Цитирай Първоначално написано от Анонимко
imam edin vupros.dosega kato pravixme seks s gadjeto mi (samo s prezervativ) i toi vinagi svur6va6e izvun men za6toto az ne mu davax.ili go dovur6vax sus svirka ili 1-2 puti i na korem4eto mi e svur6val.ta iskam da pitam vqrno li e 4e kato pravim seks s prezervativ nqma problem da svur6va v men?taka ima li nqkakva opastnost?za6toto nqkaksi imam 4uvstvoto 4e mu prekusvam nai-hubavata 4ast..
i 2riq mi vupros e vie kolko vreme sled kato zapo4naxte da pravite seks zapo4naxte da izpitvate istinsko udovolstvie?na men sega su6to mi e gotino,no i ponqkoga me boli za6toto mu e golqm i vupreki 4e e super vnimatelen nz moje bi za6toto sme go pravili malko puyi(10ina) a za orgazum mai e oshte dosta rano dori nqkoi ne izpitvat nali?ina4e toi dosta dobre se spravq..i ps po4ti na 17 sum

мила ами вазможноста да забременее6 ако го правиш с презерватив е САМО АКО СЕ СКЪСА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Няма проблем иначе дасвършва в теб за какво са из,ислени презервативите - ДА НЯМА НЕЖЕЛАТЕЛНИ БРЕМЕНОСТИ И БОЛЕСТИ(ПРЕДАВАНИ ПО ПОЛОВ ПЪТ)