Най-голямата ми мечта свързана със спорт е да спечеля златото на републиканско (като начало) по спортна стрелба,но тъй като съм овца и се преебавам сама-това едва ли ще се осъществи...
Що се отнася до любовта...непоправима романтичка В момента имам връзка,но определено не смятам,че цял живот ще бъда с това момче.Не оставайте с грешно впечатление-имам чувства и ще сме заедно докато те съществуват,но вътрешно съм убедена,че той не е любовта на живота ми...а някъде дълбоко пазя спомена по първата (и неосъществена) любов и подсъзнателно искрено се надявам след години да получа втори шанс с това момче...А в далечното бъдеще се надявам на дечица и съпруг
За кариерата ми е далеч да избера конкретното поприще (имам си още 2 години да мисля и ще ги използвам),но едно е сигурно-ще се кандидатства с литература и история (яко се набивам знам..).Всъщност правото и журналистиката ме влекат,но както казах нищо не е на 100%..

Като цяло се смятам за амбициозна и уверена в себе си Ако аз не си повярвам,че мога-няма кой да го направи. Нямам нищо против живота ден за ден,тази страна има своя чар,но имайки предвид събитията,които ни предстоят (ЕС да речем),смятам че е хубаво поне да имам насока и от сега да мисля как ще постигна поставената и все още далечна цел с кандидатстването,а не в 12 кл да се чудя кое по-напред да оправям...Другото наистина не знам-а и всъщност изненадата прави живота толкова интересен и вълнуващ

Най-важно е здравето...пожелавам си го, на мен и на всичките ми близки, в промишлени количества,за да може всички мечти един ден да бъдат реалност