- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Трудно отваряне
Здравейте , искам да питам нещо - малко ме е срам де , но все пак
Приятелката ми е девствена и скоро ще правим секс ...проблема е ,че тя е на 24 години ...чувал съм ,че ципата на тази възраст била по- здрава , как да кажа трудно пробиваема...вие какво мислитеЗнам , че звуча смешно де , но все пак...
Аз такова нещо не знам.
Абе, възбуди я адски много и нямаш грижи.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
земи едно хилтиако не стане я напъни с чук и секач
![]()
тая или е адски грозна и никой я нее ебал или е адски крехка![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
hahaПървоначално написано от Seizure of Power
pyrvo probvai s krastavica
Emi za6to sq byrzate da se podigravate, vseki e s razli4ni razbiraniq, poznavam edno momi4e, koeto e na 19 a o6te ima ve4eren 4as....A kolkoto po temata...spoko, az pone takova ne6to ne sym 4uvala, i kakto kazaha po-gore-vyzbudiq max i deistvaiu![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
ami mislq 4e 6te se polu4i dobre ako izpolzvate lubrikant..mn e priqtno i taka 6te q boli mn po-malko..bydi vnimatelen i daje ako iskash q blizni malko za da se vuzbudi maksimalno i nai ve4e ne se pritesnqvai i predrazpoloji i neq
uspex
P.S 6to ne se skriete nqkude zaedno s plitkoumnite si podigravki?
moq nevinnost i greh.....
mi ne s1m 4uvala za tova..no mislq 4e ako q v1zbudi6 dostat14no nqa da q boli mn i na teb nqma da ti e trudno
mi to toq forum mai samo za podigravki stana a ne za syveti abe....karai...podkrepqm vsichki mneniq,vyzbydi q na max,i ovlajnitel izpolzvash..
i az sym chyvala che po trydno stava kato e po golqma,no bydi nejen,ne byrzaite ot pyrviq pyt i se radvai che na 24 godini e izbrala teb za pyrvi {} uspeh![]()
абее ципата си зависи от човека. на някой им е по трудно "пробиваема" ноо няма значение годините спокойновсичко ще е окк
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Ами не съм чувала такова нещо, то си зависи от човека!Просто както казаха другите възбуди я добре,лубрикант и си ОК!![]()
секи говори възбудия ама никой не казва как? я се пояснявайтеПървоначално написано от MoHuTo
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Само незнам какво те грее тва дали е по-тънка или по-дебела? Нали все пак ще я ебеш в крайна сметка така или иначе. Каквото и да е еби голяма работа. Нали все пак ще я отвориш. Ти така или иначе нищо неможеш да направиш. Ай приятно ебане!Първоначално написано от Анонимко
4увала съм 4е раждането на по- голяма възраст е по ло6о и болезнено(е все пак вси4ки знаем защо!) НО за ципата това не е вярнотака 4е спокойно
Това за раждането е поради напъълно различни причини. И най-вече се отнася за възстановяването.Първоначално написано от Kitana
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
da i az tova kazah 4е едното е разли4но от другото и не само за възстановяването има мн други неща при самото раждане и плода, но както и да е ... а ина4е всяко нещо си има и предимство по късно раждалите настъпват по късно и в крити4ескатаПървоначално написано от shizzle
а и "набавянето" на хормони по време на бреммеността забавя тази менопауза
![]()
da de predoto mennie deto e napisano s krakata e moehaha