hora HELP ! imam papki po polovite organi 0t vunshnata i 0t vutreshnata strana na malkite ustni.Mladejki pupki s vruhcheta i sichko si dori stava da se iztiskat.Strashno se pritesnqvam a me e sram da kaja na maika mi zashtoto shte me vodi na ginekolog..SRAM ME E .. kajete mi kakvo da pravq
Другея вариант е да идеш сама на личния си лекар. Няма как- трябва да се престрашиш.
отиваи на гениколок това не е нормално !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
споко ве на мен ми прилича на сифилис няма страшно антибиотици ама да ти ги изпишат от болницата![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Ami moje da namaje6 s med, no da ti kaja predi mesec imah edin problem tam otdolu, sram me be6e da kaja na maika mi...Nakarq oba4e kazah, za6toto se upla6ih.Tq mi kaza kakvo da pravq i sled 3 dni mi mina.Nai-dobre i kaji na jenata i ako se nalaga otivaite na doktor!
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
изстискай гиаз пък имам черни точки по хуя
![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Кажи на майка си и отиди на лекар. Няма нищо срамно в това да споделиш с нея, а на лекар трябва да отидеш. А и колкото по-бързо, толкова по-добре!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
кажи на майка сиПървоначално написано от ........
Първоначално написано от ачката
offffffffff toq forum totalno zapada!!!!!horata pi6at za6toto sa pritesneni kvo samo se ebavate s ne6to,koeto e vajno za tqh!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Е как иначе да стане мега фен, ако не ръси простотииПървоначално написано от vivian
![]()
Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P
abe u red li si? kvo zna4i "spoko,prili4a na sifilis" ti ima6 li ptredstava kolko e stra6en sifilisa?????????????????????????????????????????? ????? kvo zna4i "nqma stra6no" stiga ste drankali gluposti!!!!!!!!!!!!!!!! a ti mili4ka otivai barzo na lekar za da ti kaje kvo ti ima.uspex i dano se opravi6Първоначално написано от ачката
за нямаше да се регистрирам, ама един калъв ме издразни и сега съм с регистрация, венерическите болести се лекуват, а и кои сте вие да съдите, вие не мойете да си сготвите, да си изперете, да неговорим че др. лека вечер и се молете догодина да поумнеете че тази несте могли повечето![]()
хуя избирач не е ебач!
чувствам се поласкан ^_^Първоначално написано от ачката
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
и има защо!Първоначално написано от shizzle
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
всащност кажи на баща ти , тои ще разбере![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?