Zdr hora Imah si priqtel,koito mnogo obi4ah i vse o6te go obi4am,no cqlata rabota e tam,4e...se namesi v edna istoriq s moi "priqteli",za da me za6titi i 6te6e da stane stra6no,no slava bogo vsi4ko e nared.Az ne trqbva6e da go namesvam ama... calata rabota e tam,4e sled tazi istoriq toi stana razli4en..super razli4en,dori bezrazli4en,zapo4na da se durji mnogo kofti i kato go pitah kakvo ima mi otgovarq6e,4e vsi4ko e nared.Taka na sledva6tiq den skusahme-t.e. toi me skusa..purvo kaza,4e iska vremenno da se razdelim,za6toto imal nujda da ostane sam i da razmisli nqkoi ne6ta i az se sugasih,no stana po-slojno... dnite minavaha,a nie bqhme razdeleni dokato ne doide momenta,v koito me skusa s dumite "omruzna mi tvoite priqtel4eta da ni se mesqt,prosto si4ko e razli4no-ne moje6 da me iznenada6 s ni6to,ve4e znam kvo 6e kaje...".... v kraina smetka skusahme,no toi pojela da ostanem priqteli i sled razmisul makar 4e znaeh,4e e po4ti nevazmojno,az se saglasih...Znaeh,4e 6te bude trudno,no ne iskah da gubq 8 meseca taka Prekaleno mnogo go obi4am i ne mojeh da stoq nadale4e ot nego..kakto i da e-stanahme priqteli uj,no ni6to ne be6e kakto trqbva.Az se opitvah da se sdurjam i da se durja priqtelski i milo,no toi...toi prosto nz dali e bilo naro4no ili ne,no ili se durje6e kofti,ili prave6e taka,4e da razbera ne6ta,koito me naraniha...Napravi taka,4e da razbera,4e se sre6ta ve4e s drugo momi4e... Mnogo me zabolq.Prosto ne znaeh kakvo da pravq-kazva6e mi,4e me obi4a,no v su6toto vreme se vijda6e s NEQ Skarahme se mnogo jestoko-kaza mi ne6ta ot sorta na 4e ne sum go bila ocenila za 8 meseca,dori me napsuva,no tova nqma zna4enie.Men ne me zabolq ot tova,4e me e napsuval,a ot dumite mu.. I re6ih ve4e da ne mu davam da me zasqga po nikakuv na4in..Po4nah da se durja po-studeno,po-bezrazli4no...prosto edinstveniq na4in da go spra da ne me naranqva be6e da mu pokaja kakvo mi e.. i go napravih makar 4e ne go iskah,dokato mu kazvah gadnite ne6ta sum plakala,sasipvala sum se... I na nego mu stana kofti v kraina smetka mai rabzra kakvo mi e na men,no tupoto e 4e si4ki mi kazvat kolko sum vinovna,kak sum go naranila,kolko go boli,a nikoi ne go interesuva az kak se 4uvstvam i kakvo prejivqvam...Si4ki gledat nego.. Daje mi kazaha da sum go ostavila i da ne sum se zanimavala pove4e s nego,za da ne go naranqvam..Napravih go-mnogo mi kostva6ei mnogo me bole6e,no mu kazah 4e 6te go ostavq za negovo dobro...i toi est po4na da me napada kakto i o4akvah,da mi kazva 4e ne sum sujalqvala,4e ne mi pukalo,bila sum mu pri4inila adska bolka,nikoga nqmalo da go zabravi...a tova az kak se 4uvstvah pak ne go vijda nikoi,tova toi kakvo mi pri4ini pak nqma zna4enie... Sega za da mi vurne me naranqva s edin ot nai-golemite mi vragove..kazva mi kakvo si govorqt,tq go svalq...a az se poburkvam napravo ne izdurjam i ne znam kakvo da napravq,kak da postupq,4e da ne me boli Ne moga da go poznaq...kak taka se promeni i kakvo izob6to go nakara da se promeni vse o6te ne znam.. Kazva mi,4e me obi4a,a za6to togava pravi taka? Za6to produljava da me naranqva? Hora kazvam vi naistina ne znam kude da se zavra,za da ne me boli...Imam 4uvstvoto,4e surceto mi 6te se razkusa Molq vi daite mi nqkakuv savet,kajete kakvo da napravq,za da ne me boli i men i nego i mi daite nqkakvo predpolojenie za6to postupva taka i kakvo moje da go e nakaralo da se promeni tolkova Blagodarq predvaritelno