- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Imam nujda ot barz otgovor do 7 sutrinta nai kasno ..
Taka haresvam ili po skoro obicham edno momche ot 1 godina, v nachaloto neshtata varvqha perfektno posle se skarahme dca pbti i ot tam natatak neshtata sa zle. Po princip se darji sravnitelno milo no mi e kazval che kakvoto i da stane shte e za 1 ebane. Toi po princip ne e v moq grad i rqdko se vijdame i edinstveniq nachin da si ostane tuk e da mu pusna.Shte e super qko iskam go poveche ot sichko no mi e ujasn amisalta da ostana samo za 1 ebane. Kakvo da pravqqqqq heeeeeeeeeeelp1!!!!!!
Какво толкова му обичаш?
Недей да спиш с него. Просто...за едното ебане, баси.Ти не си вещ.
Колкото и да го обичаш,колкото и да си запленена от него....помисли добре.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Moeto mnenie e che ne si zaslujava da spish s nego , samo za da ''ostanel''....pfff...smeshno e prosto
Първоначално написано от bungle
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Защото GiRl^Of^PrIsToN знае най добре!
Не трябва да спиш с него. Трябва да запазиш достойнството си. Ти не си вещ или играчка, който може да му е под ръка само за секса. Не се занимавай с него. Забрави го и не си и помисляй да се унижаваш така.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Emi da ama se pak s toq chovek predi imahme neshto mnogo po specialno i po nqkakav nachin moga da mu promenq mirogled. Znam che ne sam prosto vesht ama znam che i nqma da sreshtna 2-ri kato nego nikoga. Ole vse edno igraq risk pecheli risk gubi .. ;[[[[
Щом така е поставил въпроса - НЕДЕЙ! Не се принизявай толкова, недей да му ходиш по свирката. Нека си намери друга за едното ебане, която да използва като вещ. Ти си човек, трябва да те цени като такъв и заслужаваш повече. Само не ми е ясно как издържахте цяла една година заедно???![]()
П.С. Няма да намериш друг като него ли? Такива като него под път и над път, но не ти трябва такъв!!! Има много по-свестни момчета.
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
Abe ti nqkakyv problem li imash s men ''moito momche''?Първоначално написано от x pac
Жестоко се лъжеш, че няма да срещнеш 2ри като него.
Аз ти казвам: ще намериш някой, който ще те цени 100 пъти повече и ще те обича 100 пъти повече. НЕ си заслужава да правиш подобни изцепки само и само, за да задържиш някакъв си там, който те е омаял. Знам какво е да ти завъртят главата. Знам също и че трябва да послушаш разума. Защото после да не пишеш теми "Боли ме сърцето, той ме предаде.."
Ти почна първа/първи да ми казваш какво да пиша и etc. Никакъв проблем нямам с катили като тебе... Така че продължавай да помагаш на хората, с мен не се занимавай!Първоначално написано от GiRl^of^PriStOn
цигу мигу
I sled nego e imalo takiva hora. Govoreh za harakterta mu .. za sichkoto mu .. Takiva temi nqma da pisha chak tolkoz ne sam zle .. Ma prosto ne mi se e sluchvalo tolkova mnogo da mi haresa nqkoi chovek i vbpreki tova edno angelche sedi na dqsnoto mi ramo i mi kazva nedei ne greshno ne trqbva ...Първоначално написано от bungle
Pomisli si mnogo hubavo ti qvno dokolkoto razbrah az ima6 nqkakvi 4uvstav kam tova mom4e a mi toi 6tom e za ednoto e*ane ...misli6 4e ima nqkvi 4uvstva kam teb... i misli6 4e toi 6te ostane pri tebe sled kato polu4i tova,koeto iska??
Toi ne e moi nikoga ne e bil prosto mojeshe da bade ma moq tbp bkbl ... ufff zashto na mene !!!1
Добре, бе, изчукай го.![]()
Най-много после да те разочарова.
da ti napuka duparata da e dovolen a ti da pla4ka6
Ако ще ти е за 1 път-недей му пуска.Но ако не-какъв е проблема![]()
Ne si struva unijenieto-samo tova 6te ti kaja.
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
ми пусни му ма.
абе,вие момичетата не разбрахте ли,че сте ЗА ЕБАНЕ,да му еба майката! :lol" Защо си вярвате,че нас ни интересува друго?!![]()
опси май съм закъсняла![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
kaf e toq we...darpa6 mu 4ertata i mu kazva6 u levo...Първоначално написано от Lov3Don`tCosT
toq tip hora koito ne ocenqvat horata nezaslujavat da i se obra6ta vnimanie.Ako iska6 da si izvestna s tova 4e si edna lesna kurvi4ka non problem .m/u drugoto na kolko si?
Povqrvai mi 6tom ti e postavil taka vaprosa ...ne6tata ne sa dobre po dobre 6te bade za teb toi da e dale4e ot tebПървоначално написано от Lov3Don`tCosT
. n6 specialno ne ste imali a tova e bil momentniq mu interes kam teb.6te vidi6 4e sled vreme 6te nameri6 nqkoi koito da te pravi 6tastliva ...i tozi 4ovek 6te bade kato edna bleda nezna4itelna sqnka v tvoeto vreme.
samo kato pro4etoh vaprosati moga kaja 4e nqma6 izgradena moralna cenostna sistema...kak moje da si zadava6 vaprosa da spq li s nego za da go zadarjasama se zamisli 6tom si pribqgnala do toq varqnt za da bade toi do teb zna4i ne si zaslujava....
Недей да го правиш.Ще е голяма грешка.Ще хлътнеш още повече по него и тогава наистина ще стане зле, защото той не отвръща на чувствата ти.Но и правиш грешка, ако си мислиш, че ще е само един път.Той ще иска още и още, а ти ще му пускаш всеки път и ще си играчка.