.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: vqrno li e?

Guest

vqrno li e?

imam edin vupros.dosega kato pravixme seks s gadjeto mi (samo s prezervativ) i toi vinagi svur6va6e izvun men za6toto az ne mu davax.ili go dovur6vax sus svirka ili 1-2 puti i na korem4eto mi e svur6val.ta iskam da pitam vqrno li e 4e kato pravim seks s prezervativ nqma problem da svur6va v men?taka ima li nqkakva opastnost?za6toto nqkaksi imam 4uvstvoto 4e mu prekusvam nai-hubavata 4ast..
    i 2riq mi vupros e vie kolko vreme sled kato zapo4naxte da pravite seks zapo4naxte da izpitvate istinsko udovolstvie?na men sega su6to mi e gotino,no i ponqkoga me boli za6toto mu e golqm i vupreki 4e e super vnimatelen nz moje bi za6toto sme go pravili malko puyi(10ina) a za orgazum mai e oshte dosta rano dori nqkoi ne izpitvat nali?ina4e toi dosta dobre se spravq..i ps po4ti na 17 sum

Повече от фен
    Mi po princip svyr6vaneto v prezervativa ima nqkakva sigurnost, ne zabravqi oba4e za akkvo e dadeno tova malko svobodno mestence nai-otpred na rrezervativa-to ne trqbva da e pylno s vyzduh a da e prazno, imenno za6toto kato svyr6va ako e pylno s vyzduh moje da se spuka...pyk i zavisi ot guni4kata-ako e nqkoq ot 20 st. ne o4akvai ni6to hubavo!
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

ми попринцип проблем няма да свърюи в теб ако е с кондом в сми ако той( презерватива) остане здрав. а за 2ря ти въпрос ми нз мен само 1вя ми път беше скука 2и 3 смао в нач боля малко и после оо кеф и нз ако му е мн голям и ти обикновенно си отогоре може от тфа да има дискомофорт .... нз пробвайте различни пози
    f*ck off!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    При правлно поставен презерватив, няма абсолютно никакъв проблем да свършва "в теб". Той си свършва в презерватива! Трябва да се внимава при поставянето - нека прочете упътването във всяка опаковка и да пробва поне веднъж сам, "на сухо".

При десетина пъти, няма от какво да тръгваш да се притесняваш. Всичко зависи от вас двамата - ти доколко си се отпуснала и той доколко е нежен и опитен. С времето ще си нацелите общия ритъм.

За оргазма - колко време се любите? Колко време трае любовната игра? Може би просто не ти стига времето. Повечето жени свършват доста по-бавно от повечето мъже. И, все пак, ако не се отдадеш на удоволствието, може 2 часа да те "клати" без да достигнеш оргазъм. Отпусни се - оргазмът не е най-важното. Когато възприемеш това, ще ти е по-лесно да го достигнеш.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Re: vqrno li e?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    imam edin vupros.dosega kato pravixme seks s gadjeto mi (samo s prezervativ) i toi vinagi svur6va6e izvun men za6toto az ne mu davax.ili go dovur6vax sus svirka ili 1-2 puti i na korem4eto mi e svur6val.ta iskam da pitam vqrno li e 4e kato pravim seks s prezervativ nqma problem da svur6va v men?taka ima li nqkakva opastnost?za6toto nqkaksi imam 4uvstvoto 4e mu prekusvam nai-hubavata 4ast..
    i 2riq mi vupros e vie kolko vreme sled kato zapo4naxte da pravite seks zapo4naxte da izpitvate istinsko udovolstvie?na men sega su6to mi e gotino,no i ponqkoga me boli za6toto mu e golqm i vupreki 4e e super vnimatelen nz moje bi za6toto sme go pravili malko puyi(10ina) a za orgazum mai e oshte dosta rano dori nqkoi ne izpitvat nali?ina4e toi dosta dobre se spravq..i ps po4ti na 17 sum

мила ами вазможноста да забременее6 ако го правиш с презерватив е САМО АКО СЕ СКЪСА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Няма проблем иначе дасвършва в теб за какво са из,ислени презервативите - ДА НЯМА НЕЖЕЛАТЕЛНИ БРЕМЕНОСТИ И БОЛЕСТИ(ПРЕДАВАНИ ПО ПОЛОВ ПЪТ)
    Don`t let go ot life
    Let go of love
    Let go of all we love
    so don`t let go of lust
    Let go of all we shape

Re: vqrno li e?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

мила ами вазможноста да забременее6 ако го правиш с презерватив е САМО АКО СЕ СКЪСА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Няма проблем иначе дасвършва в теб за какво са из,ислени презервативите - ДА НЯМА НЕЖЕЛАТЕЛНИ БРЕМЕНОСТИ И БОЛЕСТИ(ПРЕДАВАНИ ПО ПОЛОВ ПЪТ)

А АКО СЕ СКЪСА ИМА ЕДНИ ХАПЧЕНЦА НА КОИТО ИМ СЕ ВИКА ПРОТИВОЗАЧАТАЧНИ МОЙЕ ДА СЕ ПИЯТ ИЛИ ПОСТОЯННО А ИМА ТАКИ И САМО СЛЕД СЕКС(КОИТО СЕ ПИЯТ МАКСИМУМ 2 ПАТИ В ГОД. ЗАЩОТО МОГАТ ДА ДОВЕДАТ ДО ХОРМОНАЛНИ НАРУШЕНИЯ)

Никога не е късно да изпиташ оргазъм има жени които са на 50год и не са го изпитали
    Don`t let go ot life
    Let go of love
    Let go of all we love
    so don`t let go of lust
    Let go of all we shape

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    При правлно поставен презерватив, няма абсолютно никакъв проблем да свършва "в теб". Той си свършва в презерватива! Трябва да се внимава при поставянето - нека прочете упътването във всяка опаковка и да пробва поне веднъж сам, "на сухо".

При десетина пъти, няма от какво да тръгваш да се притесняваш. Всичко зависи от вас двамата - ти доколко си се отпуснала и той доколко е нежен и опитен. С времето ще си нацелите общия ритъм.

За оргазма - колко време се любите? Колко време трае любовната игра? Може би просто не ти стига времето. Повечето жени свършват доста по-бавно от повечето мъже. И, все пак, ако не се отдадеш на удоволствието, може 2 часа да те "клати" без да достигнеш оргазъм. Отпусни се - оргазмът не е най-важното. Когато възприемеш това, ще ти е по-лесно да го достигнеш.
    важно в случая какво е качеството,защото съм правила секс 10 минути и е било върха,а така също 2 часа без дори да има намек за оргазъм. да внимава повече момчето ти и да ползва езиче и пръсти в повечко!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    важно в случая какво е качеството,защото съм правила секс 10 минути и е било върха,а така също 2 часа без дори да има намек за оргазъм. да внимава повече момчето ти и да ползва езиче и пръсти в повечко!
    Щом не е стигнала до оргазъм досега, значи качеството не присъства в залата. Затова не го споменах, а просто зададох въпроси. При повече информация пак ще хипотетизираме lol, каква дума!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си