- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- tejka karanica sus roditeLi ?MoLq za savet stra6n0 mn PLS
Милене, казваш на майкати да дойдеш при мене и кат те пусне мое да излизаш, нали си ми съсед, не вервам да не даде![]()
Хахахах еее за тва не се бях сетила като ме накажата за гладна стачка ааАХАХАХХАХАХХАХАХ.Ми по хубаво я слушай пък тя след време ще ти отмени наказанието при мене винаги така става въпреки че като ме накажата да не излизам аз пак съм на вънка ...
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
na takava maika taka bih i kovnala v plesnika u glavata ta ako 6te i n araki6i da preli4a da se nasere ebaa mu mamata ebati kendzavata maika ta ti si na 17 6o 6te te nakazva!zemi spri taq gledna sta4ka nema smisal!!az bih se skarala s neq i samo da mi posegne boi boi dokato po4ne da se moli da sprem da vidi kvo e i posle si sabiram dreite se 6te namerim ekoq fr kade da jiveam za 1 2 dena!po mejdo drygoto ot koi grad si ti ????uspeh s maika ti i az ne ti se podigravam!!!
Zna4i osven da gladuva6 po4ni i da se udrq6 silno pred neq. Tva mnoo pomaga! Edin priqtel mi go kaza i deistva bezotkazno!![]()
The sand is singing deathless words to me...
Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
Too many doses and I'm starting to get an attraction
My confidence is leaving me on my own
M-M-M-MONSTER KILL!!!Първоначално написано от malkata_
![]()
![]()
![]()
Unreal Tournament rulz :P
Сега по темата:
Пич, другите ти го казаха.Разговора му е майката.Не вярвам да е толкова неразбрана, че да не те изслуша![]()
...
Tazi sta4ka e izli6na spored men...Kakto kazaha drugite nai - dobre govori s neq... Bi trqbvalo da te razbere osobenno ako si nakazan za neshto za koeto ne si vinoven.. Opitai se da i obqsni6 4e v tazi situaciq ne e prava.. Dano te razbere...Uspeh ti jelaq
![]()
Mi nezna ako e kato moita maika 6te te ostavi da umre6 ot glad![]()
Ne slu6aite 4alga PREVRU6TA VI V 6IBAN IDIOT!!!!!
ei pich ... sorry,che shti go kaja ama maika ti e "izvratena " ... kak moje da sedish v maze 2 sedmici ili nakazanie 3 meseca![]()
а бе мом4е я и тегли една майна не си ве4е малкото детенце ти си ве4е мъж..мойте извинения ама.. ако излезе6 ко 6ти напрай 6те убие ли после какво? стиаа леки работи..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
ei dead` heart izvinqvai ako suM prekaLeno direkteN ama 6e moje Li da se zapoznaeM ?
i ako moje (samo ako moje de) skype-4e da si LaFiM po - LesNo.
e ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a friend with weed is a friend indeed!!!
GAAANJAAA
Да..съгласна съм..и аз съм се инатила на майка и не съм яла, но това няма никакъв резултат..даже може още повече да я ядосаш.Мен един път ме наказаха да не излизам повече никога от нас..обаче отидох и поговорих с майка и всичко се оправиПървоначално написано от malkata_
![]()
aZ sYm KUchKa pO-GaDnA Ot VSicHki..MrAzA TeQ ..dety MI se pRaQt NA pIcHki!...OtNOVo shTe sYm tuk NA myRshiTe na Puk! Na gYzAr li mI sE pRaIsH? uMri Ye bUkLUK......!!!