Здравейте,аз сега пиша от клуб,защото нашите ми проверяват комтютъра.Искам да ви питам-вчера едно момче от нашия вход ме накара да му направя "кавал".Аз му казах ,че не знам какво е това,и той ме вкара у тях и ме накара да му лапна пишката.Започна да се клати и накрая се изпразни.Понеже нямаше къде да се изплюя глътнах всичко.Сега дали ще забременея?
hah, ot koga se zabremenqva prez ustata?
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Не ви ли омръзна да пишете едни и същи теми?
Така, де,поне като ще се ебавате, го правете качествено.
Безинтересни сте ми.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
научната фантастика винаги ми е харесвала![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Да,безинтересна съм ти ,ама ти не си глътнала и нете е страх.А оня знаеш ли колко е грозен.Първоначално написано от bungle
Не ме интересува особено.
Слагай му плик от БИЛЛА на главата като е толкова грозен. За всеки проблем си има решение.
Няма да слагам никакъв плик,защото никога повече няма да правя така.Аз ви попитах за проблема си ,а вие се подигравате.Дано и вие така да глътнете!Първоначално написано от bungle
що ме издаваш мася че те потроша
![]()
ама като глътна нещо гадно ли ти стана, кофти л исе почувства, като тоалетна ли?Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
И все пак-слагай му плик.Я от БИЛЛА,Хит,Европа...изборът е твой. А и разнообразие да има, сеш' се?
стига бе..да не е курва всеки ден с различенПървоначално написано от bungle
![]()
e taka mojesh da se zasilish i ti
![]()
Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!
ми не стана гадно.Не е чак толкова гадно,той сигурно пак ще иска,но аз съм се зарекла,че никога няма да правя така повече.Иначе на вкус става-не егадно
Със сигурност! Бегай в аптеката да копуваш постинор и си го наври в половия орган!Първоначално написано от Анонимко
А това постнор нещо като тернометар ли е?ами да не е много голямо?
дамПървоначално написано от Анонимко
при това ректален
![]()
Изкарваш се по-прост/а отколкото всъщност си.![]()
Първоначално написано от ачката
хахахахахахахаха и аз и аз![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата
начи тои та е накарал да му напраиш кавал?ми тои ако та накара да му родиш бебе ко ши праиш бе ? земи малко порасни и недеи пуска такива тъпи теми![]()
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
До дамите които дадоха идеята за плика . Това е принципно наша реплика . И лафа е торбичка с дупка за дишане и да ви лашкаме. Иначе да .... бременна си бягай за противозачатачни веднага . Не губи време !
Хах не бях в настроение, ама се посмях доста тук (пък о да беше само тук хаха)Първоначално написано от slimarov
И по темата аххаах бременна си! Веднага в Аптеката аххаха. Не слушай тука невежоте, как да не се забременява така. Ау гледай колко са зле ахахахх купи си и постинор и тест за бременностАма понеже предполагам,че няма да успееш бързо да прочетеш упътванията си ги пъхни някъде хахахахах И следващият път верно му вземи торба и я лапни да не глътнеш пак ахахх