- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ne6tasen jivot
mrazq do toq jivot hora.........razbirate li MRAZQ GO !!!!!!!!!!!![]()
1hubav mig i sled tova muka muka i pak muka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аре стига си реваламалки сте още да се оплаквате от живота
malka sum dano tolkova mn me boli i nemoga da spra da reva
![]()
![]()
![]()
ujasno mn sviknah s edin 4ovek,daje go obiknah a toi me zarqza kato mrusno ku4e na ulicata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
след 5 дена няма да ти пука...
недей, че ми късаш сърцето![]()
аз пък днеска видях бездомен човек да рови по казаните в тоя кучешки студ... ама си викам на тоя грижите му са бели кахъри в сравнение с малките зарязани момиченца
аз съм свободензимам тъ
Seizure of Power hubavo e 4e ima6 4uvstvo za humor........kvo li ti dreme na tebe 4e nqkakvo nepoznato momi4e e zarqzano,sled kato se e vlubilo i sega nemoje da spre da reve.....napulno te razbiram i na men ne bi mi pukalo ako bqh na tvoe mqsto.... samo koito e izpital su6toto znae kakvo mi e![]()
Seizure of Power hubavo e 4e ima6 4uvstvo za humor........kvo li ti dreme na tebe 4e nqkakvo nepoznato momi4e e zarqzano,sled kato se e vlubilo i sega nemoje da spre da reve.....napulno te razbiram i na men ne bi mi pukalo ako bqh na tvoe mqsto.... samo koito e izpital su6toto znae kakvo mi e![]()
само не разбрах живота кво ти е виновен ?![]()
prosto go mrazq![]()
![]()
![]()
м/у другото много добре си описала "проблема"всичко е кристално ясно
Айде бе.. на крив х*й космите му са виновни...Малка пикла, тръгнала да се отчайва от живота
колко неща имаш да видиш още.. имам предвид по зле от това
![]()
![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
\/
PEPA, ако искаш, драсни един PM да ти кажа къде продават качествени бръснарски ножчета.
Именно, защото те е зарязал по гаден начин не трябва да плачеш за него.Не си заслужава...
Milichka jivotyt e gaden sys vsichki - tova e nqma kakRazbiram kolko ti e gadno,no v jivota ima kakto hubavi taka i loshi momenti.Za edin mig shtastie trqbva da izplachem okean ot sylzi i da nadmognem neposilna bolka
Tova e to - jivotyt
![]()
![]()
![]()
Любовчийте са на власт!![]()
![]()
Ako si mislish , che si interesen mnogo se lyjeshПървоначално написано от x pac
I da te ''svetna'' che veche si smeshen i jalyk
Pada6 i pak stava6!Gore glavata,kolkoto po-rano go prieme6 tolkova po-lesno 6te ti byde!
Охх миличка, съжелявам! Разбрах си грешката, ще се поправя!Първоначално написано от GiRl^of^PriStOn
![]()
specialni blagodarnosti na horata koito kazaha hubavi dumi,a na drugite ,koito ironi4no otgovarqha po temata - hora,opitaite se da razgrani4avate sme6noto s tyjnoto,da imate 4uvstvo da uset - koga da se maitapite i koga da kajete ne6to smisleno![]()
P.S.Ne smqtam 4e temata e mn smislena,prosto mi beshe nerealno zle i ne bqh mn naqsno kakvo pravq/pi6a![]()
Мале че си зле x pac....Първоначално написано от x pac
А и ба живота е кратък накефете му се ....Има и гадни моменти ама я си помисли и колко хубави си имала или те лошите са по важни само тях си спомняш...![]()
Ееее ти май се отказа от бръснарските ножчета. ItsAllAboutThePain.. верно, че съм зле бате, не се бях замислил! Дай 5 точкиПървоначално написано от PEPA
![]()
po taq logika dai vsichki da izpadame v depresiq kato ni se sluchvat gadni ne6a q se stegni![]()
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
[b]Е на глей ги, аз им викам, че знам къде има качествени бръснарски ножчета а те....Първоначално написано от black_dimond