- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Daite suvet :(
Sega sum re6ila da go nakaram da revnuva-toi ne ponasq misulta,4e moga da sum s drug i daje ve4e po4na da revnuva ot 1 fr... Toq fr me pita ne6to dali si imam gadje i az go pitam nego(biv6iq) "da kaja ne nali" itoi vika "da i posle mi kaji kvo ti e otgovoril" (cqloto deistvie se razvi v skype) i az nali go pitam "za6to da ti kazvam" i toi "taka iskam da vida kvo 6e kaje" i az mu kazvam nali kvo si govorime copy mu go i toi nekuf vika "kaji mu 4e biv6oto ti gadje 6e mu razbie 4eneto" i az vikam "za6to kvo e napravil" i toi "ni6to kaji mu taka da ne mu kaja az" i sled tva vaprosniq fr mi predloji na NG da hodq s nego na nqkuv kupon i az produljavam da kopiram na biv6oto i kato go vidq tva samo vika "e sa mu s4upih glavata" i az go pitam "revnuva6 li" i toi "ne!" i az "e togava kvo se drazni6 ne razbiram" i toi "mi nqma nqkuv piklio da te svalq" i az "tebe pa te svalq ku*va" i toi "6e mu s4upa glavata
" nakraq izlezna ot skype i be6e napisal samo "i da revnuvam.."... Toi moje da se svalq sas sqka ku*va,a az ne moga dori da izlezna s priqtel nali... Sa 6e revnuva mnogo,az 6e go karam da revnuva dokato ne osuznae,4e zaradi tupata gordost stava si4ko... obi4a me,iska da e s mene,no qvno gordostta i na dvama ni pre4i-toi nqma da e 1-viq koito 6te se izvini,az za da zapazq svoeto dostoinstvo su6to nqma da buda 1-vata...Az go poznavam hora ne me razigrava prosto tva mu e 1 vid za6tita da ne go naranq po nqkuv na4in..to4no s taq gordost se predpazva...no sega sum re6ila,4e 6te go draznq dokato nakraq suvestta ne go prusne i ne izdurji i se izvini 1-vi... Blagodarq vi na vsi4ki za suvetite!!!
![]()