.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Милене, казваш на майкати да дойдеш при мене и кат те пусне мое да излизаш, нали си ми съсед, не вервам да не даде

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Хахахах еее за тва не се бях сетила като ме накажата за гладна стачка ааАХАХАХХАХАХХАХАХ.Ми по хубаво я слушай пък тя след време ще ти отмени наказанието при мене винаги така става въпреки че като ме накажата да не излизам аз пак съм на вънка ...
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

na takava maika taka bih i kovnala v plesnika u glavata ta ako 6te i n araki6i da preli4a da se nasere ebaa mu mamata ebati kendzavata maika ta ti si na 17 6o 6te te nakazva!zemi spri taq gledna sta4ka nema smisal!!az bih se skarala s neq i samo da mi posegne boi boi dokato po4ne da se moli da sprem da vidi kvo e i posle si sabiram dreite se 6te namerim ekoq fr kade da jiveam za 1 2 dena!po mejdo drygoto ot koi grad si ti ????uspeh s maika ti i az ne ti se podigravam!!!

Фен Аватара на Fr0s7y
    Град
    D-town
    Zna4i osven da gladuva6 po4ni i da se udrq6 silno pred neq. Tva mnoo pomaga! Edin priqtel mi go kaza i deistva bezotkazno!
    The sand is singing deathless words to me...
    Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
    Too many doses and I'm starting to get an attraction
    My confidence is leaving me on my own

Цитирай Първоначално написано от malkata_
    Цитирай Първоначално написано от x pac
    Ако питаш мене, вземи направи един масов Multi Kill, на фона на Mortician - Zombie Apocalypse
    хаха кво Multi Kill направо Mega Kill...по яко е!!!
    M-M-M-MONSTER KILL!!!
    Unreal Tournament rulz :P

Сега по темата:
    Пич, другите ти го казаха.Разговора му е майката.Не вярвам да е толкова неразбрана, че да не те изслуша
    ...

Tazi sta4ka e izli6na spored men... Kakto kazaha drugite nai - dobre govori s neq... Bi trqbvalo da te razbere osobenno ako si nakazan za neshto za koeto ne si vinoven.. Opitai se da i obqsni6 4e v tazi situaciq ne e prava.. Dano te razbere...Uspeh ti jelaq

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Цитирай Първоначално написано от L31h4z
    Цитирай Първоначално написано от x pac
    Ако питаш мене, вземи направи един масов Multi Kill, на фона на Mortician - Zombie Apocalypse
    хаха кво Multi Kill направо Mega Kill...по яко е!!!
    M-M-M-MONSTER KILL!!!
    Unreal Tournament rulz :P

Сега по темата:
    Пич, другите ти го казаха.Разговора му е майката.Не вярвам да е толкова неразбрана, че да не те изслуша
    хахах мила не че нещо ама и аз я играя тази игра!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Mi nezna ako e kato moita maika 6te te ostavi da umre6 ot glad
    Ne slu6aite 4alga PREVRU6TA VI V 6IBAN IDIOT!!!!!

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    ei pich ... sorry,che shti go kaja ama maika ti e "izvratena " ... kak moje da sedish v maze 2 sedmici ili nakazanie 3 meseca

Супер фен
    Град
    Bourgas
    а бе мом4е я и тегли една майна не си ве4е малкото детенце ти си ве4е мъж..мойте извинения ама.. ако излезе6 ко 6ти напрай 6те убие ли после какво? стиаа леки работи..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    Kozloduy
    ei dead` heart izvinqvai ako suM prekaLeno direkteN ama 6e moje Li da se zapoznaeM ?
    i ako moje (samo ako moje de) skype-4e da si LaFiM po - LesNo.
    e ?
    a friend with weed is a friend indeed!!!
    GAAANJAAA

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Цитирай Първоначално написано от hoseto_
    човече няма смисал от тая стачка. изтърпи си наказанието и толкоз. и на двамата ще ви мине за 2-3 дена, а на мнения като на Seizure of Power въобще не обръщай внимание
    ти явно си много глупав хосе я пак прочети темата, дай си 5 мин да я осмислиш и се върни да ми кажеш, какво не й е наред
    Точно не и спазваи наказанията ... ако излезеш навън к'фо ще ти направи .. може би ще те подгони с тучилката .. пфф .. то аз съм на 14 и аз и давам наказания

хах пич на колко си та майка ти те наказва?!(не се обиждай)...а колкото до това....мен ако питаш спри стачката...изтрай си наказанието...или ти се извини и тя ше ти намали наказаниицето...може даже и да го отмени...незнам за какво сте се карали...(не че ми и влиза в работата де)...поговорете пак и се разберете...ама тоя път без викове...и аз съм се карала с мойта майка имала съм наказания по гадни и от твоето...ама с един нормален разговор се оправят нещата...
    Да..съгласна съм..и аз съм се инатила на майка и не съм яла, но това няма никакъв резултат..даже може още повече да я ядосаш.Мен един път ме наказаха да не излизам повече никога от нас..обаче отидох и поговорих с майка и всичко се оправи
    aZ sYm KUchKa pO-GaDnA Ot VSicHki..MrAzA TeQ ..dety MI se pRaQt NA pIcHki!...OtNOVo shTe sYm tuk NA myRshiTe na Puk! Na gYzAr li mI sE pRaIsH? uMri Ye bUkLUK......!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си