 4uvstva![]()
ебаси тенденцията всички момичете сега ще пишат "да и аз така мисля, защо го правят аз не съм го правила" а момчетата "нека да има курви, ние какво ще ебем ако няма" само че момиченцата да се замислят мако преди да пишат а момчетата да разберат че и вие ще срешнете някоя която да обичате и тя ще ви преебе да е снякой друг щото вие сте втълпили в в главите на момичетата че е готино да се ебеш ей тей за късмет.... аре черта на всичкиви ще ми пишите кое е правилно и кое е не !![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Аз влизам от скоро в тоя сайт и също се замислих над това ...Първоначално написано от anonime
![]()
Всеки сам отговаря за себе си и не мога да разбера защо трябва да се държи сметка на някого , при положение , че не ни засяга лично...Вярно , че е тъпа според мене тенденцията още на 12-13 да правят секс , ама хората на 15-16 години мисля , че вече си имат повечко акъл в главата , че да могат да оценят секса малко по-подобаващо...Пък и какво лошо има в това хората да показват своята сексуалност...А какво лошо има и в това да не си допадаш с някой "интелектуално"но да правите страхотен секс и само да си се праскате...Нали най-важното е да сме щастливи , има ли значение как? Пък това за моралния упадък...Всичко зависи от това колко акъл имаш в тая твойта глава и как го използваш...Правиш грешка...ОК...Няма да я повториш...Аз съм дори и за секса без чувства и съм на мнение , че човек не трябва да се ограничава само до някакви си общоприети правила
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Първоначално написано от ачката
"Razni hora,razni ideali"!!!Tuk vseki si izrazqva mnenieto!ne mislq kak e vazmojno nqkoi da mi vtalpi 4e e qko da se la6ka "ei tai za kasmet"!vseki da si mu misli ama kvo slaga6 vsi4ki pod ob6t znamenatel!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Men ako pitate vseki si ima glava, no i ne e mnogo hubavo tva deto go pravqt na 12-13-godi6na vyzrast...
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
ето затова съм твърдо ЗА въвейдане за религиозно възпитание на децата, защото сте се изкривили да вярвате в лошото, и щом тука сме си събрали да си даваме мнението то това е мойто, а за това че всеки си има глава на раменете да му мисли, ето затова ще има ескалация на насилие и какволи още не защото несте чували за отговорност да поемате вина, защото сте си забили носа във вашия си двор и невиждате какво става в съседния, а и някой да ви покаже вас не ви ебе, това е малодушие и липса на хуманизъм а това е вече признак на безчовечност а от там следва че не сте хора благодаря на кякой ако го е прочел това цялото![]()
хуя избирач не е ебач!
Както казаха и другите всеки си има глава на раменете. Плюс това и секса без чувства или секса за една нощ според мен си имат свойте плюсове, доста страстно е, неочаквано е, някак не е планирано, че ще се случи има си тръпка, ами ако отидеш в приятеля ти ти е ясно, че ще правите секс(не че тогава няма тръпка, но иначе със сигурност е по-голяма)....Естествено и секса с чувства има и свойте плюсове, аз лично го предпочитам.Но според мен не сме ние тези които ще съдим 12-13-14 годишните, нека си го правят секса и каквото още искат нас това пряко не ни засяга...нали?
5% ?! мисляче преовелиаваш особено за аудиторията от 10 до 16-17 5 процента са доста ..мисляче и 1% е много .. ! щото нали се сещате сички си мислят че срещат голямата любов и се разочороват ... ! супер шитня ..голямата любов е 1 ...а истинската също 1 !Първоначално написано от anonime
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
бе сичките бързате да го направите,ама като утре ревнете от венерическите болести или някой ви направи бебе ще пеете друга песен![]()
ама тва е клишираната версия
просто секса освен удоволствие е и отговорност...не смятам,че едно 12-13 та ако щете и 17 годишно има достатъчно отговорност в главицата си,отколкото хормони само в областта на гащите си...
утре ще си вадат един на друг червата на улицата и пак няма да е наша работа, нали?Първоначално написано от malka_sladuranka
хуя избирач не е ебач!
говорим за секса все пак, и мсиля че не е наша работа дали ice_girl13 и sexapilen_m14 от форума са се нае*али, че да ги съдим и упрекваме за товаПървоначално написано от ачката
епа мислиш че 13 годишмите момичета щом мислят че са готови заначи да почват да се чукат? Ебаси историята хората са измислили закон и не само юристи нои психолози и държавници хора се сповече акъл от който и да било тука та там общо всето се казжа че малолетните тези които нямат 14 нямат право на каквото и да е решение за живота, и не дей сега да говориш че имат глава на раменете си защото е доказано че нямат, ако имаха щяха да работят а не да ходят на училищеПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
хуя избирач не е ебач!
и това е идея ама викам за сега само да не им повтаряме че имат глава на раменете че прекалено се вживяват да мислят с нея за неща които още им е раноПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
хуя избирач не е ебач!
Не на 100% съгласен с ачката, но аплодисменти за една истинска, отстоена гражданска позиция!
malka_sladuranka, всички "нека си правят каквото си искат" и "човек не трябва да се ограничава само до някакви си общоприети правила" (да, pinK_Baby, от теб е цитатът): Истината е, че вие СЕ подчинявате на тенденции и моди, правейки секс на 12-13-14-15. Истински осъзнатият човек никога не би го направил. Главичките ви са пълни с псевдо-познание и неоправдано самочувствие, следвате сляпо някоя красива фраза, казана от алкохолик като мен в пиянски ступор. Дори ачката, който доста солидно го раздава пълен селянин, е надскочил елементарното "аз си знам". "Изгорете ни на кладата, като сме толкова тъпи", казвате в своя защита, мислейки си, че собственият ви живот и свобода са достатъчно важни, за да ни пука и да ви простим. Да, би трябвало да ви изгорим на кладата на послушанието и ограничението на личната свобода. Би трябвало да сложим изкуствени ограничения, без да се съобразяваме с детските ви капризи, а с това кое ще ви е полезно за в бъдеще!
Но, за съжаление, това няма да стане. Няма го желанието от хората с ресурси, за да се постигне. Затова - ебeте се, колкото си искате. Затова - нека ви изнасилват същите хора, на които с лека ръка казвате "да правят какво си искат". Нека ви крадат и убиват.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!